• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç biseyi atmama izin vermiyo LEGO kutuları birikmiş bu benim ilk Minecraft serisi legomun kutusu diyo dergiden biseyler kesmis onlar hatıra kalacakmış 😅😅

Pişmaniyeler ve çekme helvaları ben de gördüm ama almadım şu an pişman oldum almadığıma 😆
Kaldıysa gidelim almaya 😅
Kaç gündür hiç tatlı yemedim 🥲
İftarda hiç bişey yiyemiyorum çok zor durumdayım 😅😅 yemek yiyememek ne kadae kötü hayatımın tadı yok 😅😅

4 5 tane yıkanabilir halı vardi bende yolluk gibi parça parça onları çöpün yanına bıraktım oyuncaklar ayırdım oğlumun kıyafetlerinden ayırdım yazlık çok azdi zaten onlari dolabına kaldırdım. Şimdi kutu oyunlarını kağıtları felan döküyorum Allah yardımcım olsun 😅

LEGO kutularına ikna ettim bi kaç tane ayırıp kalanını attık 😁
Kendi kıyafetlerimden de ayirmistim giyermiyim acaba diye bekleyenler vardı hic giymedim onların da vakti gelmiş onlari da atarım

4 5 tane yıkanabilir halı vardi bende yolluk gibi parça parça onları çöpün yanına bıraktım oyuncaklar ayırdım oğlumun kıyafetlerinden ayırdım yazlık çok azdi zaten onlari dolabına kaldırdım. Şimdi kutu oyunlarını kağıtları felan döküyorum Allah yardımcım olsun 😅
Kolay gelsin baya dip köşe başladın işlere 😍

Herosta peşimden ayrilmiyo her yere giriyo cikiyo cinleniyo temizlik yaptığım günler 😂

LEGO kutularına ikna ettim bi kaç tane ayırıp kalanını attık 😁
Kendi kıyafetlerimden de ayirmistim giyermiyim acaba diye bekleyenler vardı hic giymedim onların da vakti gelmiş onlari da atarım
Oh ne güzel, eline sağlık.
Ben bugün biraz uyuyayım dedim bir daha kendime gelemedim. Yatınca insana iyice uyuşukluk çöküyor. Okuldan kızımı alıp markete gittik. Yemek yapsam kâfi.

Oh ne güzel, eline sağlık.
Ben bugün biraz uyuyayım dedim bir daha kendime gelemedim. Yatınca insana iyice uyuşukluk çöküyor. Okuldan kızımı alıp markete gittik. Yemek yapsam kâfi.
Bende yemeği birisi yapsa çok iyi olur diye düşünüyorum 😅 biraz daha toparlayayim yemeğe başlarım 🥲
Yoruldum biraz uykusuzlukta çok kötü çok uyumakta kötü 😅

Back