- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
BulaşıkBeni de aydınlatır msnilk adım nedir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BulaşıkBeni de aydınlatır msnilk adım nedir
![]()
Odak noktalarında isler düzene girdiğinde sonrası çok rahat ilerliyorGünaydınlar, iyi haftalar![]()
Aylar sonra bugün ilk defa yüzyüze dersim var biraz heyecanlı biraz gergin hissediyorum. Sağlıkla geçer inşallah![]()
S Salty başlıklar belirlemekle iyi yapmışsın. Bir anda yüklenme kendine ama hepsi için çabala ama 21 gün özellikle birine odaklan mesela
Anka darısı başıma ben de bahar ya da yaza doğru bıraktırırım muhtemelen. Mutfak tezgahı mı odak noktan. Bence önce herkese ayrı ayrı yemek hazırlamayı bırak diğer türlü işin zor
Mia- geçen hafta odak noktam oturma odasıydı.
-koltuklar silindi
-yastık kılıfları yıkandı.
-camları ve kapısı silindi.
-sil-süpür- toz al yapıldı.
Bu hafta odak noktam Mutfak. Bir şeyler elemek istiyorum. Bi kaç ihtiyaç da var aslında bakalım![]()
Yaparsın sen yolu çizince yürümesi kolay oluyor. Benim de bu aralar kendimi toparlamam lazım okul kurs canlı ders iyice dağıldım toparlarım inşallahGünaydın,iyi dersler ortmenim♥
Benim başlık çok gibi görünüyor ama aslında hep günlük şeyler ev düzeni önemli ama sürekli temizlik yapmak değil mesela kastım oğlanla aktivite mesela saatlerce değil az da olsa nitelikli vakit,yani gün içinde olan şeyler aslında.
Bakalım başarabilecek miyim?
Bende şu var,diyelim bı konuya odaklandım diğerlerini gayri ihtiyari ihmal ediyorm ,öncelik sırası olmakla birlikte gün içinde birden fazla noktaya dokunmak istiyorum![]()
Benim de acil değil ama bir liste yapacağım. Buzdolabı düzenin de ben de sıkıntı yaşıyorum sığamıyorum dolaba küçük de değil amaOdak noktalarında isler düzene girdiğinde sonrası çok rahat ilerliyor
Bende bardak aldim bazı şeyleri attım
Sadece buzdolabı istediğim kadar iyi değil o da acil değil görsel şeyler:)
Ben düzeninden mutlu değilim biraz araştırıp güzel bir sistem kuracağım da şuan başka isler gündem de :)Benim de acil değil ama bir liste yapacağım. Buzdolabı düzenin de ben de sıkıntı yaşıyorum sığamıyorum dolaba küçük de değil ama![]()
Bizimle de paylaş bana da lazım çünküBen düzeninden mutlu değilim biraz araştırıp güzel bir sistem kuracağım da şuan başka isler gündem de :)
Mutlaka paylaşırımBizimle de paylaş bana da lazım çünkü![]()
Suhanim hiç için sıkılmasın elinden geleni yap iş yerinde sinir bozucu ama bunları düşünerek daha da gerilmeselam herkese.izin vs bitince iş başı yaptım bugün işler birikmiş.beraber çalıştığım arkadaş uzun zamandır yok.yaşdan dolayı evde.sinirlerim bozuk.bikaç şeye daha önce yardım için çağırdım gelmedi.yöneticileri arattım hep bir bahane.ben yokken gelsin arada dedim boş bırakmasın.yine gelmemiş.sürekli denizde vs.resim atıyor.kronik rahatsızlığı olan yada yaşa takılan çoğu arkadaş aynı şekilde .bu nasıl iş anlamadım.
ruhsal olarak çöküş içindeyim sanki.yaşlanıyormuşum gibi.bi durgunluk,bi kendini dinleme halleri (boş boş) vs vs.....hissizlik gibi bişey galiba.
neyse bunlar iç dünyamda yaşadığım sorunlar.gelelim dış dünyama.dün eve geçtik.bir makina çamaşır yıkandı.buzdolabı temizlendi.ev süprülüp silindi.balkonun teki yıkandı.banyo temzilendi.sabahda işe geldim.bikaç valiz daha var eşya dolu onları yerleştiririm bugün.
Ben kışlık soslarımı da buzdolabına koydumBen düzeninden mutlu değilim biraz araştırıp güzel bir sistem kuracağım da şuan başka isler gündem de :)
Aynen koca bidon turşu var bende deBen kışlık soslarımı da buzdolabına koydum![]()
Yok ben çıkarmam buzdolabından aşırı uğraştım bozulur falanAynen koca bidon turşu var bende de
Havalar soğusa merdiven altına koyarım![]()
Günaydın,selam herkese.izin vs bitince iş başı yaptım bugün işler birikmiş.beraber çalıştığım arkadaş uzun zamandır yok.yaşdan dolayı evde.sinirlerim bozuk.bikaç şeye daha önce yardım için çağırdım gelmedi.yöneticileri arattım hep bir bahane.ben yokken gelsin arada dedim boş bırakmasın.yine gelmemiş.sürekli denizde vs.resim atıyor.kronik rahatsızlığı olan yada yaşa takılan çoğu arkadaş aynı şekilde .bu nasıl iş anlamadım.
ruhsal olarak çöküş içindeyim sanki.yaşlanıyormuşum gibi.bi durgunluk,bi kendini dinleme halleri (boş boş) vs vs.....hissizlik gibi bişey galiba.
neyse bunlar iç dünyamda yaşadığım sorunlar.gelelim dış dünyama.dün eve geçtik.bir makina çamaşır yıkandı.buzdolabı temizlendi.ev süprülüp silindi.balkonun teki yıkandı.banyo temzilendi.sabahda işe geldim.bikaç valiz daha var eşya dolu onları yerleştiririm bugün.