Aaahhh bu "ev okulu" meselesinden kafamda evi çocuklara göre yerleşirme çalışmaları...
Yeni eşya almaktansa 'evde olanları nasıl daha iyi değerlendirebilirim' kapsamında, salonda bulunan dolabı kızımın odasına taşıdık. Hem salon ferahladı, hem kızımın ihtiyacı karşılandı,hem de süsleri kaldırarak toz alma kısmından kurtuldum.

Kızımın küçülenlerini/kışa kadar küçüleceklerini ayırdık. Yarın götürür, arkadaşımla paylaşırım inşaallah . Böylelikle ikimiz de mutlu oluruz.

4 yaş, 6.sınıf ve mini mini 1.sınıfım var bu yıl. Cuma günü öğretmenimiz çağırdı tanışmak için. Gönderip göndermeme konusunda görüşmemize göre karar vermeyi düşünüyorum. Okumayı biliyor. En azından belli bir süre gitmese de olur. 4 yaşındaki oğlumu da kreşe göndermemeye karar verdik. Herkes ve herşey için hayırlısı.

Ayakkabılığı silip düzenledim. Küçülenleri ayırdım. Eskileri attım.
Baklagilleri düzenledim. Mutfak dolabına el atacağım inşaallah yarın.
Salon,oturma odası temizlendi. Balkonu yıkadık kızımla. Çamaşır yıkandı 2 makine. Katladım hemen yoksa ipin ucu kaçıyor bende Mutfak pek toplu değil. Yarın odak noktam olsun.

okulları bir hafta falan açıp sonra yeniden kapatacaklar bU yıl okul olmayacak diye söylentiler var. Hayırlısı olsun bakalım.

Eline sağlık bizde bu yıl göndermeme kararı aldık kreşe
Evde çok sıkılacak ama yapacak birşey yok

Selam kızlar
Bugün annem geldi bükme yapmış birde aşure
O yüzden akşam yemeği yapmadım
Eylülü götürdüler ev sessiz kaldı ama bu süreçte yapılacak işleri bitiririm kendime zaman ayırırım
Usta gelmedi malesef bugünde eşim yoğundu

Yarın evi sil süpür yaparim bazı isler var aklımda
Şimdi mutfağı toplayıp kitap okuyacagim ablam ödünç verdi adı romantikler komedi tarzı sanırım

İyi akşamlar
Bugün tembellik günümdü. Rutinler ve yemek yapmak dışında bir şey yapmadım.

Yarın mutfağın camını ve kapısını silmek istiyorum inşallah. Öğlene kadar okuldayım öğleden sonra da canlı dersim var fırsat bulabilirsem tabi bakalım

Mesajı şimdi gördüm umarım uyumussndr

Bence de kafanda düzeni oturttup bir planlama yapınca kendin halledebilirsn çok büyük işlere cama vs cagirirsn ben de kendimi bildim bileli işimi kendim yapmaya çalışıyorum.cam kapı genel temizlikte bı yardımcı çağırıyorum sadece.

Veliler , ogrenciler ve biz öğretmenler, ahh bu süreç nasıl ilerleyecek ,beni de sürekli veliler arıyor,stresinizi tahmin ediyorum,onlari kendi bilinmezliklerim ve cikmazlarim ile sakin görünmeye çalışarak teselli ediyorum ,fakat benim de bı teselliye ihtiyacım var ,bugün 3 dersim vardı mutfakta yaptım kamera açısı dışında her yer savaş alaniydihenüz mutfağı toplayamamistim ve kapının ardında babasının zaptı rapt altına almaya çalıştığı muzur bı çocuk tekmeleriyle derslerimi tamamladim şükür,biran evvel sağlıkla sınıflarımızda ders isleyecegimiz günleri görelim

Ne uyuyacak hunharca temizlik yaptı
Ben dedim git mikan uyu dedim bak uykusuz kalıyorsun bu fırsat ele geçmeZ dedim yok dinletemedim
İki gün sonra vurur ellerini dizlerine ahh neden uyumadım diyeeevalla ben her fırsatta uzanır kafa dinlerim işler kaçmıyor ya

Sabrınıza ve emeğinize hayranım
Elbet geçecek bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…