• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün kızımın kıyafetlerini elden geçirdim. Verilecekler ve geri dönüşüme atılacaklar olarak ayırdım kaç parça bilmiyorum. İyi oldu düzenlendi çekmeceleri.
Bir de masa örtüsü eledim.

Irmik helvası denemelerim hüsran oluyo 😂
Bir öncekini aratiyo 😅
Aşure zor ya ama severim
Zor değil ki geçen bi arkadaşa da yazdım. Şekil verme derdi yok hamur açma derdi yok. Ocağın başında sırası gelen malzemeyi tencereye katacaksın. Biz ilk gün yapmıştık yarın tekrar yapacağız. Normalde de arada yaparım ben. Bi cesaret denedin mi hep yaparsın. Yardım ederim ben sana 😅😅

Bütün çamaşırlar katlandı
Bütün oyuncaklar kendi kutusuna yerleşti
Bütün camlar silindi
Bütün kapılar silindi
Bütün dolapların dışı üstü silindi
Salonun perdesi yıkandı
Oturma odası halısı koltukları silindi
Bütün bulaşıklar yıkandı yerleşti
Mutfağın halısı yıkamaya gitti
Bütün aynalar silindi

son bi süpürüp mopla silicem tekrar.
banyo ve tuvalet yıkayacağım
Yemek yapacağım

:temizlik: :temizlik: :temizlik:

Bütün camlar silindi
Bütün kapılar silindi
Salonun perdesi yıkandı
Bütün aynalar silindi

Yemek yapacağım

Nasıl yaptın bu kadar işi çocuklarla maşallah 🧿

Zor değil ki geçen bi arkadaşa da yazdım. Şekil verme derdi yok hamur açma derdi yok. Ocağın başında sırası gelen malzemeyi tencereye katacaksın. Biz ilk gün yapmıştık yarın tekrar yapacağız. Normalde de arada yaparım ben. Bi cesaret denedin mi hep yaparsın. Yardım ederim ben sana 😅😅
Oo süper 😍

Bütün camlar silindi
Bütün kapılar silindi
Salonun perdesi yıkandı
Bütün aynalar silindi

Yemek yapacağım

Ooo tüm odalar elden geçmiş eline sağlık 💪

Çöp atmayı unutmuştum çöp attım
Bulaşık mak bosalttim
Buzdolabından eski ilaçları çıkarttım
Biraz dinlendim ve sofra hazırlamada sıra

Kizlar mrb ben çocukken çok tıklım tıklım bir evde buyudum.tabi dağınıklık olsun evin temizligi benden sorulurdu. Anneminde yaşı vardı mutfak onda gerisi bendeydi. İnanın çok yorulurdum. Evlendim iki sene oldu az eşya almaya gayret ediyorum o kadarki yemek takımım yok kahvaltı takımım yok almamak için direniyorum resmen nasıl direnmeyeyin annemden getirdigim hiç kullanilmamis 7 takım yemek tabağı var. Sadece çukur tabak yani.dolaplarda şimdiden yer sıkıntısı var nereye koyacağım. Züccaciye alışverişi yapmadım tamamen annemden getirdiklerim. Eşyalarım standart bir evde olması gereken. Yinede evim buyudugum evden çok sade geliyor Allah herkese kolaylık versin çok zor gerçekten sadelesmek

.
Bütün camlar silindi
Bütün kapılar silindi
Salonun perdesi yıkandı
Bütün aynalar silindi

Yemek yapacağım

🧿🧿🧿

Günaydın herkese,

Bu ay ben de 6 lı yemek tabağı ve 6 lı kase olmak üzere yemek takımı alacağım. Bir de çorba kaşığı 12 tane... Sonra da köşesi kırılmış, yıpranmış tüm parçaları atıcam.
Benim mutfağın içinde kriterim şöyle belirlendi. 1 makine dolusu bulaşık yıkanırken 5-6 kaşık, kase tabak v.s. kalsın yeter.
Bu hafta sonu derleme toplama işleri var bakalım.

Eşimin iş yerinde pozitif olanlar varmış biz de nolur nolmaz diye karantinaya aldık kendimizi. Bekliyoruz. Uyanıkken yapamıyorum canım yaa ya kız sinir geçiriyor ya 4 yaşındaki oyun oynayalım diye bacağıma yapışıyor ya bebek işte yaramazlık yapıyor. En iyisi çocuklar uyuyunca ve sabah çocuklardan erken kalkmak.
işin gerçekten çok zor. Enerjine hayranım. Maşallah sana. Ben sanırım hiç yetişemezdim, ne kendime ne çocuklara ne işlere. Düşündümde ben sanırım 11:30 da işleri toparlar ve hemen yatardım. Sosyal medya 2 saatini yutuvermiş. O 2 saat neler yapılırdı neler :) Ertesi günün çok rahat geçerdi. Hem işlerin hallolmuş, hem uykunu almış bir şekilde :)

işin gerçekten çok zor. Enerjine hayranım. Maşallah sana. Ben sanırım hiç yetişemezdim, ne kendime ne çocuklara ne işlere. Düşündümde ben sanırım 11:30 da işleri toparlar ve hemen yatardım. Sosyal medya 2 saatini yutuvermiş. O 2 saat neler yapılırdı neler :) Ertesi günün çok rahat geçerdi. Hem işlerin hallolmuş, hem uykunu almış bir şekilde :)
İnsanın başına geldikten sonra bir şekilde yetişiyor. Rabbim o gücü veriyor ben bazen bunalıyorum şikayet ediveriyorum işte.

Back