- 23 Eylül 2013
- 24.542
- 50.411
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenleyicilerin nasıldı canım. Benim de almam lazım da bakıyorum öyleMutfaktan sonra hiç bir şey yapmadım.
Yemek yaptım. Yedik mutfağı topladım sayılır biraz daha iş var. Küçüğü yıkadım. Buzdolabına düzenleyici almıştım. 2sini iptal etmeye karar verdim çünkü gözüme batmaya başladılar. Banyo dolabına aldım birini orayı güzel toparladı. Diğerini de oraya alırım sanırım. Çamaşır toplayıp büyük oğlumu da yıkarsam benden güzeli yok.
Sana foto atmıştım hani ilk alınca özel mesajlara bakDüzenleyicilerin nasıldı canım. Benim de almam lazım da bakıyorum öyle![]()
Tey teyyy bana bir sürü mesaj geliyor ben siliyorum sık sık nerden bulcam onuSana foto atmıştım hani ilk alınca özel mesajlara bak![]()
Üzdün beni, ben farklıyım sanıyordumTey teyyy bana bir sürü mesaj geliyor ben siliyorum sık sık nerden bulcam onu![]()
Evet evet seninkini yıldızlamışım özellikleÜzdün beni, ben farklıyım sanıyordum![]()
O kadar farklı olduğumu bilmiyordumEvet evet seninkini yıldızlamışım özellikle![]()
Uykusuzluk en fenası Anka, boşver işleri. Çocuklar uyuduğu gibi uyumalısın bence. Diğer her iş çocuklar uyanıkken öyle böyle yapılıyor ama çocuklar uyanıkken uyunmuyor. Yardımcı gelecekti ne oldu?Akşam 11:30 gibi çocuklar uyudu. Ben de kahve yaptım kendime. İnstagram KK vb derken saat 1:30 olmuşmutfak dağınık, katlanacak çamaşır var vs. Kendi kendimi ittire ittire mutfağa girdim. Makineye üç dört bardak koydum kızım uyandı. Onunla ilgilendim derken 2 oldu saat. Tekrar girdim makineye katılacakları kattım. Elde yıkanacakları yıkadım. Yerdeki oyuncak havlu vb topladım. Sandalyeleri yukarı kaldırdım. Ocak sabaha kaldı. Sabah erkenden süpürüp ocağı sileceğim inşallah.
şimdi kızımın uyumasını bekliyorum.
beklerken fly ladynin sabah ve akşam rutinlerini ve haftalık görevlerini bizim eve göre planlayacağım.
Son zamanlarda tek derdim temizlik oldu. Yolda birini görsem, telefonda biri arasa ya da whatsapptan ettiğim muhabbetler hep bitmeyen ev işleri oldu. Gündemimin sadece bu olması beni inanılmaz rahatsız ediyor. Daha önce yaptığım planı fly lady de okuduklarıma göre şekillendirip uygulamaya çalışacağım.
allah izin verir de 2020 den sağ salim çıkarsam 2021 de hala Bulaşık çamaşırla boğuşmak istemiyorum![]()
Eşimin iş yerinde pozitif olanlar varmış biz de nolur nolmaz diye karantinaya aldık kendimizi. Bekliyoruz. Uyanıkken yapamıyorum canım yaa ya kız sinir geçiriyor ya 4 yaşındaki oyun oynayalım diye bacağıma yapışıyor ya bebek işte yaramazlık yapıyor. En iyisi çocuklar uyuyunca ve sabah çocuklardan erken kalkmak.Uykusuzluk en fenası Anka, boşver işleri. Çocuklar uyuduğu gibi uyumalısın bence. Diğer her iş çocuklar uyanıkken öyle böyle yapılıyor ama çocuklar uyanıkken uyunmuyor. Yardımcı gelecekti ne oldu?
Gelsin de inşallah
memnun kalırsan haber ver![]()
Çocuklarla çok zor dimi? Valla işin zor ama olduğu kadar yap. Sabah geç uyanıyorlarsa uykunu alıp yapman daha iyi tabi ama mesela benimki 5.30 da uyanıyorEşimin iş yerinde pozitif olanlar varmış biz de nolur nolmaz diye karantinaya aldık kendimizi. Bekliyoruz. Uyanıkken yapamıyorum canım yaa ya kız sinir geçiriyor ya 4 yaşındaki oyun oynayalım diye bacağıma yapışıyor ya bebek işte yaramazlık yapıyor. En iyisi çocuklar uyuyunca ve sabah çocuklardan erken kalkmak.