Çok şükür kitaplığı 2 günde bitirdik bir sürü kitap ayırdık birazı geri dönüşüme birazı yaşı uygun olan kuzenlere birazı şehir kütüphanesine gidecek..
Çocukların seneye giyemeyecekleri yazlıkları ayırdım.
Kendi kıyafetlerimden 1 eşofman 2 üst ayırdım.

Ay eve geldim sanirim motoru takip geldim. Ilk basta hemen kabak yemegibi koydum ocağa. Hemen salonun camini sildim. Sonrasinda ütüyü ve camasirlari hallettim.
Simdik az uzandim daha bitmedi salonun tülünu ve fonlarıni yikicam aksama. Pasta tabani aldim gelirken bi puding pisirip ustune doktum mu al sana pastadaha ne yapayım bea.
Heee daha kiz yikanacak ben yikanacam bakimlar duruyor. Ne halt var gibi hepsini bugune sıkıştırdım hic bi fikrim yok

Canım bebişine kim bakıyordu?

Annelik sana yaradı artık daha çalışkansın

Annelik sana yaradı artık daha çalışkansın
Vallaha sıkıysa olmayayim. Tepeleme iş kalıyor birikince. Aslinda tembelim sırf haftasonuna iş kalmasin 2 gün yatayim diye haftaicinden yapmayı seviyorum niyeyse. Yardimci bayan gelirken baya rahattim hic bi işe dokunmuyordum. Bakalim 1 aydir kendim yapiyorum dananin kuyrugu ne zaman kopacak. Eşim al diye ısrar ediyor ama daha direniyorum.

Bi de kizlar sizde de oluyor mu ben cok iş yapinca ya da yorulunca geriliyorum cidden sinirleniyorum çeneme vuruyor
Esim diyor ki allahini seversen sen yapma ben yapim ya da yardimciyi çağır artik nasil bi çenem aciliyorsa

Slm kızlar hiç bir şey yapmayıp çok yorulduğum bir gündü. Çok fazla tv ye baktım ondan ben kesinlikle çalışırken zamanımı daha verimli geçiriyorum. Kısıtlı zamanı verimli kullanırken sınırsız zaman olunca dağılıyorum.
Sabah lavabo WC yi yıkadım.
Yatakları topladım.
Kahvaltı hazırladım mutfağı topladım.
Sonra akşam 5e kadar saçmasapan takıldım.
5te dedim kalk kızım. Evi süpürdüm.
Yemek vardı yanına makarna ve cacık yaptım. Yedikten sonra mutfağı topladım.
Çocukları yıkadım.
Kuruyan çamaşırları katlayıp yerleştirdim.
1 mak. Yıkayıp astım.

Çocuklarla kaliteli vakit geçiremedim. Kitap okumalarım çok azaldı( ki çok güzel düzen oturtmuştum)
Spor hiç yapmıyorum artık

Zaman zaman hepimizde oluyor. Cok normal degil mi sencede. Her gun ayni gecse sıkıcı olmaz miydi mesela?
Ama bi gun tempolu bi gun duragan bi gun n9rmal bi gun cok mutlu gececek ki nasil gectigini biz bile anlamayacagiz. Sıkma canini ne sana mutluluk veriyorsa ya da neyi yapınca kendini iyi hissediyorsan yapmaya calis.
Aman temizlikte spor da ne bilim hepsi yapilir. Cocuklari ihmal etmemeye çalış sadece sen.

Çok haklısın, ama hani sevdiğim bi şey yapsam kendimi iyi hissettirse kendime zaman ayırdım bu gün de böyle olsun der geçerim ama öyle yoruyorki günü boş geçirmek.

Çocuklarla istediğim şekilde verimli geçmedi ama babaannemiz bizdeydi ondan biraz rahattım. Zaten şöyle bir rutinimiz var kahvaltı sonra küçüğün uyku saati miniğim uyanınca büyük oğlumun uyku saati o uyanınca yine miniğimin uyku saati sürekli bir uyutma modundayım. Arada beslenme WC alt değiştirme vs. Ama gergindim bugün

Bi de kizlar sizde de oluyor mu ben cok iş yapinca ya da yorulunca geriliyorum cidden sinirleniyorum çeneme vuruyor
Esim diyor ki allahini seversen sen yapma ben yapim ya da yardimciyi çağır artik nasil bi çenem aciliyorsa
Bende öyleyim, temizlediğim yerin temiz kalmasını sağlarken bi bakıyorum kopmuşum, çocuklara falan kapılara dokunma, camı parmak izi yaptın, aynaya elleme derken bende çocukları çok hırpalıyorum ya. Eşime de hep bi emir modunda olunca o da nefret ediyor. Çocuklara bak vs vs. Gibi.

Okurken çok güldüm. Biz eşimle birlikte yapıyorsak hiç sorun yok. Ama diyelim ki ben tek başıma yaptım, o zaman evde bir terör estiriyorum ki sorma gitsin :)

Günaydınnn

Erken uyanınca iş kalmıyor onu anladım

Bulaşık makinası yerleştirdim
Balkonları yıkadım
Çamaşır katladım
Çarşafları değiştirdim
Maiknayı çalıştırdım
Ev süpürüldü
Silindi
Tozlar alındı

1 pamuk yastık ve kızımın büyük bir oyuncağı ayrıldı kutuya gidecek

Tamam kizlar bende sorun yokmuş süper o zaman
Gunaydin aman dün nasil yorulmussam artikin. Bugun sopayla dövmüşler gibi uyandim yataktan. Neysem bugune yemegim var. Ev tertemiz bugun dün yapamadığım kendime bakim günü ilan ettim. Bu sene de tatile gidemedik seneye gitmek cok istiyorum insallah korona biter. Bunaldim artik. Tatile dinginlige ihtiyacim var.

günaydın.
boya işi bitti sayılır.ev fena.akşamları mutfakta takılıyoruz.daha bir sıcak ortam oldu.çayım dibimde masterchef izlemek daha zevkli oluyor.direk alandaymışım gibi.açık mutfak hayalim kabardı.biraz borçlanıp eve girelim dedim yanaşmadı eşim.biraz elden geçirip 1,5-2 seneye yeni ev düşünüyorum Allah nasip ederse.inş çok amin.madem daha var dedim ufak dokunuşlar yapıp zevk alayım dedim oturduğum yerden

sorunmu ne sorunu.ortada sorun falan yok.temizlik yapıyoruz kolaymı.az çeksinler sinirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…