- 6 Ağustos 2018
- 231
- 855
- 53
Yorumlarını bekliyorum
Senin kalemini seviyorum :)"""Çözüm eksikleri kabul edip ilerlemek
Problemleri çözmek için plan yapmak ama uzun veya kısa sürede olması önemli değil önemli olan birgün amaca ulaşacak olmamız
...
Ve deneyimler bizi ne istediğimize yöneltir"""
çok bilgece yazmışsın ama canım ya:)
aynen... çözüm eksikleri bilip kabul edip, vazgeçmeden ilerlemek... aynı şeyleri düşünüyoruz. deneyimler, hayattaki önceliklerimiz nasıl bir yol izleyeceğimizi belirliyor canım. tüm dünya şu an çok farklı bir süreçte. herşey dönüşüyor. hem bir bütünün parçasıyız, hem de çok ayrıyız. bu süreci inşallah hepimiz en güzel şekilde atlatırız. ben yoğun ve hızlı bir hayat sürdüğümü, etrafımda yoğun bir eşya ve insan kalabalığı olduğunu ancak bunların bana kattığı değerlerin düşündüğüm kadar olmadığını daha çok hissettiğimden şimdi daha yoğun odaklanıyorum konuya özellikle içsel olarak. ne kadar "yoğun" kullandım şu kelimeyi yaiçimi, gündelik hayatımı çok sadeleştirmem lazım...
birilerini görmesen de aynı düzlemde olduğunu bilmek ayrı bir keyif ama...
Özet bekliyorum salty
Bu kitap bende de var kapağı görünce aklıma geldi ama beni sarmadı yarım bıraktım. Tekrar bi şans vereyim bakalım duygular değişiyor her zaman.
Benim kitaplık da bekliyor halaBakım iside tamam makyajımı yaptım geç olsa da :)
Iyi geçti bu gün
Yarına kitaplık ve portmantoda sıra
Sebze market işi var bakalım
Şimdi film zamanı
Çok iyi yapmışsın ankamGözümü kararttım yardımcı çağırdım. Evi beraber bi adam edelim dedim bakalım. Cumartesi gelecek inşallah.
Kitapliklarin kaderiBenim kitaplık da bekliyor hala
Benim ki yatak odasında karşımda. Sabahları uyanınca günaydın falan diyorumKitapliklarin kaderi
Girişe koydum ya elimize geçen orda buluyo kendini
Eşimin dükkanına yollasam diye zaman kolluyorum
Aslında camları duvarları yeni sildim ev temiz ama inanılmaz dağıldı. Eşyalar sağa sola tıkıştırıldı. Bu emzirme işi tepetaklak etti bizi.Çok iyi yapmışsın ankam
Aynen kalan yerler yapılır biter sende rahat edersinAslında camları duvarları yeni sildim ev temiz ama inanılmaz dağıldı. Eşyalar sağa sola tıkıştırıldı. Bu emzirme işi tepetaklak etti bizi.
sen öfkelenmiyorsun galiba ya da öfkeni doğru yönlendirebiliyorsun, hangisi ?Bu kitap bende de var kapağı görünce aklıma geldi ama beni sarmadı yarım bıraktım. Tekrar bi şans vereyim bakalım duygular değişiyor her zaman.
Ben akrep burcuyum öfke benim diğer adımsen öfkelenmiyorsun galiba ya da öfkeni doğru yönlendirebiliyorsun, hangisi ?
Dene bakalımBen akrep burcuyum öfke benim diğer adım
Kitabın adını bile hatırlamıyordum kapağı görünce aklıma geldi. Dediğim gibi o zaman sarmadı ama belki şu an iyi gelir.
Gğnaydın kızlar sayfanızı okudukça huzur buluyorum gerçekten❤❤❤❤
Bende elimden geldiğince az eşya ile yaşamayı seviyorum ama her derin temizlikte mutlwka atqcak birşeyler buluyorum
AyrıcaAnka cım seni gördükçe de de mutlu oluyorum nedense
Ahhh ahhh. Bu süreç bizi tüketecek gibi görünüyor. Zoom ile bağlanıp 1 saat kadar ders yapmaya çalışıyoruz. Oğlumu kamera karşısında sabit tutup, dinletmeye zorlanıyorum. Kamera karşısında ağzını açıp burnunu yamultup şekilden şekile giriyor. Sesi kapatıp kızıyorum doğru dur vs diye. Geriliyorum, çocuğu geriyorum.. Öğretmen sürekli fotokopi ödev, okunacak kitap, youtube de izlenecek paylaşımlar yapıp duruyor. Yetiştiremiyoruz. Zaten 1. sınıfta 1 dönem gidebildi okuması yazması hızlı değil. Yani öğrenci ve veli kısmında da durumlar çok iç açıcı değil :)Veliler , ogrenciler ve biz öğretmenler, ahh bu süreç nasıl ilerleyecek ,beni de sürekli veliler arıyor,stresinizi tahmin ediyorum,onlari kendi bilinmezliklerim ve cikmazlarim ile sakin görünmeye çalışarak teselli ediyorum ,fakat benim de bı teselliye ihtiyacım var ,bugün 3 dersim vardı mutfakta yaptım kamera açısı dışında her yer savaş alaniydihenüz mutfağı toplayamamistim ve kapının ardında babasının zaptı rapt altına almaya çalıştığı muzur bı çocuk tekmeleriyle derslerimi tamamladim şükür,biran evvel sağlıkla sınıflarımızda ders isleyecegimiz günleri görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?