• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kızımın çekmecelerini bosalttim sildim ama katlama işi kaldı ya 🙄
Araya bir sürü iş girdi tel konuşma girdi
Kahve yaptım birazdan çarşıya çıkarım
Yemek işi geç yapicam kızartma tarzı düşünüyorum

Yarın patlıcanlı bir yemek yapacağım

Balkonu yıkadım, bitkileri suladım.
Nevresimleri attım makineye, yıkanıyor.
4 parça ütü aptım.
Yemek yapılacak.. (fırında tavuk, yanına kızartma ve salata)

Salon camları ve balkon kapısı kaldı başka bir güne inşallah..

Birde akşam rutini yapiyorum
Ev dağınıklığı topluyorum
Duş bakım işleri
Yarın dışarı işim varsa kıyafet tasarlıyorum
Evde sort üst ayarlıyorum kapı çalınca diz altı etek giyiyorum hemen kolay yerde duruyo :)
Yarına güzel bir başlangıç oluyor tavsiye ederim 👍

Mutfaktan sonra hiç bir şey yapmadım.

Yemek yaptım. Yedik mutfağı topladım sayılır biraz daha iş var. Küçüğü yıkadım. Buzdolabına düzenleyici almıştım. 2sini iptal etmeye karar verdim çünkü gözüme batmaya başladılar. Banyo dolabına aldım birini orayı güzel toparladı. Diğerini de oraya alırım sanırım. Çamaşır toplayıp büyük oğlumu da yıkarsam benden güzeli yok.

Mutfaktan sonra hiç bir şey yapmadım.

Yemek yaptım. Yedik mutfağı topladım sayılır biraz daha iş var. Küçüğü yıkadım. Buzdolabına düzenleyici almıştım. 2sini iptal etmeye karar verdim çünkü gözüme batmaya başladılar. Banyo dolabına aldım birini orayı güzel toparladı. Diğerini de oraya alırım sanırım. Çamaşır toplayıp büyük oğlumu da yıkarsam benden güzeli yok.
Düzenleyicilerin nasıldı canım. Benim de almam lazım da bakıyorum öyle 🤔

Eylülün dolabını topladım 25 parca ayirdim
Çorap vs üst alt giyim
Kışlık mevsimlik baya kıyafeti varmis geçen yıl 3-4 yaş almıştım
Sadece mont ,bot, kışlık çorap ihtiyacı var.
Duruma gore ince uzun kollu mevsimlik alınır onların kalıpları dar oluyor.

Selam kızlar:36:
Bu gün çok ıssız kalmış burası.
eylül 12 olmuş yarıladık sayılır ben hala Bulaşık konusunda ilerleyemedim :işsiz:
Bebek ayağımda uyuyor. O uyanıkken yapayım diyorum ya tezgaha tırmanıyor, ya kirli boruyu çekiyor ya bulaşık makinesinin içine giriyor, ya dolapları boşaltıp içine giriyor. Haliyle yemek yapmak bile zor oluyor. :işsiz:
Yarın için yemeğim var. Sonraki günler sabah namazından sonra yapmayı deneyeceğim bakalım. Babası ilgileniyor o sırada ben yürüyüşe çıkıyordum. Artık yemeğimi yapar bulaşığımı yıkar çıkarım inşallah bakalım. 🤔🤔 1 hafta da onu deneyelim 🙄

6A7D76FF-F258-4E5F-BC54-7DF35BCE3DF1.jpeg

Hayaller

HayatlAr :KK70: :KK70:

saplı gırgır aldım kendime :KK70:
Video alıntıdır 😅

Akşam 11:30 gibi çocuklar uyudu. Ben de kahve yaptım kendime. İnstagram KK vb derken saat 1:30 olmuş:olamaz: mutfak dağınık, katlanacak çamaşır var vs. Kendi kendimi ittire ittire mutfağa girdim. Makineye üç dört bardak koydum kızım uyandı. Onunla ilgilendim derken 2 oldu saat. Tekrar girdim makineye katılacakları kattım. Elde yıkanacakları yıkadım. Yerdeki oyuncak havlu vb topladım. Sandalyeleri yukarı kaldırdım. Ocak sabaha kaldı. Sabah erkenden süpürüp ocağı sileceğim inşallah.
şimdi kızımın uyumasını bekliyorum.:işsiz:
beklerken fly ladynin sabah ve akşam rutinlerini ve haftalık görevlerini bizim eve göre planlayacağım.
Son zamanlarda tek derdim temizlik oldu. Yolda birini görsem, telefonda biri arasa ya da whatsapptan ettiğim muhabbetler hep bitmeyen ev işleri oldu. Gündemimin sadece bu olması beni inanılmaz rahatsız ediyor. Daha önce yaptığım planı fly lady de okuduklarıma göre şekillendirip uygulamaya çalışacağım.
allah izin verir de 2020 den sağ salim çıkarsam 2021 de hala Bulaşık çamaşırla boğuşmak istemiyorum :işsiz:

Akşam 11:30 gibi çocuklar uyudu. Ben de kahve yaptım kendime. İnstagram KK vb derken saat 1:30 olmuş:olamaz: mutfak dağınık, katlanacak çamaşır var vs. Kendi kendimi ittire ittire mutfağa girdim. Makineye üç dört bardak koydum kızım uyandı. Onunla ilgilendim derken 2 oldu saat. Tekrar girdim makineye katılacakları kattım. Elde yıkanacakları yıkadım. Yerdeki oyuncak havlu vb topladım. Sandalyeleri yukarı kaldırdım. Ocak sabaha kaldı. Sabah erkenden süpürüp ocağı sileceğim inşallah.
şimdi kızımın uyumasını bekliyorum.:işsiz:
beklerken fly ladynin sabah ve akşam rutinlerini ve haftalık görevlerini bizim eve göre planlayacağım.
Son zamanlarda tek derdim temizlik oldu. Yolda birini görsem, telefonda biri arasa ya da whatsapptan ettiğim muhabbetler hep bitmeyen ev işleri oldu. Gündemimin sadece bu olması beni inanılmaz rahatsız ediyor. Daha önce yaptığım planı fly lady de okuduklarıma göre şekillendirip uygulamaya çalışacağım.
allah izin verir de 2020 den sağ salim çıkarsam 2021 de hala Bulaşık çamaşırla boğuşmak istemiyorum :işsiz:
Uykusuzluk en fenası Anka, boşver işleri. Çocuklar uyuduğu gibi uyumalısın bence. Diğer her iş çocuklar uyanıkken öyle böyle yapılıyor ama çocuklar uyanıkken uyunmuyor. Yardımcı gelecekti ne oldu?

Uykusuzluk en fenası Anka, boşver işleri. Çocuklar uyuduğu gibi uyumalısın bence. Diğer her iş çocuklar uyanıkken öyle böyle yapılıyor ama çocuklar uyanıkken uyunmuyor. Yardımcı gelecekti ne oldu?
Eşimin iş yerinde pozitif olanlar varmış biz de nolur nolmaz diye karantinaya aldık kendimizi. Bekliyoruz. Uyanıkken yapamıyorum canım yaa ya kız sinir geçiriyor ya 4 yaşındaki oyun oynayalım diye bacağıma yapışıyor ya bebek işte yaramazlık yapıyor. En iyisi çocuklar uyuyunca ve sabah çocuklardan erken kalkmak.

Eşimin iş yerinde pozitif olanlar varmış biz de nolur nolmaz diye karantinaya aldık kendimizi. Bekliyoruz. Uyanıkken yapamıyorum canım yaa ya kız sinir geçiriyor ya 4 yaşındaki oyun oynayalım diye bacağıma yapışıyor ya bebek işte yaramazlık yapıyor. En iyisi çocuklar uyuyunca ve sabah çocuklardan erken kalkmak.
Çocuklarla çok zor dimi? Valla işin zor ama olduğu kadar yap. Sabah geç uyanıyorlarsa uykunu alıp yapman daha iyi tabi ama mesela benimki 5.30 da uyanıyor

Back