• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kizlar bugun
Biber alacağım pazardan
Kaya tuzu kavanoz sirke alınacak

Birde sevdiğim nevresim indirime girmiş ama almayacağım 🙄 artik sonraki indirimi beklerim

Bu ay kızıma mevsimlik ve kışlık alışveriş yapılacak

Birikime 200 tl daha ekledim. Toplam 400 tl oldu az az damlasın bakalım:)

Merhaba hanımlar.
Ben pandemi dolayısıyla sabahları çocukları denize götürmeye çalışıyorum. Sakin oluyor. Hem de Eylül geldi. Değerlendirebildiğimiz kadar değerlendirelim.

Denizde eğlenirken yavru mürekkep balığı gördük ve çığlık çığlığa yakaladım. ı:rolleyes: İnceledik, isim koyduk. En sonunda gitmeden onun bir "ev hayvanı" olamayacağına zorla da olsa ikna ettiğim çocuklarımla, Mürki 'yi 'annesinin yanına' gönderdik.Çocukların dünyasında güzel bir anı olacak bence.:KK36:

Akşam apartman toplantısı yaptık. Bahçede bayanlarla toplanıp pişi yaptık. Semaver çayı demledik. 😍 Yalıtım için anlaştık. Kaplama şeklinde değil de, jel şeklinde bir maddeyle duvarı boyayıp, üzerine boya yapılacak. Kaplama maliyet olarak pahalı geldi. Bir de sağlıksız bulundu. Bakalım nasıl olacak? Böylelikle bende ev içinde nemden dolayı kabarıp dökülen duvarlar için tadilat yapabilirim inşaallah.

Evi çok dağıttık. Toplamaya başlıyorum. Yemek mutfak çamaşır önceliğim.

Yarın kızımın bursluluk sınavı var. Hayırlısıyla kazanması için sizden dua bekliyorum.🥰
Hepimize kolaylıklar diliyorum.

20200903_090608.jpg

Bu da Mürki 😄

Selam kizlar bugun
Biber alacağım pazardan
Kaya tuzu kavanoz sirke alınacak

Birde sevdiğim nevresim indirime girmiş ama almayacağım 🙄 artik sonraki indirimi beklerim

Bu ay kızıma mevsimlik ve kışlık alışveriş yapılacak

Birikime 200 tl daha ekledim. Toplam 400 tl oldu az az damlasın bakalım:)
Sevdiğin ve hala stoğu olan bir nevresimse alsan mı miacım, malum gönlümüze göre bulmak zor oluyor.

Merhabalar herkese
Allahim dun bi temizlik aski geldi
Tum ev supuruldu silindi
Tozlar alindi balkonlar yikandi.
Ütü yapildi nevresimler degistirildi
Yikanmadik bi sey kalmadi evde kapi onundeki paspas bile yikandi.
Ebeveyn banyosu kizimin esyalari ile dolu bugunde orayi bosaltip full yikayip kuruladim. Mutfak tezgahi ocak camasir suyu ile silindi
Böyle 2 3 ayda bi bana gelirler tüm evi kirklarim. Temizlikciye de zaten ustunden yapmak düşer. Ama içim rahat oluyor böylece. Allahtan her hafta bunu yapamiom.
Birikim konulari sikintili bu aralar ama az az da olsa kenara koyuyorum.

Selam kizlar bu aralar nasıl desem bilmiyorum ama bir anlam arayışındayım, içimde acilen doldurulmayi bekleyen bir bosluk var gibi...
Mikan Mikan tavsiye ettiğin öfke dansı kitabını sipariş ettim , bu aralar anlamsız bir gerginlik yaşıyorum.Elime geçtiğinde altını çizip not alarak okuyup icsellestrmek istiyorum.

Back