- 12 Ocak 2019
- 3.004
- 6.639
- 158
okulları bir hafta falan açıp sonra yeniden kapatacaklar bU yıl okul olmayacak diye söylentiler var. Hayırlısı olsun bakalım.Aaahhh bu "ev okulu" meselesinden kafamda evi çocuklara göre yerleşirme çalışmaları...
Yeni eşya almaktansa 'evde olanları nasıl daha iyi değerlendirebilirim' kapsamında, salonda bulunan dolabı kızımın odasına taşıdık. Hem salon ferahladı, hem kızımın ihtiyacı karşılandı,hem de süsleri kaldırarak toz alma kısmından kurtuldum.
Kızımın küçülenlerini/kışa kadar küçüleceklerini ayırdık. Yarın götürür, arkadaşımla paylaşırım inşaallah . Böylelikle ikimiz de mutlu oluruz.
4 yaş, 6.sınıf ve mini mini 1.sınıfım var bu yıl. Cuma günü öğretmenimiz çağırdı tanışmak için. Gönderip göndermeme konusunda görüşmemize göre karar vermeyi düşünüyorum. Okumayı biliyor. En azından belli bir süre gitmese de olur. 4 yaşındaki oğlumu da kreşe göndermemeye karar verdik. Herkes ve herşey için hayırlısı.
Ayakkabılığı silip düzenledim. Küçülenleri ayırdım. Eskileri attım.
Baklagilleri düzenledim. Mutfak dolabına el atacağım inşaallah yarın.
Salon,oturma odası temizlendi. Balkonu yıkadık kızımla. Çamaşır yıkandı 2 makine. Katladım hemen yoksa ipin ucu kaçıyor bendeMutfak pek toplu değil. Yarın odak noktam olsun.
Trendyol dan aldim ama çarşaf olarak lcw da indirim vardı ben lastikli seviyorum kalıp gibi duruyor bozulmadanGüle güle sağlıcakla kullan. Benim de çarşaf ihtiyacım var. Hangi siteden aldınMia- ?
Ne güzel tecrübe bunlarEki Görüntüle 2687458
Bu güzellikler de geçen günden. Deniz kestanesi/yıldızı/kabuklusu/yengeç. Hepsini "annesinin yanına " gönderdik inceledikten sonra .
Eline sağlık bizde bu yıl göndermeme kararı aldık kreşeAaahhh bu "ev okulu" meselesinden kafamda evi çocuklara göre yerleşirme çalışmaları...
Yeni eşya almaktansa 'evde olanları nasıl daha iyi değerlendirebilirim' kapsamında, salonda bulunan dolabı kızımın odasına taşıdık. Hem salon ferahladı, hem kızımın ihtiyacı karşılandı,hem de süsleri kaldırarak toz alma kısmından kurtuldum.
Kızımın küçülenlerini/kışa kadar küçüleceklerini ayırdık. Yarın götürür, arkadaşımla paylaşırım inşaallah . Böylelikle ikimiz de mutlu oluruz.
4 yaş, 6.sınıf ve mini mini 1.sınıfım var bu yıl. Cuma günü öğretmenimiz çağırdı tanışmak için. Gönderip göndermeme konusunda görüşmemize göre karar vermeyi düşünüyorum. Okumayı biliyor. En azından belli bir süre gitmese de olur. 4 yaşındaki oğlumu da kreşe göndermemeye karar verdik. Herkes ve herşey için hayırlısı.
Salon,oturma odası temizlendi. Balkonu yıkadık kızımla. Çamaşır yıkandı 2 makine. Katladım hemen yoksa ipin ucu kaçıyor bendeMutfak pek toplu değil. Yarın odak noktam olsun.
Güle güle kullan (ın)
Mesajı şimdi gördüm umarım uyumussndrGünaydın ben de canlı dersi bekliyorum. Çocukları babaanneye gönderdim mecbur çünkü eşimin de okulda dersi var. Ders bitmeden bulaşık makinasını boşalttım. Mutfağı topladım. Yatakları düzelttim. Çamaşır makinasını çalıştırdım. Oturma odasını topladım. Dersten sonra sil süpür yapacağım inşallah. Akşama çentik kebabı yapacağım. Çocuklar içinde çorba yaparım. Bir tarafım da salla işleri çocuklar yokken uyu diyor
Bence de kafanda düzeni oturttup bir planlama yapınca kendin halledebilirsn çok büyük işlere cama vs cagirirsn ben de kendimi bildim bileli işimi kendim yapmaya çalışıyorum.cam kapı genel temizlikte bı yardımcı çağırıyorum sadece.Saol miam. Aslinda o sade evden pek eser kalmadi kizimin esyalari her yerde malesef
Ama genel anlamda rahat toparlayabilirim haklisin. Camlara alabilirim dediğin gibi. Kapilari da sildirmem lazim geldiginde.
Cekmece iclerinde aslinda pek bi sey yok 10 dakikami ancak alir soyledigim cekmeceler.
UyumadımMesajı şimdi gördüm umarım uyumussndr
Veliler , ogrenciler ve biz öğretmenler, ahh bu süreç nasıl ilerleyecek ,beni de sürekli veliler arıyor,stresinizi tahmin ediyorum,onlari kendi bilinmezliklerim ve cikmazlarim ile sakin görünmeye çalışarak teselli ediyorum ,fakat benim de bı teselliye ihtiyacım var ,bugün 3 dersim vardı mutfakta yaptım kamera açısı dışında her yer savaş alaniydiAaahhh bu "ev okulu" meselesinden kafamda evi çocuklara göre yerleşirme çalışmaları...
Uyumadım
SağolGüle güle kullan (ın)
Ne uyuyacak hunharca temizlik yaptıMesajı şimdi gördüm umarım uyumussndr
İki gün sonra vurur ellerini dizlerine ahh neden uyumadım diyeeeNe uyuyacak hunharca temizlik yaptı
Ben dedim git mikan uyu dedim bak uykusuz kalıyorsun bu fırsat ele geçmeZ dedim yok dinletemedim
Sabrınıza ve emeğinize hayranımVeliler , ogrenciler ve biz öğretmenler, ahh bu süreç nasıl ilerleyecek ,beni de sürekli veliler arıyor,stresinizi tahmin ediyorum,onlari kendi bilinmezliklerim ve cikmazlarim ile sakin görünmeye çalışarak teselli ediyorum ,fakat benim de bı teselliye ihtiyacım var ,bugün 3 dersim vardı mutfakta yaptım kamera açısı dışında her yer savaş alaniydihenüz mutfağı toplayamamistim ve kapının ardında babasının zaptı rapt altına almaya çalıştığı muzur bı çocuk tekmeleriyle derslerimi tamamladim şükür,biran evvel sağlıkla sınıflarımızda ders isleyecegimiz günleri görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?