Çok zor ya fiyat niye artıyo acaba sürekli:) :) sinirden güldüm... Bu ustalar ne böyle yaa. birde biz bin km den işleri yürütmeye çalışıyoruz. İlk anlaşma 55 bin idi. sonra aradı kurtarmıyor 65 dedi. Dünden bugüne 24 saat geçmedi,66 diye aradı :) sonu nereye varacak bilmem :)
Sizinkilerde inşallah yarın gelirler. Genelde cenazeleri olur ve memlekete giderler ama sizinkiler kaza geçirmiş. Demek ki gerçek. Gerçekse geçmiş olsun değilse de ne diyelim artık....
Açık mutfak konusunda bende arada kalmıştım sonra cesaret edip yaptırdım hiç pişman değilim çok güzel oluyor servis kolay çocuk içerde oynarken yemek yapmak gibi kolaylıkları vargünaydın.
boya işi bitti sayılır.ev fena.akşamları mutfakta takılıyoruz.daha bir sıcak ortam oldu.çayım dibimde masterchef izlemek daha zevkli oluyor.direk alandaymışım gibi.açık mutfak hayalim kabardı.biraz borçlanıp eve girelim dedim yanaşmadı eşim.biraz elden geçirip 1,5-2 seneye yeni ev düşünüyorum Allah nasip ederse.inş çok amin.madem daha var dedim ufak dokunuşlar yapıp zevk alayım dedim oturduğum yerden
Ben ucuz model seçerdimBende yardimci almamak adina acaba alsam mi diyorum. Yardimci tamam ama her hafta cagirsam 100 tl den ayda 400 tl iyi para degil mi.
Makina da 4400 tl cik
Benim marka model de belli s5 robocok modeli. Yanii kizlar ille haritali olsun diye beni batirdiniz vallaha. Neyse eşime derim ki bizim kizlar iyisini al dedi
Bisikleti neden veriyorsun küçük binmez miBende taşınırken neleri gözden çıkartırım diye hergün düşünüyorum
Şimdilik aklıma gelenler
Büyük kızımın bisikleti (kayınbabam1. Sınıf da karne hediyesi almıştı 8 yıldaa 4 kere ancak binmişti)
Scooter (eşim yurt dışından getirdi bayağı demir hep paslanmış
Küçük kızımın bebek arabası (1 tane)
Vitrin
Şimdilik bunları eleyeceğim ama. Daha çok çıkar
Baya sadelik olacak evinde mis gibi ferah ferahBende taşınırken neleri gözden çıkartırım diye hergün düşünüyorum
Şimdilik aklıma gelenler
Büyük kızımın bisikleti (kayınbabam1. Sınıf da karne hediyesi almıştı 8 yıldaa 4 kere ancak binmişti)
Scooter (eşim yurt dışından getirdi bayağı demir hep paslanmış
Küçük kızımın bebek arabası (1 tane)
Vitrin
Şimdilik bunları eleyeceğim ama. Daha çok çıkar
Düşünüyormuş dahaEline sağlık
Yaaa bilemedim ki arkadaki sepet yeri kırılmış tekerleklerin değğşmesi lazım eeeeee bi de taşınınca binebilicek alan var mı onu da bilmiyorumBisikleti neden veriyorsun küçük binmez mi
Düşüncelerimi atmaya çok güzel uyarlarım çok seviyorum atmayıDüşünüyormuş daha
Yaaa anka mesajı düzenledim ama jeton anca düştüDüşünüyormuş daha
Hımmm tabi işi çoksa yenisi alınır. Düşün bakalım az daha taşınacağın yere göre değerlendirirsin.Yaaa bilemedim ki arkadaki sepet yeri kırılmış tekerleklerin değğşmesi lazım eeeeee bi de taşınınca binebilicek alan var mı onu da bilmiyorum
Ben de çok seviyorumDüşüncelerimi atmaya çok güzel uyarlarım çok seviyorum atmayı
Aynen özellikle vitrin gidinceBaya sadelik olacak evinde mis gibi ferah ferah
Bir de büyük kutuda hoparlör var eşime bunu eskiceye vereyim dedim bekle diyorHımmm tabi işi çoksa yenisi alınır. Düşün bakalım az daha taşınacağın yere göre değerlendirirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?