Bebek adımlarıyla ilerliyorsun aslında onda. Ben sadece saatleri ona göre ayarladım daha iyi uyuyordu geceleri.ama benim kızıma hala ara ara gece terörü geliyor. Gece yarısı çığlık çığlığa kalkınca bebeği de uyandırdı her şey başa döndü.Hayırlısı ile atlatırsınız inşallah bu süreci :) bilmiyorum emmeye düşkün ama beni korkutan uyku meselesi. Yolladığın kitabı da okudum ama o ciddi bi psikolojik ve fiziksel dayanıklılık istiyor yapamam sanki
Niye gidiyorsunuz ki okulaben de okuldayım şu an. Görümcem şehir dışımdan geldi ve Pazar dönüyor. Bugün kayınvalidemleri ve görümcemi yemeğe davet ettim.
Eve gidince:
Evi süpüreceğim
Misafir WC yıkanacak
Çamaşır asılacak.
Tepsi kebabı, pilav, salata, ve mia senin kabaklı yoğurttan yapacağım.
Bi de İzmir bombası yapasım var. İlk defa deneyeceğim, hiç yemedim inşallah Güzel olur
Süper okursun mutlakaİnşallah canım. Dün mutfağı topladım ocak kaldı sadece bu gün de Onu silerim ayrıntılı.
geçenlerde hayy kitapta %50 indirim vardı bir sürü kitap sipariş ettimbu gün onlar gelecek yeni kitaba başlarım inşallah. Okunacak çok bilgi var vakit yok ya.
storytell kullanan var mı kızlar aramızda.
Kabak efsanedirben de okuldayım şu an. Görümcem şehir dışımdan geldi ve Pazar dönüyor. Bugün kayınvalidemleri ve görümcemi yemeğe davet ettim.
Eve gidince:
Evi süpüreceğim
Misafir WC yıkanacak
Çamaşır asılacak.
Tepsi kebabı, pilav, salata, ve mia senin kabaklı yoğurttan yapacağım.
Bi de İzmir bombası yapasım var. İlk defa deneyeceğim, hiç yemedim inşallah Güzel olur
Aynı odada mısınız? Ya şöyle benim oğlan hala 2 kere uyuyor. Erken uyanıyor. Uyutmamalı denedim ama olmuyor, yada tembellik ediyorum bilmiyorumBebek adımlarıyla ilerliyorsun aslında onda. Ben sadece saatleri ona göre ayarladım daha iyi uyuyordu geceleri.ama benim kızıma hala ara ara gece terörü geliyor. Gece yarısı çığlık çığlığa kalkınca bebeği de uyandırdı her şey başa döndü.
Nasıl kabak. Ben pek sevmiyorum ama belki öyle severimKabak efsanedirçok severim
Izmır bombası yemiştim güzel ama çok ağır 1 tanesi yetiyor
Canlı ders var, okulda olduğumuz saatlere denk gelirse okuldan yapıyoruz. 3 gün okuldayım dönüşümlü geliyoruz. Okul olarak o şekilde karar alındıNiye gidiyorsunuz ki okulacanlı ders yok mu?
Yok yan yana odalar. Ama farketmez üstümüzdeki komşunun üstündeki duyuyormuşAynı odada mısınız? Ya şöyle benim oğlan hala 2 kere uyuyor. Erken uyanıyor. Uyutmamalı denedim ama olmuyor, yada tembellik ediyorum bilmiyorum
Kabağın o haline bayıldım anneme de söyledim o da çok sevdi. İlk defa deniycem İzmir bombasını bakalımKabak efsanedirçok severim
Izmır bombası yemiştim güzel ama çok ağır 1 tanesi yetiyor
Rendeleyip fazla suyunu alıp sıkıyorsunNasıl kabak. Ben pek sevmiyorum ama belki öyle severim
Teşekkür ederimRendeleyip fazla suyunu alıp sıkıyorsun
Kavurup yoğurt yeşillik koyuyorsun meze tarzı gibi
Şu markın 3 ayda 1 kullanılanı aldım ama daha kullanmadım inşallah işe yarıyordurÇamaşır mak temizleyici almıştım onu yaptım
Inş mak temizlenmiştir
Her ay yapacağım
Birde sodamatik aldim beyazlara deneyeceğim
Afiyet olsun mikanim
Hadi yaa instadan severek takip ediyorduk oysakiEylül ayı hedefleri:
1- 1 kitap bitir
2- çocukların her biri ile günde en az yarım saat kaliteli vakit geçir
3- haftada en az 3 gün egzersiz yap
Instayı telden sildim. Etkinlik paylaşma olayını sonlandırdım. Çünkü sıkıldım
Bu kadar işte. Bi de yeni hobi edindim. Yakında paylaşacağım
Benim kızım korkar aşıdan yandık şimdiRutin asilari one cekmisler okullar kapali olabilecegi icin
Doktorumuz aradı aynı zamanda eşimin arkadaşı zaten önceden olan aşıların pekiştirmesi dedi daha az doz olacak dediHadi yaa instadan severek takip ediyorduk oysaki
Benim kızım korkar aşıdan yandık şimdi
4-6 yaş arası yapılan aşı için erken değil mi? Kendiniz mi yaptırmak istediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?