Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi sitesine girip türkçe çeviri yapabilirsinMerhaba Arkadaşlar,
Fly Lady konusunda Türkçe bir site veya youtube videosu bulamadım. Bu konu ile ilgilenenler bana bilgi veya öneri bir site verebilirler mi?
Süpersin eline sağlıkgünaydın.
çocuk odası çamaşırdan geçilmiyordu.dün orayı toparladım.oyuncakları toparladım süpürdüm sildim.mutfak karışıktı orasıda toparlandı.süpür sil.koridor temizlendi.banyo temizlendi.oturma odasını kabaca süpürdüm.yatmadan bulaşık makinasını çalıştırdım.hafta sonu için plan yapmadım.evde olursak bgün çamaşır atmayı düşünüyorum.kendi odamı toparlıcam.hergün iki yere odaklanıcam.hızlıca toparlayıp silip süpüreceğim duruma göre.
sayfayı bilmiyorum ama konunun linkin yanından otomatik çeviri olması lazım.google hizmette sınır tanımazMerhaba Arkadaşlar,
Fly Lady konusunda Türkçe bir site veya youtube videosu bulamadım. Bu konu ile ilgilenenler bana bilgi veya öneri bir site verebilirler mi?
senden ötürüSüpersin eline sağlık![]()
Mutfağa dalacağım ama hiç içimden gelmiyorSelam kızlar
Bugün planınızı yaptınız mı :)
En dağınık yere 15 dk ayırMutfağa dalacağım ama hiç içimden gelmiyor![]()
Mutfağa daldım ama kahve yapıp çıktımEn dağınık yere 15 dk ayır![]()
Teşekkür ederim canım :)Kendi sitesine girip türkçe çeviri yapabilirsin
Yukarıda 3 nokta varya ona tıklayıp ordan çeviri yap seçeneğine tıkla![]()
Selam kızlar
Bugün planınızı yaptınız mı :)
SüpersinMutfaktan başladım. Bulaşıkları makineye dizdim, elde yıkanacakları yıkadım. Yerleri süpürdüm. Camını sildim, yerini sildim çıktım.
Çamaşır makinesini kurdum.
Yatak odasına geçtim. Kıyafetleri kaldırdım kimini dolaba kimini kirliye. Nevresimi değiştirdim. Toz aldım. Yerleri süpürdüm. Camını sildim, yerini sildim çıktım.
Mola![]()
Eline sağlıkYarin bebek gormeye gelecek esimin arkadaslari,
Bende sabahtan erzak dolabini bosalttim.
Tarihi gecmis urunler var cope gidecek olan.
Market alisverisi yaparken daha dikkatli olmamiz gerekiyor.
Onun disinda wc, banyo temizlenecek.