Geçmiş olsun suhanim
Acaba çamaşır içini hafta içi günde 1 mak yikasan

Geçmiş olsun suhanim
Acaba çamaşır içini hafta içi günde 1 mak yikasan
sağol mia.genelde perşembe cumaya yıkama kurutma işi haftasonu yerleştrme işine girerdim.bu defa pazar yıkandı.pazartesi çok işim olmuyor, çamaşır katlamayı yerleştirmeyi pazartesiye alayım dedim.küçük ateşlendi.aşure falan oyaladı biraz aslında.rutinlerde oynama yaptım izin dönüşü karıştıda biraz.bakalım otutturabilecekmiyim.
bugün oturma odası ve çocuk odası gündemde

Aynen ihtiyaç kadarı eşya kullanmak en güzeli

Mia-
gardrobumda azaltmaya gitmem lazım ama habire alıyorum. giymediğim bir sürü şey var. eskisi var vs. azaltıp işimi de azaltsam diyorum bir türlü olmuyor
Tabi yeni sezonla birlikte indirimler baya almaya yöneltiyor bu da bize hem maddi hem de eve yük oluyor
ihtiyaç listesi burada devreye giriyor

Eleme işine gelince bütün kıyafetlerini çantanı vs ne varsa ortaya yigman önemli böylece ne kadar kiyafetin var görebiliyorsun
Sonra sevdiklerin dolaba sevmediklerin verilmek üzere evden gidiyor
Her yıl bu şekilde yapmak önemli
Anka sayesinde alıştım acayip sevdiğim yöntem

Sabah geç uyandım şimdi de uykum yok
Yarın market ve araba yıkama planım var
Yemek yapacağım fırında köfte patates
Salata
Kızımla bahçede takılırız
Çamaşır yika katla yapılır tabikide

Günaydın kızlar koca göbekle sadece evin düzenini sağlayıp yemek yapabiliyorum, temizlik vs hak getire, allahtan düzenli alıyorum birini. Hepinizi okuyorum ama enerjim öyle düşük ki gaza bile gelemiyorum

yeniden sizinle gaza gelip her yerlere el atmalı iş yapma günleri gelsin inşallah

Evet böyle yapmak lazım.

Dün akşam evdeki dağınıklığı topladım, Bu en az 30-40 dk tuttu.
Sağda solda çantalarımız vardı, içlerinden çıkan temiz çamaşırlar yerine kirli varsa yıkanmak üzere ayrıldı.
3 makine çamaşır yıkayıp kuruttum, katladım, yerleştirdim.
Mutfakta temiz bulaşıklar yerine kirliler makineye yerleştirildi.

Süpürgem kvalidemde olduğundan süpüremedim.
Bugün onun süpürgesi gelecek, Allah kısmet ederse süpürgemi eve alınca süpürme işini yaparım.

Bu akşamki planım, banyo, wc, duşakabin temizliği.

Eline sağlık

Tabikide neler neler yapacağız birlikte :)
Sen izinlisin uzunca süre

Evet marie kondonun çok işe yatayan bir yöntemi.
elerken de eski, yıpranmış, çamaşır suyu değmiş, dizi çıkmış, zayıflarsam/ kilo alırsam giyerim dediğin, 1 senedir giymediğin, hatta aaaa benim böyle bir kıyafetim mi varmış tamamen unutmuşum dediğin her şey gidecek.

sana haz vermeyen içinde rahat hissetmediğin her şey gidecek.

Kalanlar ters askı yöntemiyle asılacak. Kullandıklarının askısı düzelecek.6 ay sonra askısı ters kalan gidecek.

2 raf ayrılacak.birine kalanlar yerleşecek diğeri boş kalacak. Kullanılanlar boş rafa alınacak. 6 ay sonra İlk rafta kalanlar gidecek.

Bu sene her şeyi çifter çifter yapıyoruz. Aşurenin ilk günü aşure yapmıştık. Çocuklar çok istedi son günü bi daha yapalım dedik arkadaşım da gelecek bu gün. Baya yoğun bir gün. 3 çocuk ondan 4 çocuk bende

Ortalık toplandı kahvaltı yapıldı. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi kuruldu. Onlar yıkanırken ben de çay keyfi yapayım
bugün banyo dolabını temizleyeceğim.

Günaydınlar

Yatakları topladım.
Klozet lavabo yıkandı.
Bulaşık mak. Boşalttım.
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı.

Okuldayım şu an. Eve gidince kesin süpürüp silmem lazım. Yemek yok. Yeşil fasülye + pilav yapacağım.

Bir sepet katlanacak çamaşır var.
Çocukları da yıkayınca mesaim bitiyor sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…