Kızlar birşey sorucam şimdi ben taşınırsam eğer kızım 2 yaşında park yatağı var ama benimle yatıyor
Büyük yatak almayı düşünüyorum yer olursa o yüzden park yatağı götürmesem pişman olur muyum

Ben daha işlere başlamadım biraz evi topladım Sadece kahvaltı yaptık canlı dersim vardı onu yaptım bugün CD'leri ayıklamayı düşünüyorum çok fazla var yemeğim de var bulaşık makinesini boşaltacağını inşallah bir makinede çamaşırım var yıkamam lazım

benim oğlan uyumuyo yaau son 4 yıldır
Uykusuzluk Benim de problemim, küçük defalarca uyanıyor ve sabah erken kalkıyor.
Kuzenle karşılaştık aynı zamanda Doğum yapmıştık. Kaçta uyanıyor dedim annesigilde kalıyordu burda erken uyanıyor 9. 30 da dedi e normalde kaçta uyanıyor dedim 11 de dedi ben şok bizim geç dediğimiz saat 7

Park yatağı kaldırmak için oğlumun 2 yaşına gelmesini bekliyorım ben de. Odasını ayıracağım abisiyle birlikte inşallah

2 yaşında odasını ayirmistim ama hastalanınca aramızda uyumaya alıştı bu yaz yine ayirdik bazen yanımıza geliyor da baya deli uyuyor
Büyüyebilen yatağı var

Kaçta uyuyor acaba gece. Benim kız da oldum olası uyku problemli. Gece bağırıp diğerlerİni de uyandırıyor. Zombiye döndüm resmen.

Ya ucuz olanindan alicam canim. 2700 luk olanindan. Baktim guzel 2 3 sene kullanip otekinden aliirm şimdi 4500 tl vermek istemedim. Benimki silmeyeninden sadece supurecek ay ben silmeye raziyim yeterki duzgun supursun.
3090 dı onun attığı da. Aynen silmesin valla hikayede her yazmış her gün robot sildiği halde çıkan kir diye gördün mü silmesin zaten öyle silecekse

3090 dı onun attığı da. Aynen silmesin valla hikayede her yazmış her gün robot sildiği halde çıkan kir diye gördün mü silmesin zaten öyle silecekse
Yok onu görmedim ankam. Bana supursun silme isi vileda ile yapiyorum zaten kolay.dur daha alamadim kalbim sıkışıyor vallaha fiyatına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…