Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahh olsa da yesekaşure yapan oldumu
Zor değil ki geçen bi arkadaşa da yazdım. Şekil verme derdi yok hamur açma derdi yok. Ocağın başında sırası gelen malzemeyi tencereye katacaksın. Biz ilk gün yapmıştık yarın tekrar yapacağız. Normalde de arada yaparım ben. Bi cesaret denedin mi hep yaparsın. Yardım ederim ben sanaIrmik helvası denemelerim hüsran oluyo
Bir öncekini aratiyo
Aşure zor ya ama severim
Nasıl yaptın bu kadar işi çocuklarla maşallahBütün çamaşırlar katlandı
Bütün oyuncaklar kendi kutusuna yerleşti
Bütün camlar silindi
Bütün kapılar silindi
Bütün dolapların dışı üstü silindi
Salonun perdesi yıkandı
Oturma odası halısı koltukları silindi
Bütün bulaşıklar yıkandı yerleşti
Mutfağın halısı yıkamaya gitti
Bütün aynalar silindi
son bi süpürüp mopla silicem tekrar.
banyo ve tuvalet yıkayacağım
Yemek yapacağım
![]()
![]()
![]()
Oğlana rüşvet verdimNasıl yaptın bu kadar işi çocuklarla maşallah![]()
Oo süperZor değil ki geçen bi arkadaşa da yazdım. Şekil verme derdi yok hamur açma derdi yok. Ocağın başında sırası gelen malzemeyi tencereye katacaksın. Biz ilk gün yapmıştık yarın tekrar yapacağız. Normalde de arada yaparım ben. Bi cesaret denedin mi hep yaparsın. Yardım ederim ben sana![]()
Ooo tüm odalar elden geçmiş eline sağlıkBütün çamaşırlar katlandı
Bütün camlar silindi
Bütün kapılar silindi
Salonun perdesi yıkandı
Bütün aynalar silindi
Yemek yapacağım
![]()
![]()
![]()
Evet son rütuşları da yapıp yarın yeni video göndereceğimOoo tüm odalar elden geçmiş eline sağlık![]()
Sabırsızlıkla bekliyorumEvet son rütuşları da yapıp yarın yeni video göndereceğimhazır ol
![]()
Bütün çamaşırlar katlandı
Bütün camlar silindi
Bütün kapılar silindi
Salonun perdesi yıkandı
Bütün aynalar silindi
Yemek yapacağım
![]()
![]()
![]()
işin gerçekten çok zor. Enerjine hayranım. Maşallah sana. Ben sanırım hiç yetişemezdim, ne kendime ne çocuklara ne işlere. Düşündümde ben sanırım 11:30 da işleri toparlar ve hemen yatardım. Sosyal medya 2 saatini yutuvermiş. O 2 saat neler yapılırdı neler :) Ertesi günün çok rahat geçerdi. Hem işlerin hallolmuş, hem uykunu almış bir şekilde :)Eşimin iş yerinde pozitif olanlar varmış biz de nolur nolmaz diye karantinaya aldık kendimizi. Bekliyoruz. Uyanıkken yapamıyorum canım yaa ya kız sinir geçiriyor ya 4 yaşındaki oyun oynayalım diye bacağıma yapışıyor ya bebek işte yaramazlık yapıyor. En iyisi çocuklar uyuyunca ve sabah çocuklardan erken kalkmak.
İnsanın başına geldikten sonra bir şekilde yetişiyor. Rabbim o gücü veriyor ben bazen bunalıyorum şikayet ediveriyorum işte.işin gerçekten çok zor. Enerjine hayranım. Maşallah sana. Ben sanırım hiç yetişemezdim, ne kendime ne çocuklara ne işlere. Düşündümde ben sanırım 11:30 da işleri toparlar ve hemen yatardım. Sosyal medya 2 saatini yutuvermiş. O 2 saat neler yapılırdı neler :) Ertesi günün çok rahat geçerdi. Hem işlerin hallolmuş, hem uykunu almış bir şekilde :)