Ya şu dyson u al be ankam cok seveceksin inan ki. Hatta en son modeli sarj suresini daha da uzatmislar. Cidden ev daha az tozlaniyor. Kurutma makinasi ve dyson benim icin paha bicilemez. Taksitle al gitsin, 😏
Bana kalsa ben de alırım da işte eşimi ikna etmem lazım. Eşylar miadını doldurdu yavaş yavaş değişiyor her şey. Taksit işini sevmiyorum ben. V8 yeter benim işimi görür. En son modele falan gerek yok çok uçuk fiyatlar.

Bende yardimci almamak adina acaba alsam mi diyorum. Yardimci tamam ama her hafta cagirsam 100 tl den ayda 400 tl iyi para degil mi.
Makina da 4400 tl cik🤦‍♀️
Benim marka model de belli s5 robocok modeli. Yanii kizlar ille haritali olsun diye beni batirdiniz vallaha. Neyse eşime derim ki bizim kizlar iyisini al dedi😂😂
Aynı modele niyetlenmişiz, teyzem kullanıyor aşırı memnun, kesinlikle yardımcı işini 2-3 haftada bire düşürürsün. Ben diyorum ya toz alma wc işi falan şu haftalarda çok zor oluyor diye almıyorum yoksa fiyat 6000lerdeydi çok iyi düştü.

Büyük kızım 6 yaşında 1. Sınıfa başladı, küçük kızım da 1,5 yaşında, şimdi de oğlumuzu bekliyoruz bakalım.
Ayyyy maşallah benim de küçük kızım 2 yaşında ama kök söktürüyor bize🤪🤪🤪

Selamlar bugün yapmayı planladıklarımı yaptım çok şükür
Ev süpürülüp silindi.
Odak noktam çalışma odası temizlendi.
Tozu alındı. Aynalar silindi. Cam ve kapıları silindi. Oyuncak dolabı silindi.
1 mak. Çalışıyor.
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı.
Lavabo WC yıkandı.

Akşama dünden kısır ve makarna var.
Eşim şehirdışında olduğundan kayınvalidem bizimle kalıyor. Büyük oğlumu alıp evine gitti işleri varmış. Gelince ıspanaklı fellah köfte yaptıracağım ona, ben güzel yapamıyorum daha doğrusu direk yapamıyorum 🙈

Of benim bu yemek işini bi düzene koymam gerekiyor yaa, küçüğün yediğini büyük yemiyor, ikisine ortak bulayım desem biz ortada kalıyoruz, Anka Anka sana burdan kocaman bi alkış gönderiyorum, nasıl yapayım ne yapayım çıkamıyorum işin içinden yaa. Bi de 1-2 aya diyet yapayım desem 4 kişiye ayrı menü nedir Allah aşkına.

Of benim bu yemek işini bi düzene koymam gerekiyor yaa, küçüğün yediğini büyük yemiyor, ikisine ortak bulayım desem biz ortada kalıyoruz, Anka Anka sana burdan kocaman bi alkış gönderiyorum, nasıl yapayım ne yapayım çıkamıyorum işin içinden yaa. Bi de 1-2 aya diyet yapayım desem 4 kişiye ayrı menü nedir Allah aşkına.
Valla benim de en sinir olduğum konu. Yemeğe karar vermek ayrı dert yapmak ayrı dert, bulaşığı bambaşka bi dert :işsiz: Şu an dolapta kıymalı şehriye çorbası, yoğurt çorbası, tarhana çorbası var mesela :işsiz: akşama yemek yok :işsiz:

Selam kızlar ev tadilatı hala başlamadı
Ustanın yardımcıları kaza geçirmiş. Tam detay bilmiyorum durumları iyiymiş
Yarın gelecekler
Ev çok dağıldı kıyafet buldugumu giyiyorum
Bütün plan sistem çökmüş durumda 😅
:) :) sinirden güldüm... Bu ustalar ne böyle yaa. birde biz bin km den işleri yürütmeye çalışıyoruz. İlk anlaşma 55 bin idi. sonra aradı kurtarmıyor 65 dedi. Dünden bugüne 24 saat geçmedi,66 diye aradı :) sonu nereye varacak bilmem :)
Sizinkilerde inşallah yarın gelirler. Genelde cenazeleri olur ve memlekete giderler ama sizinkiler kaza geçirmiş. Demek ki gerçek. Gerçekse geçmiş olsun değilse de ne diyelim artık....

Back