Merhaba Arkadaşlar,

Fly Lady konusunda Türkçe bir site veya youtube videosu bulamadım. Bu konu ile ilgilenenler bana bilgi veya öneri bir site verebilirler mi?

günaydın.
çocuk odası çamaşırdan geçilmiyordu.dün orayı toparladım.oyuncakları toparladım süpürdüm sildim.mutfak karışıktı orasıda toparlandı.süpür sil.koridor temizlendi.banyo temizlendi.oturma odasını kabaca süpürdüm.yatmadan bulaşık makinasını çalıştırdım.hafta sonu için plan yapmadım.evde olursak bgün çamaşır atmayı düşünüyorum.kendi odamı toparlıcam.hergün iki yere odaklanıcam.hızlıca toparlayıp silip süpüreceğim duruma göre.

Merhaba Arkadaşlar,

Fly Lady konusunda Türkçe bir site veya youtube videosu bulamadım. Bu konu ile ilgilenenler bana bilgi veya öneri bir site verebilirler mi?
Kendi sitesine girip türkçe çeviri yapabilirsin
Yukarıda 3 nokta varya ona tıklayıp ordan çeviri yap seçeneğine tıkla

Süpersin eline sağlık

Merhaba Arkadaşlar,

sayfayı bilmiyorum ama konunun linkin yanından otomatik çeviri olması lazım.google hizmette sınır tanımaz

Birazdan giriş bölümündeki dolaplara el atacagim vaktim kalırsa kızımın 2 çekmecesini düzenlerim
Sonra pazar market işim var

Mutfaktan başladım. Bulaşıkları makineye dizdim, elde yıkanacakları yıkadım. Yerleri süpürdüm. Camını sildim, yerini sildim çıktım.
Çamaşır makinesini kurdum.
Yatak odasına geçtim. Kıyafetleri kaldırdım kimini dolaba kimini kirliye. Nevresimi değiştirdim. Toz aldım. Yerleri süpürdüm. Camını sildim, yerini sildim çıktım.
Mola

Selam kızlar
Bugün planınızı yaptınız mı :)

Yarin bebek gormeye gelecek esimin arkadaslari,
Bende sabahtan erzak dolabini bosalttim.
Tarihi gecmis urunler var cope gidecek olan.
Market alisverisi yaparken daha dikkatli olmamiz gerekiyor.
Onun disinda wc, banyo temizlenecek.

Süpersin

Çocuk odasına geçtim. Topladım, toz aldım, süpürdüm. Camını sildim, yerini sildim çıktım.
Salona geçtim oyuncakları topladım. Tozunu aldım. Yerleri süpürdüm,sildim.
Koridorda ayakkabılığın tozunu aldım. Yerleri süpürdüm, sildim.
Banyoyu yıkadım, lavabo wc temizledim.
Havlusunu değiştirdim, çöpünü boşalttım, sıvı sabun azalmış onu doldurdum. Aklıma gelmişken bulaşık makinesine de parlatıcı doldurdum. Kızımın elde yıkanacak çorabı vardı onu yıkadım.
Mola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…