Bu arada inşallah bir sıkıntı çıkmazEşimin iş yerinde pozitif olanlar varmış biz de nolur nolmaz diye karantinaya aldık kendimizi. Bekliyoruz. Uyanıkken yapamıyorum canım yaa ya kız sinir geçiriyor ya 4 yaşındaki oyun oynayalım diye bacağıma yapışıyor ya bebek işte yaramazlık yapıyor. En iyisi çocuklar uyuyunca ve sabah çocuklardan erken kalkmak.
7:00-7:30 arası kalkıyorlar genelde.Çocuklarla çok zor dimi? Valla işin zor ama olduğu kadar yap. Sabah geç uyanıyorlarsa uykunu alıp yapman daha iyi tabi ama mesela benimki 5.30 da uyanıyor
Bdv de bir konuya bakıyorum ev işleri ile ilgili rutininiz nedir diye, bi bak istersen.7:00-7:30 arası kalkıyorlar genelde.
Bakayım gerçi bizim eve uyduramıyorum çoğunu amaBdv de bir konuya bakıyorum ev işleri ile ilgili rutininiz nedir diye, bi bak istersen.
bacım cuma günü napmışsın öyleBalkonu yıkadım, bitkileri suladım.
Nevresimleri attım makineye, yıkanıyor.
4 parça ütü aptım.
Yemek yapılacak.. (fırında tavuk, yanına kızartma ve salata)
Salon camları ve balkon kapısı kaldı başka bir güne inşallah..
Günaydınlar,Günaydınlar
Haftalık plan yaptık mı :)
Yemek listesi
Hafta sonu evde olmayacaktım işler yapılsın dedim :)bacım cuma günü napmışsın öyle
sabah okurken dedim biri belleyi durdursun :)) çok iyi iş çıkarmışsın.seni okuyunca müthiş gaza geliyorum.cuma yazmışsın ama ben bugünde yeterli gazı almış oldumHafta sonu evde olmayacaktım işler yapılsın dedim :)
Ama çok yorulmuşum
Annem yapmıştı özlemişim.aşure yapan oldumu
ya ben denedim ama başarısız olmuştum bide baya baya bir mahhaleye dağıtılacak kadar yapmıştım.ne cesaret tabi o zmanlar genciz cahiliz cesaretimizde ondanAnnem yapmıştı özlemişim.
Ben hiç yapmadım ya cesaret edemiyorum hep aklıma geliyo vazgeçiyorum anneme söylüyorum
Irmik helvası denemelerim hüsran oluyoya ben denedim ama başarısız olmuştum bide baya baya bir mahhaleye dağıtılacak kadar yapmıştım.ne cesaret tabi o zmanlar genciz cahiliz cesaretimizde ondan
şöyle 10 kaselik yapasım var.çok sevmesemde deli gönüle laf geçiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?