Kitap seni tatmin edecek bence. O duyguyu da çok iyi biliyorum. Ara ara gelir özellikle aylık period yaklaşırken gelir banaSelam kizlar bu aralar nasıl desem bilmiyorum ama bir anlam arayışındayım, içimde acilen doldurulmayi bekleyen bir bosluk var gibi...
Mikan tavsiye ettiğin öfke dansı kitabını sipariş ettim , bu aralar anlamsız bir gerginlik yaşıyorum.Elime geçtiğinde altını çizip not alarak okuyup icsellestrmek istiyorum.
Onu da hemen sipariş ediyorum,bende şuan aylık periyottayim bunun kesinlikle etkisi olmakla beraber aile içinde çok sorumluluk aldığımı farkettim ve ekstra sorumluluk demek ekstra Yük ekstra öfke patlamasi demek sanırım biraz geri çekilme kendime dönme zamanim geldi de geçiyor.Kitap seni tatmin edecek bence. O duyguyu da çok iyi biliyorum. Ara ara gelir özellikle aylık period yaklaşırken gelir banabilinçli çaba gerekiyor bazen ama böyle kolunu kaldıracak halin modun olmayınca o bilinçli çabayı göstermek çok çok zor oluyor. ‘Az Seçilen Yolu’ okudun mu? Anlam arayışında olanların mutlaka okuması gereken bir kitap. Bu arada bu kitaplarla beni tanıştıran elecda ya burdan bir kez daha teşekkür ediyorum
Öfke dansı tam da bu geri çekilmeyi anlatıyor. Sorunu fark etmişsin kolayca çözeceğine inanıyorum benOnu da hemen sipariş ediyorum,bende şuan aylık periyottayim bunun kesinlikle etkisi olmakla beraber aile içinde çok sorumluluk aldığımı farkettim ve ekstra sorumluluk demek ekstra Yük ekstra öfke patlamasi demek sanırım biraz geri çekilme kendime dönme zamanim geldi de geçiyor.
İnşallah MikanÖfke dansı tam da bu geri çekilmeyi anlatıyor. Sorunu fark etmişsin kolayca çözeceğine inanıyorum ben
Ben de bir bakayım bu kitaplaraKitap seni tatmin edecek bence. O duyguyu da çok iyi biliyorum. Ara ara gelir özellikle aylık period yaklaşırken gelir banabilinçli çaba gerekiyor bazen ama böyle kolunu kaldıracak halin modun olmayınca o bilinçli çabayı göstermek çok çok zor oluyor. ‘Az Seçilen Yolu’ okudun mu? Anlam arayışında olanların mutlaka okuması gereken bir kitap. Bu arada bu kitaplarla beni tanıştıran elecda ya burdan bir kez daha teşekkür ediyorum
Bu durumu bende sürekli yaşıyordumBirikim konusunda baya iyi gidiyordum harcamalarimizi kontrol altına almıştım,geçen ay arabayı degistrdik birikimi bu şekilde kullandık uzun süre birikim yapamam araba taksitleri ve diğer giderler dolayısıyla.
Ama şunu gördüm hep ben kendimden kısıyorum birikim olsun diye isteklerimi erteliyorum eşimin bana bir kısıtlaması asla olmaz ama kendi de nereye ne harcadığıni bilmez ,ben de yeni bir karar aldım,bir kaç ay nereye ne harcanmış ne olmuş düşünmeden kafamı yormadan canım ne istiyorssa öyle davranacağım, gelir gider dengesi olsun derken kendimi sürekli bı hesap içinde buldum ve bunun da beni çok yordugunu farkettim.Evde farklı bı yük altına girmiş ve sorumlulugumu arttrmisim farkında olmadan .Buna biraz ara vermek istiyorum.Kendim için...
Yazdıklarinin her kelimesine o kadar katılıyorum ki...Bu durumu bende sürekli yaşıyordum
O yüzden kafamda kendimle ilgili denge kurdum
Mesela 3 pijamam varsa ve biri eskidiyse yada artik giymek istemiyorsam ayıklayıp yenisini alıyorum
Ev hayatına geçince ev kıyafetimi arttırdım
Rimelim eskidimi atıyorum yeni sipariş veriyorum
Hobilerimiz tarzımız bizim dünyamız
Önce dünyamız güzel olacakki daha sağlıklı düşünelim pozitif olalım. Değerli hissedelim.
SüpersinYazdıklarinin her kelimesine o kadar katılıyorum ki...
Ve dediğin gibi artık buna bı son vererek enerjimin yön değiştirmesi için çabalayan ahım.
Ben geçen hafta evde bana negatif enerji veren bir kaç seyi çıkardımyani dedigun gibi yıpranmış kıyafet veya mutfakta eskimis şeyleri.
Uzun zamandır mutfağa birşey almıyorum,bir kaç şey ekledim bunlar bile bana iyi geldi.
Tablet mop aldım ama öyle anlatıldığı gibi ekstra birşeyi yok beğenmedim diyebilirim.
Evden kıyafet ayakkabı ve mutfak eşyası çıkardım biraz,salı günü dışarı çıkıp biraz bakım ürünü alacağım sebamedin ürünleri bana çok iyi geliyor.
Bugün benim için verimli bir gündü.Aklimdaki herşeyi yaptım.Yarin halılar gelecek genel bı sil süpür düzen yapmam lazım detaylı bi isim yok.
Kendim için bir liste oluşturdum birazdan paylaşacağım.
Evet tezgah
Günaydın,iyi dersler ortmenimGünaydınlar, iyi haftalar ☀
Aylar sonra bugün ilk defa yüzyüze dersim var biraz heyecanlı biraz gergin hissediyorum. Sağlıkla geçer inşallah
S Salty başlıklar belirlemekle iyi yapmışsın. Bir anda yüklenme kendine ama hepsi için çabala ama 21 gün özellikle birine odaklan mesela
Anka darısı başıma ben de bahar ya da yaza doğru bıraktırırım muhtemelen. Mutfak tezgahı mı odak noktan. Bence önce herkese ayrı ayrı yemek hazırlamayı bırak diğer türlü işin zor
Mia- geçen hafta odak noktam oturma odasıydı.
-koltuklar silindi
-yastık kılıfları yıkandı.
-camları ve kapısı silindi.
-sil-süpür- toz al yapıldı.
Bu hafta odak noktam Mutfak. Bir şeyler elemek istiyorum. Bi kaç ihtiyaç da var aslında bakalım
Beni de aydınlatır msnSelam kızlar
Emzirme işini tamamladık çok şükür.
şimdi sırada ev işlerini rayına oturtup gündemden çıkarmak var.
bunun için tabii fly lady den öğrendiklerimi uygulayacağım. Daha önceki denemelerimde emeklemeden koşmaya hatta direk uçmaya kalktığım için çabuk pes ettim
Bu kez bebek adımlarıyla ilerleyeceğim.
1. adım bizim evin en büyük sorunu: hepiniz biliyorsunuz zaten
1 hafta 10 gün veya 1 ay ne kadar sürer bakalım. Bu akışkanlığı tam oturtmadan başka adıma geçmeye kalkmayacağım.
yarından itibaren başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?