• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gün sonra vurur ellerini dizlerine ahh neden uyumadım diyeee🤪valla ben her fırsatta uzanır kafa dinlerim işler kaçmıyor ya 😜
İki gün sonra vurur ellerini dizlerine ahh neden uyumadım diyeee🤪valla ben her fırsatta uzanır kafa dinlerim işler kaçmıyor ya 😜
Aynen ben de bu gün bebeği uyutacağım diye beklerken uyumuş kalmışım :D işler kaçmamış olduğu yerde beklemiş :D

Hatta hala bekliyorlar daha da çoğalmışlar 🤣🤣 bebek uyursa inşallah beni uyutmadan işleri bitirip yatacağım. Kendisi uyusun diye yanına yatıyorum sadece yatakta dönerken ben uyuyup kalıyorum 🤣
Anka uyutmam seni 😁

Hatta hala bekliyorlar daha da çoğalmışlar 🤣🤣 bebek uyursa inşallah beni uyutmadan işleri bitirip yatacağım. Kendisi uyusun diye yanına yatıyorum sadece yatakta dönerken ben uyuyup kalıyorum 🤣
Daha da cogalmamis öylece bekliyor olsa daha iyi olabilirdi 🤩

Ben de öyleyim aslında ama o gün ev çok kötüydü. Yine de pişmanım hakim bey 🤦🏻‍♀️ Çünkü sonraki gece defalarca uyandı kolum ağrıyor tam düzelir gibi olmuştu şimdi yine çok ağrıyor yatır kaldır yapmaktan 🥺

Sabah yürüyüşte mideme kramplar girdi eve zor attım kendimi. Sonra sağlık ocağına gittim. Aile hekimleri artık sadece ilaç yazıp kan tahlili yapıyormuş. Muayeneler kalkmış 🤷🏻‍♀️ Zaten midemde olduğu için sorun endoskopi yapılır dahiliyeye git dedi🤷🏻‍♀️ Son zamanlarda çok halsizim sürekli uyuyakalıyorum diye kan tahlili yaptırdım bakalım yarın çıkacak sonuç.

Sabah yürüyüşte mideme kramplar girdi eve zor attım kendimi. Sonra sağlık ocağına gittim. Aile hekimleri artık sadece ilaç yazıp kan tahlili yapıyormuş. Muayeneler kalkmış 🤷🏻‍♀️ Zaten midemde olduğu için sorun endoskopi yapılır dahiliyeye git dedi🤷🏻‍♀️ Son zamanlarda çok halsizim sürekli uyuyakalıyorum diye kan tahlili yaptırdım bakalım yarın çıkacak sonuç.
Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir

Yazdıklarinin her kelimesine o kadar katılıyorum ki...
Ve dediğin gibi artık buna bı son vererek enerjimin yön değiştirmesi için çabalayacagm.
Ben geçen hafta evde bana negatif enerji veren bir kaç seyi çıkardım ☺yani dedigun gibi yıpranmış kıyafet veya mutfakta eskimis şeyleri.
Uzun zamandır mutfağa birşey almıyorum,bir kaç şey ekledim bunlar bile bana iyi geldi.
Tablet mop aldım ama öyle anlatıldığı gibi ekstra birşeyi yok beğenmedim diyebilirim.
Evden kıyafet ayakkabı ve mutfak eşyası çıkardım biraz,salı günü dışarı çıkıp biraz bakım ürünü alacağım sebamedin ürünleri bana çok iyi geliyor.
Bugün benim için verimli bir gündü.Aklimdaki herşeyi yaptım.Yarin halılar gelecek genel bı sil süpür düzen yapmam lazım detaylı bi isim yok.
Kendim için bir liste oluşturdum birazdan paylaşacağım.

hangi marka model aldın ben bir yıldır kullanıyorum çok memnunum
vip ahmet aldım

Geçmiş olsun ankam

hangi marka model aldın ben bir yıldır kullanıyorum çok memnunum
vip ahmet aldım
vip ahmetin fiyatı nası uçmuş gördünmü.trendyolda dünyalı vs gibi bişey gördüm yorumlarda iyi gibiydi .dünle bugün arasında bile fiyat fark etmiş

Back