Stres dışında hiç biri yok çok şükür. Strese de çare yok maalesef. Biri ergen biri otzmli biri 4 yaş biri 2 yaş sendromunda 4 çocuklaAnka çok geçmiş olsn inşallah sonuçlar iyi çıkar ,mide problemin tam olarak ne bilmiyorum ama mideden çok çeken biri olarak doktor ban;kola ve gazlı içecek,fast-food,paketli gıda ve stres bunlardan uzak dur hala şikayetin devam ederse gel bunlar mideyi çok ciddi etkiliyor
Evet canımm 09.09.16 başak :)ben şok benimde oğlumun doğum günüydü.başak mı senin tontiriğin
Sağol canım. Ben 1 ay kadar önce çok ağır hastalandım. Ömrümde ilk defa böyle ağır hastalandım. O zaman anladım kendimi çok ihmal etmişim bağışıklığım baya düşmüş. Kendime bakmaya, bana iyi gelecek şeyler yapmaya çalışıyorum artık. Elimden geldiğince
Teşekkürlerrrr
Sizin de Doğum gününüz kutlu olsunben şok benimde oğlumun doğum günüydü.başak mı senin tontiriğin
Allah yardımcın olsun canımStres dışında hiç biri yok çok şükür. Strese de çare yok maalesef. Biri ergen biri otzmli biri 4 yaş biri 2 yaş sendromunda 4 çocukla
Allah gücünü kuvvetini sabrını dirayetini artrsn,hiç ummadığın güzellikleri yaşatsınStres dışında hiç biri yok çok şükür. Strese de çare yok maalesef. Biri ergen biri otzmli biri 4 yaş biri 2 yaş sendromunda 4 çocukla
tşk ederim saltycim
waowww.eline sağlık.mianın fotosundan sonra senin yazdıklarında iyi geldi.şuan full gaz doluyumKızlar saatimi kurdum tam bir saat 16 dakikada
Tüm evi(3+1) sildim+süpürdm+toz aldım+mutfağı topladım tezgah üstü ve Ocak komple düzenleyip temizledim +wc yıkadım+2 makine çamaşır katlayıp yerleştirdim
Yemek +kitap+kişisel bakım bunlara da gün içinde zaman ayiracagim inşallah
bizimde 09.09.2015.mutlu sağlıklı huzurlu yaşları olsun ikisinindeEvet canımm 09.09.16 başak :)
tşk ederim mikancımSizin de Doğum gününüz kutlu olsun
Hadi bakalım kolay gelsin yapınca yaz bize dewaowww.eline sağlık.mianın fotosundan sonra senin yazdıklarında iyi geldi.şuan full gaz doluyum
tamam yarın sabah yazarımHadi bakalım kolay gelsin yapınca yaz bize de♥
3 bölmesi var bu vip ahmetin kirli temiz ve kurulama olarak. o yüzden kullanışlıBende mop vardı parex dönen demek istediğim bu tabletin ondan pek bir farkı yok doğrusu benim evin parkeleri tarz olarak güzel ama ne kiri gösterir ne temizliğikullanışlı kendi halinde ben ekstra bj fark göremedim vip Ahmet değildi ama bir kaç yerden baktım görerek almak istedim aynı o tarz ama başka markaydı hatırlamıyorum adını inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?