Stres dışında hiç biri yok çok şükür. Strese de çare yok maalesef. Biri ergen biri otzmli biri 4 yaş biri 2 yaş sendromunda 4 çocukla

Anka Anka cım cok geçmiş olsun. azmine hayranım masallah sana ya, hem ev ve cocuklarla koştur o kadar ve sabahları mis gibi yatmak dururken hem yürüyüşe çık bravo sana, tebrik ederim:)
Sağol canım. Ben 1 ay kadar önce çok ağır hastalandım. Ömrümde ilk defa böyle ağır hastalandım. O zaman anladım kendimi çok ihmal etmişim bağışıklığım baya düşmüş. Kendime bakmaya, bana iyi gelecek şeyler yapmaya çalışıyorum artık. Elimden geldiğince

Stres dışında hiç biri yok çok şükür. Strese de çare yok maalesef. Biri ergen biri otzmli biri 4 yaş biri 2 yaş sendromunda 4 çocukla
Allah gücünü kuvvetini sabrını dirayetini artrsn,hiç ummadığın güzellikleri yaşatsın zor olsa da senin gibi pes etmeyen çabalayan emek veren bir anneleri var ,çok şanslılar bence

waowww.eline sağlık.mianın fotosundan sonra senin yazdıklarında iyi geldi.şuan full gaz doluyum

3 bölmesi var bu vip ahmetin kirli temiz ve kurulama olarak. o yüzden kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…