Yaaaa neden ki acaba mesela kaçta yatıyor kaçta kalkıyorevet canım artik doktora mi görürsem diye düşünüyorum o derece
Uykusuzluk Benim de problemim, küçük defalarca uyanıyor ve sabah erken kalkıyor.benim oğlan uyumuyo yaau son 4 yıldır
Park yatağı kaldırmak için oğlumun 2 yaşına gelmesini bekliyorım ben de. Odasını ayıracağım abisiyle birlikte inşallahKızlar birşey sorucam şimdi ben taşınırsam eğer kızım 2 yaşında park yatağı var ama benimle yatıyor
Büyük yatak almayı düşünüyorum yer olursa o yüzden park yatağı götürmesem pişman olur muyum
2 yaşında odasını ayirmistim ama hastalanınca aramızda uyumaya alıştı bu yaz yine ayirdik bazen yanımıza geliyor da baya deli uyuyorKızlar birşey sorucam şimdi ben taşınırsam eğer kızım 2 yaşında park yatağı var ama benimle yatıyor
Büyük yatak almayı düşünüyorum yer olursa o yüzden park yatağı götürmesem pişman olur muyum
Kaçta uyuyor acaba gece. Benim kız da oldum olası uyku problemli. Gece bağırıp diğerlerİni de uyandırıyor. Zombiye döndüm resmen.Uykusuzluk Benim de problemim, küçük defalarca uyanıyor ve sabah erken kalkıyor.
Kuzenle karşılaştık aynı zamanda Doğum yapmıştık. Kaçta uyanıyor dedim annesigilde kalıyordu burda erken uyanıyor 9. 30 da dedie normalde kaçta uyanıyor dedim 11 de dedi ben şok bizim geç dediğimiz saat 7
9-9.30 eğer gün içinde 2. Uykuyu uyumazsa 8-8.30. Senin de Allah yardımcın olsun kolay değil uykusuzlukKaçta uyuyor acaba gece. Benim kız da oldum olası uyku problemli. Gece bağırıp diğerlerİni de uyandırıyor. Zombiye döndüm resmen.
Yok diğer 11 e kadar uyuyan çocuğu merak ettim9-9.30 eğer gün içinde 2. Uykuyu uyumazsa 8-8.30. Senin de Allah yardımcın olsun kolay değil uykusuzluk
Su deposunu ayrı alıyormuşsun ona da baktın mıAnka sepete ekledim aliyorum galiba
Ya ucuz olanindan alicam canim. 2700 luk olanindan. Baktim guzel 2 3 sene kullanip otekinden aliirm şimdi 4500 tl vermek istemedim. Benimki silmeyeninden sadece supurecek ay ben silmeye raziyim yeterki duzgun supursun.Su deposunu ayrı alıyormuşsun ona da baktın mı
Deneyimlerini paylaşırsan sevinirimYa ucuz olanindan alicam canim. 2700 luk olanindan. Baktim guzel 2 3 sene kullanip otekinden aliirm şimdi 4500 tl vermek istemedim. Benimki silmeyeninden sadece supurecek ay ben silmeye raziyim yeterki duzgun supursun.
3090 dı onun attığı da. Aynen silmesin valla hikayede her yazmış her gün robot sildiği halde çıkan kir diye gördün mü silmesin zaten öyle silecekseYa ucuz olanindan alicam canim. 2700 luk olanindan. Baktim guzel 2 3 sene kullanip otekinden aliirm şimdi 4500 tl vermek istemedim. Benimki silmeyeninden sadece supurecek ay ben silmeye raziyim yeterki duzgun supursun.
Yok onu görmedim ankam. Bana supursun silme isi vileda ile yapiyorum zaten kolay.dur daha alamadim kalbim sıkışıyor vallaha fiyatına3090 dı onun attığı da. Aynen silmesin valla hikayede her yazmış her gün robot sildiği halde çıkan kir diye gördün mü silmesin zaten öyle silecekse
Al gitsin ya senden kıymetli mi?Yok onu görmedim ankam. Bana supursun silme isi vileda ile yapiyorum zaten kolay.dur daha alamadim kalbim sıkışıyor vallaha fiyatına
Saol ankam dur alacam gaza geldim de kizi birakip kredi kartimi almaya bile gidemiyorum hole sen düşün halimiAl gitsin ya senden kıymetli mi?
ben çalışsam bütün tembel işi aletleri doldururdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?