Maşallah arkadaşıma ben daha başlayamdım

Mikan aslında haklısın gerçek dostlar dağınıklığı görmez, aslında iyi niyetli kimse bunu konuşmaz bile dost olmasına da gerek yok,ama nedense ben annem bile gelecek olsa ev derli toplu olsun istiyorum öyle spontane evime kimseyi cagiramiyorm ,sizler de durum nasıl kızlar?bu bı takıntı aslında ama asamiyorum.

Kendimi gerçekten yakın hissettiğim Kişilerin habersiz gelmesi beni tedirgin etmiyor. Ev tam anlamıyla berbat değilse tabi ama diğer türlü ben de detaylı temizlik yapıp ağırlamayı tercih ederim tabi. Bi de ben gidince o konuda kasılan arkadaşlarım gelince ben de mecbur öyle olmalıyım gibi hissediyorum. Bu süreçte misafir gidip gelmediğinden güzel saldım ama

Bende böyleyim canım annem ablam bile gelse evim temiz olmalı düzenli olmalı sanki heran arka odalardan bişey vericem dağınık olursa görürler gibime geliyor

Ama küçük kızım sağolsun biraz beni rahatlattı aynı odayı ben toplarken o arkamdan tek tek dağıtıyor

Selam kizlar kendime bakim yapiyorum manikur pedikur umu yapiyorum. Bi taraftan yuzumde maskem var. Ohhh miss birazdan duş alirim. Duşta yüzüme tekrar peeling ivir zıvırda yaptim mi ohhh. Aslinda robot supurge tekrar gundemimde bunu alarak kafamdan cikarmayi dusundum. Ama iki model arasinda 2 bintl fiyat var kredi kartina alacagim. Iki model arasinda tek fark haritalama ozelligi. Birinde git mutfagi supur derken birinde diyemiyorsunuz geri kalan tüm ozellikleri sarji cekim gucu falan fisman ayni. Hee bi de digerinde silme var ama ben zaten silmesinden hoslanmam gibi geliyor. Sonucta avuc ici kadar bez tüm evi silmesin yani. Offf bi de bu konuyu halletsem tamam.

Almışken haritalı olanı al lindacım, diğerlerine güncelleme gelmeyecek gibi bişi duymuştum, Bi de en kötü yatak odalarını sildirirsin çok gereksiz değil bence silme işi de.

Bence de haritalı al. Bişey dökülünce falan çağırıyormuşsun sadece o alanı süpürüp gidiyormuş evine

İnsan oğlu işte hep fazlasını istiyor
Ya ben çok niyetliydim almaya, hatta marka model belli ama şimdi alsam eşim yardımcı çağırmaya mırın kırın eder diye sesim çıkmıyor, benim hiç toz alacak banyo yıkayacak halim yok, bekliyorum bakalım doğum sonrasına kadar.

Benim eşim de evi topladıktan sonra ben de süpürürüm diyor bizim ev zaten çok süpürülüyor akşama kadar dyson alsam yeter bana. Koltukları falan 2-3 kere süpürüyorum günde ben. Banyoyu eşim yıkıyor sağolsun. Her gün yüzeysel yıkar haftada bir duvarlarını falan yıkar sağolsun

Bende yardimci almamak adina acaba alsam mi diyorum. Yardimci tamam ama her hafta cagirsam 100 tl den ayda 400 tl iyi para degil mi.
Makina da 4400 tl cik
Benim marka model de belli s5 robocok modeli. Yanii kizlar ille haritali olsun diye beni batirdiniz vallaha. Neyse eşime derim ki bizim kizlar iyisini al dedi

Ya şu dyson u al be ankam cok seveceksin inan ki. Hatta en son modeli sarj suresini daha da uzatmislar. Cidden ev daha az tozlaniyor. Kurutma makinasi ve dyson benim icin paha bicilemez. Taksitle al gitsin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…