Ben de zaten sarma makinesi aldım çocuklar sarıyor
Harikasın ya sen ben pratik çözümlerinBen de zaten sarma makinesi aldım çocuklar sarıyorben sadece iç hazırlayıp yaprak haşlıyorum 4 yaşındakinin yaptıkları çok iyi olmuyor ama Yeniyor yine de. 12 yaşındaki kalem gibi sarıyor vallla
Çocuklara da etkinlikBen de zaten sarma makinesi aldım çocuklar sarıyorben sadece iç hazırlayıp yaprak haşlıyorum 4 yaşındakinin yaptıkları çok iyi olmuyor ama Yeniyor yine de. 12 yaşındaki kalem gibi sarıyor vallla
Tüh o kadar da gaza gelmiştin sular da kesilecek zamanı bulmuş. Geçmiş olsun küçüğe iyi olmuştur inşallah.selamlar
dün 3-4 makinalık çamaşırlar katlandı yerlerine yerleştirmedim tembellik vardı üstümde.yemekleri eşim yapmıştı.odalara da onar dakika ayıramadım.sular kesikti.mutfak berbat durumdaydı.yemek sonrası orayla uğraştım.aşure yaptım. yaklaşık 7-8 kase çıktı.film izleyeyim dedim ilk yarım saati izledim.küçük hafif ateşlenince gecede onunla uğraştık.
bugün kaldığım yerden devam bakalım.
Ben de genel olarak evi gezip toplanacak yerleri topladım. Mutfak da toplu. Lavabo wc temizledim. Menüde kurufasulye-pilav-salata var.Yatak odasının tozunu aldım, yatakları düzelttim, camını kapısını sildim.
WC lavabo duşakabini yıkadım.
1 mak. Çamaşırı katlayıp yerleştirdim.
1 mak. Çamaşır yıkandı astım.
Akşama balık salata var. Dün kayınvalidem de yedik.
Çocukları yıkarım Akşam.
Dersim vardı. Süpürüp silsem süper olacak ama üşeniyorum ya
SUHAN geçmiş olsun miniğe
Anka sarma severim sarmayı sevmem
belleza Sen neler yapıyorsun bugün ?
Kesinlikle zaten onların ince motor becerisi gelişsin maksat. Akşam yemeğini onlara satmak falan aklıma gelmedi kesinlikleÇocuklara da etkinlik
Sağol canım hiç öyle değilim aslında sizlerden öğrendiğim öğreneceğim çok şeyler var.anka maşallah sana çok imreniyorum :)
Çok güçlüsün 4 çocuğuna rağmen
idolumsum@Anka
En sevdiğim etkinlik hem bana faydası olan hem çocuğu oyalayanKesinlikle zaten onların ince motor becerisi gelişsin maksat. Akşam yemeğini onlara satmak falan aklıma gelmedi kesinlikle
Benimde:)Sağol canım hiç öyle değilim aslında sizlerden öğrendiğim öğreneceğim çok şeyler var.
tşke ederim mikanYatak odasının tozunu aldım, yatakları düzelttim, camını kapısını sildim.
WC lavabo duşakabini yıkadım.
1 mak. Çamaşırı katlayıp yerleştirdim.
1 mak. Çamaşır yıkandı astım.
Akşama balık salata var. Dün kayınvalidem de yedik.
Çocukları yıkarım Akşam.
Dersim vardı. Süpürüp silsem süper olacak ama üşeniyorum ya
SUHAN geçmiş olsun miniğe
Anka sarma severim sarmayı sevmem
belleza Sen neler yapıyorsun bugün ?
Sağol canım görevimiz motivasyonBenimde:)
hiç yazmasam takip etmeden duramuyorum elecda ve Mia da benim favorim :)
okuyup uygulamaya geçtiğim oluyor:) motive veriyorsunuz
tşk ederim.evet ya susuzluk kötü.Tüh o kadar da gaza gelmiştin sular da kesilecek zamanı bulmuş. Geçmiş olsun küçüğe iyi olmuştur inşallah.
Yarına bildirim bekliyorumAyy ev yine aldı başını gidiyor. derhal ve de hemen bu akşam bir kısmına el atmam lazım. saat 19 dedim mi, elime süpürge belime toz bezi yallah temizlik modundayım bu akşam.
Anka çok iyi aktiviteKesinlikle zaten onların ince motor becerisi gelişsin maksat. Akşam yemeğini onlara satmak falan aklıma gelmedi kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?