• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlr kayınvalidemi kovidden hastaneye yatırdılar. Hucurat süresi okur musunuz müsait olanlar😔
Çok geçmiş olsun canım.Umarım en kısa sürede atlatır. Hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama özellikle büyükşehirlerde rakamlar çok arttı. Çok yakınlarımıza kadar geldi bu hastalık artık.

Selam kızlar herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim :KK36:
B black cat Konyadayız canım. Evet inanılmaz çoğaldı maalesef :KK43:
Sadece müzelerde, parklarda, mezarlıklarda yok görüldüğü gibi

Eklentiler

• F6723A32-D879-4E66-9A72-D8B9B3E3AC74.jpeg
    F6723A32-D879-4E66-9A72-D8B9B3E3AC74.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Anka Anka inşallah bir an önce atlatır.
benim de kuzenim covid olmuş
Resmen çember daralıyor önceden birileri hasta olmuş diye duyardık artık yakınlarımızda da çıkmaya başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve tüm hastalara şifa versin..

Çok geçmiş olsun Anka Anka inşallah bir an önce atlatır.
benim de kuzenim covid olmuş
Resmen çember daralıyor önceden birileri hasta olmuş diye duyardık artık yakınlarımızda da çıkmaya başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve tüm hastalara şifa versin..
Rabbim şifa versin. Aynen canım. Bizim apartmanda komşularımızda var. Kayınvalidemin kız kardeşinde erkek kardeşinde akrabalarının çoğunda var:( eşimin iş yerindeki arkadşlarında var :( kötü olan da kimse kimseyle görüşmüyor ama herkes farklı farklı yerlerden sorumsuzlar yüzünden yakalanıyor :( Anca evde oturduğumuzla kalıcaz bi şekilde yakalanacağız:(

Selam kızlar evi topladım kahvaltı hazırladım
Erken uyudum Erken uyandım sonunda

Dun eşimin dolabı bosalttim
1 mak yıkadım
Bugün 1 mak daha yıkanacak
Eleme yaptım biraz giymediği şeyler vardı birde lekeli kıyafetleri vardı

Rabbim şifa versin. Aynen canım. Bizim apartmanda komşularımızda var. Kayınvalidemin kız kardeşinde erkek kardeşinde akrabalarının çoğunda var:KK43: eşimin iş yerindeki arkadşlarında var :KK43: kötü olan da kimse kimseyle görüşmüyor ama herkes farklı farklı yerlerden sorumsuzlar yüzünden yakalanıyor :KK43: Anca evde oturduğumuzla kalıcaz bi şekilde yakalanacağız:KK43:
Aynen artik çember daralıyor burda da artmaya başladı
Rabbim şifa versin

Aynen artik çember daralıyor burda da artmaya başladı
Rabbim şifa versin
Komşumuzun eşi pozitif. Ev karantinada. Dün çocuklar markete gidiyordu. Dedim bi şey lazımsa bize söyle, online söyle, yemek sepetinden söyle. Niye çocukları gönderiyorsun. Onlar negatif çıktı diyor. Bilemedim valla :(
Bizİm evde pozitif olmadığı halde biz kendimizi karantinaya aldık. Markete gitmiyoruz herşeyi kapıya söylüyoruz kapıya asıp gidiyorlar. Eşim şantiyeyle ev arasında gidip geliyor. Bunlar nasıl böyle rahat anlamadım. :(

Bizim bulunduğumuz yer de öyle :( Kıpkırmızı görünüyor. Bizim şantiye de Şantiye asansörünü kullanan, şantiye girişinde ateşimizi ölçen, şantiye konteynerını dezenfekte eden, yemeklerimizi yapan kişilerde çıktı. Kendimi nasıl koruyacağımı şaşırdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bizim bulunduğumuz yer de öyle :KK43: Kıpkırmızı görünüyor. Bizim şantiye de Şantiye asansörünü kullanan, şantiye girişinde ateşimizi ölçen, şantiye konteynerını dezenfekte eden, yemeklerimizi yapan kişilerde çıktı. Kendimi nasıl koruyacağımı şaşırdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
:( bağışıklığımızı güçlendirmekten beslenmemizi düzenlemekten başka çare yok. Herkes bi şekilde geçirecek görünen o:(

Kızlar dün için planladığım banyo dolabı temizliğini bugün yaptım. Ve illaki atılacak eski krem vs bir şeyler çıktı.
Dün yıkanan çamaşırları yerleştirdim, ütüleri yaptım. Bugün 1 makine daha yıkandı.
Bulaşık çıktıkça elde yıkadım. Akşama mantı ve salata yapacağım.

Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Artık çok yakınlarımızda çıkıyor. Eskiden sadece duyardık ama artık akrabalarımıza kadar geldi. Allah herkesi korusun.

Sizce bağışıklığı desteklemek için günlük rutine neler eklenebilir?
Bi hastaneye gidip kan testleri yapıp takviye alsak, bu sefer de hastaneler koronavirüs kaynıyo.

Herkes zatüre aşısı falan vurduruyormuş. Eczanelerde baya listeler oluşmuş diyordu haberlerde. Kendi adıma sadece her gün limonlu sıcak su içiyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Ama ne kadar koruyucu olur orasını bilmem.

Selam kızlar
Dün enerjim baya düştü boğazım ağrıdı acaba covid mi diye düşünmedim değil
Neyseki cesarete gelip soğuk ictigim içeceklerin faranjitimi nuksettigini anladım
Bugün daha iyiyim
Dünden iş kaldı baya bulaşıklar gibi 😒

Birde sosyal medya hesaplarının çoğunu tel sildim geri dönermiyim bilmiyorum
Ayrıca youtube ve trendyol uygulamasına da veda ettim
Sadece burası ve Whatsapp kaldı.👍

Sizce bağışıklığı desteklemek için günlük rutine neler eklenebilir?
Bi hastaneye gidip kan testleri yapıp takviye alsak, bu sefer de hastaneler koronavirüs kaynıyo.

Herkes zatüre aşısı falan vurduruyormuş. Eczanelerde baya listeler oluşmuş diyordu haberlerde. Kendi adıma sadece her gün limonlu sıcak su içiyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Ama ne kadar koruyucu olur orasını bilmem.
ben de aynı soruyu soracaktım. Bağışıklık için neler yapıyorsunuz diye?

Bitki çayları, yeşillikler, meyve, yoğurt, badem, ceviz, sumak, soğan, sarımsak artırıyormuş diye okudum.

Selam kızlar
Neyseki cesarete gelip soğuk ictigim içeceklerin faranjitimi nuksettigini anladım
Bugün daha iyiyim

Geçmiş olsun mia, bu dönemde nezle olmak bile sıkıntı bol bol ılık bi şeyler iç.

Ben tüm sosyal medyaları silmiştim, 1 yıl falan olmuştu. Nisan ayında instayı geri yükleme hatasına düştüm. Geçen yine şilmiştim şimdi tekrar yükledim resmen bağımlılık yapıyor 🤦🏻‍♀️

5.30da uyandım, uykum var.

Klozeti lavaboyu duşakabini yıkadım.
Kahvaltı yapıldı, mutfak toplandı.
Süt mayaladım.
Dersim vardı.
Öğleden sonra da dersim var, yemek yapılacak.

Çocuklar yıkanır. Bu pek bi şey yapasım yok 🙄

Selam kızlar
Bugün daha iyiyim

İnsta paylaşımlarını çok Beğeniyordum ben, çok vaktini almıyoduysa kalsaydı ya 😔

İnsta paylaşımlarını çok Beğeniyordum ben, çok vaktini almıyoduysa kalsaydı ya 😔
Şu ara ev tadilata girecek
Birde kafamı çok meşgul ediyordu
Faceyi çok yıl oldu birakali da ig çok alışveriş odaklı yer haline geldi mesela artik sade yaşam topikleri bile onlarca ürün öneriyor

Bazı sayfalarda belli kalıpların doğru olduğunu savunuyor ne doğru ne yanlış kendimize bile sormuyoruz manipüle oluyoruz
Kişiyi seviyoruz ya o ne yapsa bizde yapmak istiyoruz bu ornek almak mi yada yaşam taklidi yapmak mi bilemiyorum

Birde reklamlar
Bir ürünü beğenip almaktan vazgeçiyorum
Ama sürekli karşıma çıkması beni arada bırakıyor

Yanı bir süre ara verip kendimi bulmam gerekiyor 😊

Back