• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IMG-20200908-WA0001.jpeg

Nevresim geldi dokusu çok güzel 😊
Iyiki almışım
Artık nevresim eksiğim kalmadı.

Günaydınlar
Gecen gun evi temizledikten sonra uzun bi sure yardimci almamaya niyetlendim. Umarim kendim yaparim temizligimi.
Bunun icin acil plana ihtiyacım var. Her gun sadece 1 oda belirleyip orayi toplasam ev süper olur. Daha once de bu sistemle gittiğim olmustu. Insallah basaririm.
Bugun salonun cekmeceleri ve yatak odasindaki komidin çekmeceleri görevim var. 🙋‍♀️

Günaydın ben de canlı dersi bekliyorum. Çocukları babaanneye gönderdim mecbur çünkü eşimin de okulda dersi var. Ders bitmeden bulaşık makinasını boşalttım. Mutfağı topladım. Yatakları düzelttim. Çamaşır makinasını çalıştırdım. Oturma odasını topladım. Dersten sonra sil süpür yapacağım inşallah. Akşama çentik kebabı yapacağım. Çocuklar içinde çorba yaparım. Bir tarafım da salla işleri çocuklar yokken uyu diyor 🙄

Günaydın ben de canlı dersi bekliyorum. Çocukları babaanneye gönderdim mecbur çünkü eşimin de okulda dersi var. Ders bitmeden bulaşık makinasını boşalttım. Mutfağı topladım. Yatakları düzelttim. Çamaşır makinasını çalıştırdım. Oturma odasını topladım. Dersten sonra sil süpür yapacağım inşallah. Akşama çentik kebabı yapacağım. Çocuklar içinde çorba yaparım. Bir tarafım da salla işleri çocuklar yokken uyu diyor 🙄
Bence de salla nasılsa yine dağılacak 🙈🙈

Bence de salla nasılsa yine dağılacak 🙈🙈
Bak ayağımda spor ayakkabım kalksam mı kalkmasam mı diye düşünürken okudum mesajını ben uyumaya gidiyorom 🤣

Yok yok ayağıma dolanan yokken süpürüp sileyim en iyisi 🙈

Eklentiler

• 4D6D0085-3B58-4C8B-8DAA-285EE4BE4AFC.jpeg
    4D6D0085-3B58-4C8B-8DAA-285EE4BE4AFC.jpeg
    113,2 KB · Görüntüleme: 83
Günaydın,

İşle ilgili yaşadığın gerçekten sinir bozucu bir durum. İşyerinde korona varda gezdikleri yerlerde yok mu? Yaptığı büyük haksızlık. Sinirlenmekte haklısın. Ama durumu değiştiremiyorsan kendini yiyip bitirme. Yaptığın kadar...
İnan çoğu kişi aynı duyguları yaşıyor. Kimle karşılaşıp hal hatır soruşsak bir karamsarlık, bir durgunluk hali... Beni de çocuğun okulu, dersler, ödevler aynı ruh hallerine sokmuş durumda :) Bu durumlar geçecek tabii. Senin izin dönüşü, bizim okul başlangıcı baskı yapıyor. Alışacağız ve bu hallerimiz geçecek :)
karmaşa, belirsizlik baya bunalttı sanırım..çocuklar şuan beklemede.kreşede göndermiyorum.tekrar düzene gireceğiz diye umut ediyorum.(ülkece)

dün salon süprüldü.koridor kısmı sil süpür.bakliyatlar kuru malzemeler ayıklandı.marketten alınanlar yerleştirildi.mutfak süprülüp silindi.diğer balkonda yıkandı.banyo temizlendi.
eve geçince yapılacaklar.
makinaya çamaışr atılacak
biriken çamaşırlar yerlerine yerleştirilecek.

Çamaşır katlandı serildi
1 mak daha yıkanıyor
Etrafı topladım isler bitti

Şimdi kahve ve dinlenme
Sonra kızımla oyun
Ve kitap film olabilir

Ayakkabıların da pek şıkmış 🤩
hadi o zaman kolay gelsin sana
Ben de mutfağa gireceğim az sonra. :temizlik:
SAna da kolay gelsin 😊

Çamaşırları toplayıp yerleştirdim.
1 mak çamaşır serdim.
Evi süpürüp sildim.

Kahvemi yaptım keyif zamanı 😋

Eklentiler

• 2CB3FE22-1541-495D-99C7-4EB0AA93BAC8.jpeg
    2CB3FE22-1541-495D-99C7-4EB0AA93BAC8.jpeg
    120,9 KB · Görüntüleme: 64
Günaydınlar
Gecen gun evi temizledikten sonra uzun bi sure yardimci almamaya niyetlendim. Umarim kendim yaparim temizligimi.
Bunun icin acil plana ihtiyacım var. Her gun sadece 1 oda belirleyip orayi toplasam ev süper olur. Daha once de bu sistemle gittiğim olmustu. Insallah basaririm.
Bugun salonun cekmeceleri ve yatak odasindaki komidin çekmeceleri görevim var. 🙋‍♀️

Senin baya ferah sade bir evin var.
günlük temizlik kolay olur belki cam kapı dolap temizliği için arada cağırabilirsin.

çekmece içlerinde kendini zorlama her gün 1 cekmece dolap bile düzenlesen kısa sürede tüm ev düzenlenir.

Senin baya ferah sade bir evin var.
günlük temizlik kolay olur belki cam kapı dolap temizliği için arada cağırabilirsin.

çekmece içlerinde kendini zorlama her gün 1 cekmece dolap bile düzenlesen kısa sürede tüm ev düzenlenir.
Saol miam. Aslinda o sade evden pek eser kalmadi kizimin esyalari her yerde malesef🤭
Ama genel anlamda rahat toparlayabilirim haklisin. Camlara alabilirim dediğin gibi. Kapilari da sildirmem lazim geldiginde.
Cekmece iclerinde aslinda pek bi sey yok 10 dakikami ancak alir soyledigim cekmeceler.

Saol miam. Aslinda o sade evden pek eser kalmadi kizimin esyalari her yerde malesef🤭
Ama genel anlamda rahat toparlayabilirim haklisin. Camlara alabilirim dediğin gibi. Kapilari da sildirmem lazim geldiginde.
Cekmece iclerinde aslinda pek bi sey yok 10 dakikami ancak alir soyledigim cekmeceler.

Aynen çocuklu evin havası farklı oluyor :)

Back