ya böyle uzun uzun yazmışsın ne doğru söylüyorsun, bende reklamdan bıktım, birilerinin bu güzel bunu alın demelerinden de bıktım, niye bakıyorum bilmiyorum aslında bende

kk kesinlikle en güzeli, kimse gitmesin burdan

Eline sağlık
Evet bagimlilik yaptığı bir gerçek
Ve çok bilgi veren sayfaların çok organik ürünler satanda çok popüler olanlarında tek bir amacı var takipçi ve kazanç elde etmek

Evet burası daha samimi ortam teknolojiden tamamen kopmak şu cağda pek mümkün değil
O yüzden azaldım bu konuda da :)
Bir fikir sorsam herkes yardımcı oluyor

Fikir demişken malum bu salgın dönemi bitecek gibi değil. Kızlar biz ciddi ciddi Bahçeli ev almayı düşünüyoruz. Tercihen dubleks ama hani müstakil tek katlı da olabilir. Çocuklar için en çok. Tabi şu anki evimizin 2 katı falan fiyatlar, bi tarafım çok istiyor bi tarafım borca girmeye gerek var mı diyor. Ne diyorsunuz sizce mantıklı mı? Şu an merkeze yakın dubleks bir ev var 4 yıllık 4+1 bahçe falan çok güzel site içinde. Sadece ısınma sıkıntı. Ne düşünürsünüz bu konuda?

ben site içerisinde ise kesinlikle kesinlikle tavsiye ederim, biz yazın geçiyoruz site içi olmadığı için yalnızız biraz o zor oluyor, kp kaybettim bi kimse yoktu yanımda çok üzülmüştüm, ama site içinde güvenliğiyle falan çocuklar için en güzel iyilik olur, borç olmadan mal sahibi olunmuyor zaten.

Başınız sağ solsun.

Öyle mi diyorsun ben site olmasından ötürü tereddütteydim. Aslında parkı havuzu spor salonu her şeyi var, hayırlısı ise inşallah olur ben baya bir heveslendim. Çarşıya da çok yakın, okuluma yakın

Mustakil ev kim istemez ki
Sizi zorlamayacaksa alma taraftariyim
Sonuçta iyi yatırım ve rahat yaşam demek

Çok saol canım, bence site içi olması kesinlikle bi avantaj, ıssız yalnız hissetmiyosun kendini iyi oluyor. Aklıma dezavantajı hiç gelmedi mesela.

Mustakil ev kim istemez ki
Sizi zorlamayacaksa alma taraftariyim
Sonuçta iyi yatırım ve rahat yaşam demek
Benim memlekete dönme hayalimde var ama şu an Ufuk’ta gözükmüyor. Ben de beklemek istemiyorum içinde bulunduğum her anı daha kaliteli hale getirmek istiyorum. Zaman kıymetli. Özellikle de çocuklar için biz Bahçeli evde büyüdük onlar da bınu tatsın istiyorum

Ev her zaman deger kazanan birsey. Ilerde kar edersiniz diye dusunuyorum.
Bence imkaniniz varsa mutlaka alin.

** Yasadigim bolgede Covid basini almis gidiyor.
Belcika ve Almanya bu bolgeden gelenleri 2 hafta karantinada kalmalarini soyluyor ama merak ettigim bunu nasil kontril edecekleri. Gelelim bana.

Dune kadar butun utuler bitmisti, suan 4 parca var birikmeden yarin halletmeyi dusunuyorum.
-Ev toplu, misafir vardi, yarin tekrar supurursem tertemiz evimiz var.
Onlar gittikten sonra hemen mutfaktaki isleri hallettim, aksi taktirde sabah hic birsey yapasim gelmiyor.
Oglusumdan firsat bulursam yarin iki musterinin fotograf albumunu yapmayi dusunuyorum.
Onumuzdeki haftada oglumun kuculen kiyafetlerini ayirip dolabindan cikarmayi dusunuyorum.
Ogluma takilan paralari biriktirip bolca ceyrek altin almayi dusunuyorum.

Ben de aynı fikirdeyim, araştırıyoruz bakalım kısmetse olur değilse de hayırlısı :)

sonu güzel olacak karışsın bakalım

Kolay gelsin canım bu tadilat işleri insanın gözünü korkutuyor.

Ben kendime ait bahçeli ev taraftarıyım. İstediğin insanla istediğin gibi iletişim kurarsın zaten. Çevrendeki insanları hayatına alma kararı daha çok 'sana ait olur' bence. Diğer türlü site içerisinde bir şekilde muhatap olmak zorunda olduğun 'insan yığını' beni çok açmıyor.
4+1 de cazip.
Gönlüne göre hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim bizim site yönünden tereddütümüzde tam olarak buydu aslında. Bahsettiğim ev de bitişik villaymış. Evi tek başına çok beğendim, bi de ısınma problemi var, bilemiyorum kararsız kaldık bakalım hayırlısı

Niye komşular insan yığını olsun yaa
Başıma bi iş gelince ben bi akraba bişey bulana kadar komşuma gidiyorum :)

Selam kızlar ev dağınık olunca iş yapmak gelmiyo içimden
Bugün baza altına el attım
Biliyorsunuz ki 2. Çocuk düşünmüyorum
Küçük kıyafetlere el atamamıştım
Bugün eledim hepsini
Bazanin yarısı boş kaldı iyi oldu
Geçenlerde bebek arabasını da ihtiyaç sahibine verdik bazı oyuncakları da

Battaniye ve gelin çiçeği tarzı şeylerde elendi

Bi evi sevdiren en önemli şeylerden biri ısınma bence :)
Bi de mesela benim oğlumun yaşıtı öyle kuzen çocuğu sık görüşülen arkadaş çocuğu yok

Ama sitede en az 30 tane 2.5 yaşında çocuk var onlar biraz daha büyüsün kanka olacaklar

Tek başımıza müstakil ev olsa hadi haftada 1 2 çagiriyim çocuklu misafir ama oğlum için yine dezavantaj

Burada çocuklar toplaşıp bisiklet sürüyor scooter sürüyor sohbet muhabbet o kadar güzel ki

Çocuklar için avantaj olduğu kesin. Komşuluk ilişkilerine de önem veriyorum. Bu süreçte komşularımla görüşemiyorum çünkü çalışıyorum ve gerçekten sıkıldım bu durumdan. Biz sadece hani yalnız bize ait olsa kafamıza göre takılırız bi şeylere uymak zorunda kalmayız diye tereddüt etmiştik ama şimdi esas odak noktamız ısınma. Yani eğer alırsak kalorifer döşteceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…