Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geleceğimi gördüm bu cümlelerindeSelam kızlar nasılsınız
Benim emzirme işi baya zor geçiyor. Bebek emmeden uyumayı bilmediği için uyuyamıyor. Uyuyamadığı için sürekli kucağımda. Bi yandan göğüslerime süt birikti çok ağrı acı yapıyoreşim ilaç aldı geldi inşallah keser de rahatlarım
![]()
Ne aşısı oldu Eylül? Geçmiş olsunBugün eylül asi oldu
Markete gittik
Bugün evde temizliğe devam sadeliğe devam
Akşam yemeği tavuklu çorba ve fırında musakka
22 aylık olduk canım. Diğerinde bu kadar zorlanmamıştım sanki ya da unuttum bilmiyorum. 2. gece bitti bakalım yarına Allah KerimGeleceğimi gördüm bu cümlelerindebenimki de emerek uyuyor, kaç aylık şu an? Allah yardımcın olsun
![]()
Rutin asilari one cekmisler okullar kapali olabilecegi icinNe aşısı oldu Eylül? Geçmiş olsun
20 aylıkken bıraktırmıştım ben de . Hiç zorlanmadım ve süt falan da birikmemişti. Ama kolay kolay çok Yorgun olmadıkça emerek uyumazdı. Tırstım ya22 aylık olduk canım. Diğerinde bu kadar zorlanmamıştım sanki ya da unuttum bilmiyorum. 2. gece bitti bakalım yarına Allah Kerim
Doğru ilkokuldaki aşıyı 4 yaşa çekeceklerdi. Ebeye sormuştum ama daha bilgi gelmedi demişti. Tepkisi ne oldu Eylül’ünRutin asilari one cekmisler okullar kapali olabilecegi icin
Iyi gecti aglamadiDoğru ilkokuldaki aşıyı 4 yaşa çekeceklerdi. Ebeye sormuştum ama daha bilgi gelmedi demişti. Tepkisi ne oldu Eylül’ün
İnşallah bunda da zorlanmazsın canım. Zaten çalışıyorsun kademeli bırakabilirsin sen. Benimki sürekli beni görünce gördükçe emmek istiyordu. En sonunda yeterrrr dedim milletin içinde ister, gece gündüz ister, ağzından çıksa uyanır feryat figan falan baya tiryakiydi yani.20 aylıkken bıraktırmıştım ben de . Hiç zorlanmadım ve süt falan da birikmemişti. Ama kolay kolay çok Yorgun olmadıkça emerek uyumazdı. Tırstım ya![]()
Inşallah bugün kolay geçer atlatırsın ankamİnşallah bunda da zorlanmazsın canım. Zaten çalışıyorsun kademeli bırakabilirsin sen. Benimki sürekli beni görünce gördükçe emmek istiyordu. En sonunda yeterrrr dedim milletin içinde ister, gece gündüz ister, ağzından çıksa uyanır feryat figan falan baya tiryakiydi yani.
İnşallah canım. Dün mutfağı topladım ocak kaldı sadece bu gün de Onu silerim ayrıntılı.Inşallah bugün kolay geçer atlatırsın ankam
Hayırlısı ile atlatırsınız inşallah bu süreci :) bilmiyorum emmeye düşkün ama beni korkutan uyku meselesi. Yolladığın kitabı da okudum ama o ciddi bi psikolojik ve fiziksel dayanıklılık istiyor yapamam sankiİnşallah bunda da zorlanmazsın canım. Zaten çalışıyorsun kademeli bırakabilirsin sen. Benimki sürekli beni görünce gördükçe emmek istiyordu. En sonunda yeterrrr dedim milletin içinde ister, gece gündüz ister, ağzından çıksa uyanır feryat figan falan baya tiryakiydi yani.