- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşler tamamMerhabalar
Bugün benim gündemimde fırın ve duşakabin temizliği var. Rossmandan aldığım ürünleri fısfıs yaptım bekliyorum.
Lavabo wc temizlenecek, banyo yıkanacak
Balkon yıkanacak
Süpürge açılacak
Canım bebişine kim bakıyordu?Ay eve geldim sanirim motoru takip geldim. Ilk basta hemen kabak yemegibi koydum ocağa. Hemen salonun camini sildim. Sonrasinda ütüyü ve camasirlari hallettim.
Simdik az uzandim daha bitmedi salonun tülünu ve fonlarıni yikicam aksama. Pasta tabani aldim gelirken bi puding pisirip ustune doktum mu al sana pastadaha ne yapayım bea.
Heee daha kiz yikanacak ben yikanacam bakimlar duruyor. Ne halt var gibi hepsini bugune sıkıştırdım hic bi fikrim yok![]()
Annelik sana yaradı artık daha çalışkansınAy eve geldim sanirim motoru takip geldim. Ilk basta hemen kabak yemegibi koydum ocağa. Hemen salonun camini sildim. Sonrasinda ütüyü ve camasirlari hallettim.
Simdik az uzandim daha bitmedi salonun tülünu ve fonlarıni yikicam aksama. Pasta tabani aldim gelirken bi puding pisirip ustune doktum mu al sana pastadaha ne yapayım bea.
Heee daha kiz yikanacak ben yikanacam bakimlar duruyor. Ne halt var gibi hepsini bugune sıkıştırdım hic bi fikrim yok![]()
Bakici teyzemiz canım.Canım bebişine kim bakıyordu?
Vallaha sıkıysa olmayayim. Tepeleme iş kalıyor birikince. Aslinda tembelim sırf haftasonuna iş kalmasin 2 gün yatayim diye haftaicinden yapmayı seviyorum niyeyse. Yardimci bayan gelirken baya rahattim hic bi işe dokunmuyordum. Bakalim 1 aydir kendim yapiyorum dananin kuyrugu ne zaman kopacak. Eşim al diye ısrar ediyor ama daha direniyorum.Annelik sana yaradı artık daha çalışkansın![]()
Aynı ben aşırı geriliyorumBi de kizlar sizde de oluyor mu ben cok iş yapinca ya da yorulunca geriliyorum cidden sinirleniyorum çeneme vuruyor
Esim diyor ki allahini seversen sen yapma ben yapim ya da yardimciyi çağırartik nasil bi çenem aciliyorsa
![]()
Zaman zaman hepimizde oluyor. Cok normal degil mi sencede. Her gun ayni gecse sıkıcı olmaz miydi mesela?Slm kızlar hiç bir şey yapmayıp çok yorulduğum bir gündü. Çok fazla tv ye baktım ondanben kesinlikle çalışırken zamanımı daha verimli geçiriyorum. Kısıtlı zamanı verimli kullanırken sınırsız zaman olunca dağılıyorum.
Sabah lavabo WC yi yıkadım.
Yatakları topladım.
Kahvaltı hazırladım mutfağı topladım.
Sonra akşam 5e kadar saçmasapan takıldım.
5te dedim kalk kızım. Evi süpürdüm.
Yemek vardı yanına makarna ve cacık yaptım. Yedikten sonra mutfağı topladım.
Çocukları yıkadım.
Kuruyan çamaşırları katlayıp yerleştirdim.
1 mak. Yıkayıp astım.
Çocuklarla kaliteli vakit geçiremedim. Kitap okumalarım çok azaldı( ki çok güzel düzen oturtmuştum)
Spor hiç yapmıyorum artık![]()
Çok haklısın, ama hani sevdiğim bi şey yapsam kendimi iyi hissettirse kendime zaman ayırdım bu gün de böyle olsun der geçerim ama öyle yoruyorki günü boş geçirmek.Zaman zaman hepimizde oluyor. Cok normal degil mi sencede. Her gun ayni gecse sıkıcı olmaz miydi mesela?
Ama bi gun tempolu bi gun duragan bi gun n9rmal bi gun cok mutlu gececek ki nasil gectigini biz bile anlamayacagiz. Sıkma canini ne sana mutluluk veriyorsa ya da neyi yapınca kendini iyi hissediyorsan yapmaya calis.
Aman temizlikte spor da ne bilim hepsi yapilir. Cocuklari ihmal etmemeye çalış sadece sen.![]()
Bende öyleyim, temizlediğim yerin temiz kalmasını sağlarken bi bakıyorum kopmuşum, çocuklara falan kapılara dokunma, camı parmak izi yaptın, aynaya elleme derkenBi de kizlar sizde de oluyor mu ben cok iş yapinca ya da yorulunca geriliyorum cidden sinirleniyorum çeneme vuruyor
Esim diyor ki allahini seversen sen yapma ben yapim ya da yardimciyi çağırartik nasil bi çenem aciliyorsa
![]()
Bi de kizlar sizde de oluyor mu ben cok iş yapinca ya da yorulunca geriliyorum cidden sinirleniyorum çeneme vuruyor
![]()
işte bu ben.eşimle birlikte yaparsak pamuk gibiyim.tek yaparsam allah allahOkurken çok güldüm. Biz eşimle birlikte yapıyorsak hiç sorun yok. Ama diyelim ki ben tek başıma yaptım, o zaman evde bir terör estiriyorum ki sorma gitsin :)
sorunmu ne sorunu.ortada sorun falan yok.temizlik yapıyoruz kolaymı.az çeksinler sinirimiziTamam kizlar bende sorun yokmuş süper o zaman
Gunaydin aman dün nasil yorulmussam artikin. Bugun sopayla dövmüşler gibi uyandim yataktan. Neysem bugune yemegim var. Ev tertemiz bugun dün yapamadığım kendime bakim günü ilan ettim. Bu sene de tatile gidemedik seneye gitmek cok istiyorum insallah korona biter. Bunaldim artik. Tatile dinginlige ihtiyacim var.