vip ahmetin fiyatı nası uçmuş gördünmü.trendyolda dünyalı vs gibi bişey gördüm yorumlarda iyi gibiydi .dünle bugün arasında bile fiyat fark etmiş
a101 geliyor tatlım arada ben 120 aldım. orda uygun .a101 online var ordan aldım evet 155 galiba en son öyle gördüm nette. ama çok işimi görüyor. büyük camlara, duvar silmeye yerleri hemen bitiriyorum

Anka cım cok geçmiş olsun. azmine hayranım masallah sana ya, hem ev ve cocuklarla koştur o kadar ve sabahları mis gibi yatmak dururken hem yürüyüşe çık bravo sana, tebrik ederim:)
Mia- nevresimine bayıldım. çok şık, cool güle güle kullan canım. ben de baktım ketene benzer diyorsun kumaşı, alabilirim benzerinden...
bu aralar değişik düşünceler var bende de. evi, hayatımı, bakış açımı değiştirmek üzerine... insan farklı şeyler öğrendikçe, farklı durumlara kapılar açılıyor. 2 ay kadar önce daha sade bir hayat kitabını okudum. yer yer zaman zaman aklıma geldikçe bazı yerlerin üzerinde tekrar duruyorum, ona göre aksiyon oluşuyor zihinsel olarak. bu yoğunluk ve hız dolu hayatlarımızın esas ilacı sakinlik, sadelik ve rutinler aslında. bunu özellikle daha iyi anlıyorum son zamanlarda. bu minvalde iç sesimi duyup adımlar atıyorum yavaş yavaş bakalım... daha az faaliyet, daha az endişe, stres...
sade, kolay, sağlıklı ve güzel bir gün olsun hepinize...

Senin branş neydi ? Ben geçen sene bir gün eşimin işi vardı mecbur bebeği mama sandalyesinde oturtup ders yaptım, büyük de anne çişim var deyip geldi rezillik

hangi marka model aldın ben bir yıldır kullanıyorum çok memnunum
vip ahmet aldım
Bende mop vardı parex dönen demek istediğim bu tabletin ondan pek bir farkı yok doğrusu benim evin parkeleri tarz olarak güzel ama ne kiri gösterir ne temizliği kullanışlı kendi halinde ben ekstra bj fark göremedim vip Ahmet değildi ama bir kaç yerden baktım görerek almak istedim aynı o tarz ama başka markaydı hatırlamıyorum adını inan

Aslında önemli olan şey ne biliyormusun mutluluk
Evine kendine işine veya eşine çocuğuna baktığında hissettigindir
Mesela evine baktığında istediğin gibi değilse genelde kaçış olur ilgi alaka başka yöne kayar ama çözüm bekleyen şeyler orada durdukça stres ve soğuma başlar

Kendine baktığında mutsuzsan özgüven sorunu başlar

Çözüm eksikleri kabul edip ilerlemek
Problemleri çözmek için plan yapmak ama uzun veya kısa sürede olması önemli değil önemli olan birgün amaca ulaşacak olmamız

Ne istediğini bilirsen hayat tarzımız da o yönde şekilleniyor ve daha olumlu mutlu bakıyoruz hayata

Tabi ki hedefler istekler bitmeyecek
Zaman zaman dipleri göreceğiz ama pes etmeyeceğiz

Ve deneyimler bizi ne istediğimize yöneltir

Böyle okudukça sizinle aynı heyecanı paylaşıyorum
Başlangıçlar güzeldir

Mia ne güzel ozetlemissn yapmaya çalıştığımiz şey aslında tam da bu, iyi hissetmek

Anka çok geçmiş olsn inşallah sonuçlar iyi çıkar ,mide problemin tam olarak ne bilmiyorum ama mideden çok çeken biri olarak doktor ban;kola ve gazlı içecek,fast-food,paketli gıda ve stres bunlardan uzak dur hala şikayetin devam ederse gel bunlar mideyi çok ciddi etkiliyor

Kızlar saatimi kurdum tam bir saat 16 dakikada
Tüm evi(3+1) sildim+süpürdm+toz aldım+mutfağı topladım tezgah üstü ve Ocak komple düzenleyip temizledim +wc yıkadım+2 makine çamaşır katlayıp yerleştirdim
Yemek +kitap+kişisel bakım bunlara da gün içinde zaman ayiracagim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…