Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki bayadır hastaydı ama testi negatif demişlerdi. Bu gün baya fenalaşmış ambulansla götürmüşler. Pozitif çıkmış. Testlere güven yokÇok geçmiş olsun Allah şifa versin, nasıl kapmış
Çok geçmiş olsun canım.Umarım en kısa sürede atlatır. Hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama özellikle büyükşehirlerde rakamlar çok arttı. Çok yakınlarımıza kadar geldi bu hastalık artık.Kızlr kayınvalidemi kovidden hastaneye yatırdılar. Hucurat süresi okur musunuz müsait olanlar![]()
Rabbim şifa versin. Aynen canım. Bizim apartmanda komşularımızda var. Kayınvalidemin kız kardeşinde erkek kardeşinde akrabalarının çoğunda varÇok geçmiş olsunAnka inşallah bir an önce atlatır.
benim de kuzenim covid olmuş
Resmen çember daralıyor önceden birileri hasta olmuş diye duyardık artık yakınlarımızda da çıkmaya başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve tüm hastalara şifa versin..
Aynen artik çember daralıyor burda da artmaya başladıRabbim şifa versin. Aynen canım. Bizim apartmanda komşularımızda var. Kayınvalidemin kız kardeşinde erkek kardeşinde akrabalarının çoğunda vareşimin iş yerindeki arkadşlarında var
kötü olan da kimse kimseyle görüşmüyor ama herkes farklı farklı yerlerden sorumsuzlar yüzünden yakalanıyor
Anca evde oturduğumuzla kalıcaz bi şekilde yakalanacağız
![]()
Komşumuzun eşi pozitif. Ev karantinada. Dün çocuklar markete gidiyordu. Dedim bi şey lazımsa bize söyle, online söyle, yemek sepetinden söyle. Niye çocukları gönderiyorsun. Onlar negatif çıktı diyor. Bilemedim vallaAynen artik çember daralıyor burda da artmaya başladı
Rabbim şifa versin
Bizim bulunduğumuz yer de öyle
Bizim bulunduğumuz yer de öyleKıpkırmızı görünüyor. Bizim şantiye de Şantiye asansörünü kullanan, şantiye girişinde ateşimizi ölçen, şantiye konteynerını dezenfekte eden, yemeklerimizi yapan kişilerde çıktı. Kendimi nasıl koruyacağımı şaşırdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Artık çok yakınlarımızda çıkıyor. Eskiden sadece duyardık ama artık akrabalarımıza kadar geldi. Allah herkesi korusun.
ben de aynı soruyu soracaktım. Bağışıklık için neler yapıyorsunuz diye?Sizce bağışıklığı desteklemek için günlük rutine neler eklenebilir?
Bi hastaneye gidip kan testleri yapıp takviye alsak, bu sefer de hastaneler koronavirüs kaynıyo.
Herkes zatüre aşısı falan vurduruyormuş. Eczanelerde baya listeler oluşmuş diyordu haberlerde. Kendi adıma sadece her gün limonlu sıcak su içiyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Ama ne kadar koruyucu olur orasını bilmem.
Geçmiş olsun mia, bu dönemde nezle olmak bile sıkıntı bol bol ılık bi şeyler iç.Selam kızlar
Dün enerjim baya düştü boğazım ağrıdı acaba covid mi diye düşünmedim değil
Neyseki cesarete gelip soğuk ictigim içeceklerin faranjitimi nuksettigini anladım
Bugün daha iyiyim
Dünden iş kaldı baya bulaşıklar gibi
Birde sosyal medya hesaplarının çoğunu tel sildim geri dönermiyim bilmiyorum
Ayrıca youtube ve trendyol uygulamasına da veda ettim
Sadece burası ve Whatsapp kaldı.![]()
İnsta paylaşımlarını çok Beğeniyordum ben, çok vaktini almıyoduysa kalsaydı yaSelam kızlar
Dün enerjim baya düştü boğazım ağrıdı acaba covid mi diye düşünmedim değil
Neyseki cesarete gelip soğuk ictigim içeceklerin faranjitimi nuksettigini anladım
Bugün daha iyiyim
Dünden iş kaldı baya bulaşıklar gibi
Birde sosyal medya hesaplarının çoğunu tel sildim geri dönermiyim bilmiyorum
Ayrıca youtube ve trendyol uygulamasına da veda ettim
Sadece burası ve Whatsapp kaldı.![]()
Şu ara ev tadilata girecekİnsta paylaşımlarını çok Beğeniyordum ben, çok vaktini almıyoduysa kalsaydı ya![]()