Bugün güzel bir gün ankamSelam kızlar. Dün uykusuz yürüyüşe gidince bütün gün sersem sersem dolaştım. Dolayısıyla dün kötü geçti. Bu gün iyi olur inşallah.
EvetBugün güzel bir gün ankam
Bence de salla nasılsa yine dağılacakGünaydın ben de canlı dersi bekliyorum. Çocukları babaanneye gönderdim mecbur çünkü eşimin de okulda dersi var. Ders bitmeden bulaşık makinasını boşalttım. Mutfağı topladım. Yatakları düzelttim. Çamaşır makinasını çalıştırdım. Oturma odasını topladım. Dersten sonra sil süpür yapacağım inşallah. Akşama çentik kebabı yapacağım. Çocuklar içinde çorba yaparım. Bir tarafım da salla işleri çocuklar yokken uyu diyor
ilk günün gerginliği galiba : (Suhanim hiç için sıkılmasın elinden geleni yap iş yerinde sinir bozucu ama bunları düşünerek daha da gerilme
Bak ayağımda spor ayakkabım kalksam mı kalkmasam mı diye düşünürken okudum mesajını ben uyumaya gidiyoromBence de salla nasılsa yine dağılacak
karmaşa, belirsizlik baya bunalttı sanırım..çocuklar şuan beklemede.kreşede göndermiyorum.tekrar düzene gireceğiz diye umut ediyorum.(ülkece)Günaydın,
İşle ilgili yaşadığın gerçekten sinir bozucu bir durum. İşyerinde korona varda gezdikleri yerlerde yok mu? Yaptığı büyük haksızlık. Sinirlenmekte haklısın. Ama durumu değiştiremiyorsan kendini yiyip bitirme. Yaptığın kadar...
İnan çoğu kişi aynı duyguları yaşıyor. Kimle karşılaşıp hal hatır soruşsak bir karamsarlık, bir durgunluk hali... Beni de çocuğun okulu, dersler, ödevler aynı ruh hallerine sokmuş durumda :) Bu durumlar geçecek tabii. Senin izin dönüşü, bizim okul başlangıcı baskı yapıyor. Alışacağız ve bu hallerimiz geçecek :)
Ayakkabıların da pek şıkmışBak ayağımda spor ayakkabım kalksam mı kalkmasam mı diye düşünürken okudum mesajını ben uyumaya gidiyorom
Yok yok ayağıma dolanan yokken süpürüp sileyim en iyisi
hayırlı olsun.nerden aldın.çok güzel duruyor dokusu
Trenyoldan aldım markası beroligehome keten kumaş gibi çok güzelhayırlı olsun.nerden aldın.çok güzel duruyor dokusu
bir göz atayım neler varmışTrenyoldan aldım markası beroligehome keten kumaş gibi çok güzel
SAna da kolay gelsinAyakkabıların da pek şıkmış
hadi o zaman kolay gelsin sana
Ben de mutfağa gireceğim az sonra.
Günaydınlar
Gecen gun evi temizledikten sonra uzun bi sure yardimci almamaya niyetlendim. Umarim kendim yaparim temizligimi.
Bunun icin acil plana ihtiyacım var. Her gun sadece 1 oda belirleyip orayi toplasam ev süper olur. Daha once de bu sistemle gittiğim olmustu. Insallah basaririm.
Bugun salonun cekmeceleri ve yatak odasindaki komidin çekmeceleri görevim var.
Saol miam. Aslinda o sade evden pek eser kalmadi kizimin esyalari her yerde malesefSenin baya ferah sade bir evin var.
günlük temizlik kolay olur belki cam kapı dolap temizliği için arada cağırabilirsin.
çekmece içlerinde kendini zorlama her gün 1 cekmece dolap bile düzenlesen kısa sürede tüm ev düzenlenir.
Saol miam. Aslinda o sade evden pek eser kalmadi kizimin esyalari her yerde malesef
Ama genel anlamda rahat toparlayabilirim haklisin. Camlara alabilirim dediğin gibi. Kapilari da sildirmem lazim geldiginde.
Cekmece iclerinde aslinda pek bi sey yok 10 dakikami ancak alir soyledigim cekmeceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?