Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkeklerin genlerinde var istifçilik benceHiç biseyi atmama izin vermiyo LEGO kutuları birikmiş bu benim ilk Minecraft serisi legomun kutusu diyo dergiden biseyler kesmis onlar hatıra kalacakmış![]()
Evet ya eşimde öyle ses sistemi bazanin altında mesaj attım atacam artık bunu dedim yine atma dedi kaç yıl daha bekliyecek bakalım küçük şeyleri sormadan atıyorum artıkerkeklerin genlerinde var istifçilik bence![]()
Pişmaniyeler ve çekme helvaları ben de gördüm ama almadım şu an pişman oldum almadığımaYaa ben de baya ip aldım bakalım
Bime ipler geliyo diye görmüştüm gittim ama bulamadım pismaniyeler vardı hâlâ![]()
O yaşlarda biz de öyleydik ama yaerkeklerin genlerinde var istifçilik bence![]()
Pişmaniye pişman ettiPişmaniyeler ve çekme helvaları ben de gördüm ama almadım şu an pişman oldum almadığıma![]()
Kaldıysa gidelim almayaPişmaniyeler ve çekme helvaları ben de gördüm ama almadım şu an pişman oldum almadığıma![]()
Küçükken bana soran yoktu bunu atayım mi diyeO yaşlarda biz de öyleydik ama yaben evlendikten sonra attım bazı şeker paketlerini vs
![]()
Kolay gelsin baya dip köşe başladın işlere4 5 tane yıkanabilir halı vardi bende yolluk gibi parça parça onları çöpün yanına bıraktım oyuncaklar ayırdım oğlumun kıyafetlerinden ayırdım yazlık çok azdi zaten onlari dolabına kaldırdım. Şimdi kutu oyunlarını kağıtları felan döküyorum Allah yardımcım olsun![]()
şimdi sil süpür yapsam kendimi biliyorum ertelerdim diğer günler hazır ev çok dağınıkken detaylı yapayım dedim atilacaklari ayırmakla başladım ev hâlâ berbatKolay gelsin baya dip köşe başladın işlere![]()
Dağılmadan toplanmiyor zatenşimdi sil süpür yapsam kendimi biliyorum ertelerdim diğer günler hazır ev çok dağınıkken detaylı yapayım dedim atilacaklari ayırmakla başladım ev hâlâ berbat![]()
Ne yapıyor bu kadın demiştir meraklı aslanHerosta peşimden ayrilmiyo her yere giriyo cikiyo cinleniyo temizlik yaptığım günler![]()
Çok zalimsinBir gün sakla attım de bakalım ne tepki verecek![]()
Oh ne güzel, eline sağlık.LEGO kutularına ikna ettim bi kaç tane ayırıp kalanını attık
Kendi kıyafetlerimden de ayirmistim giyermiyim acaba diye bekleyenler vardı hic giymedim onların da vakti gelmiş onlari da atarım
Bende yemeği birisi yapsa çok iyi olur diye düşünüyorumOh ne güzel, eline sağlık.
Ben bugün biraz uyuyayım dedim bir daha kendime gelemedim. Yatınca insana iyice uyuşukluk çöküyor. Okuldan kızımı alıp markete gittik. Yemek yapsam kâfi.