• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de okuldayım şu an. Görümcem şehir dışımdan geldi ve Pazar dönüyor. Bugün kayınvalidemleri ve görümcemi yemeğe davet ettim.

Eve gidince:
Evi süpüreceğim
Misafir WC yıkanacak
Çamaşır asılacak.

Tepsi kebabı, pilav, salata, ve mia senin kabaklı yoğurttan yapacağım.

Bi de İzmir bombası yapasım var. İlk defa deneyeceğim, hiç yemedim inşallah Güzel olur 😅

Hayırlısı ile atlatırsınız inşallah bu süreci :) bilmiyorum emmeye düşkün ama beni korkutan uyku meselesi. Yolladığın kitabı da okudum ama o ciddi bi psikolojik ve fiziksel dayanıklılık istiyor yapamam sanki 🙈🙈
Bebek adımlarıyla ilerliyorsun aslında onda. Ben sadece saatleri ona göre ayarladım daha iyi uyuyordu geceleri.ama benim kızıma hala ara ara gece terörü geliyor. Gece yarısı çığlık çığlığa kalkınca bebeği de uyandırdı her şey başa döndü.

ben de okuldayım şu an. Görümcem şehir dışımdan geldi ve Pazar dönüyor. Bugün kayınvalidemleri ve görümcemi yemeğe davet ettim.

Eve gidince:
Evi süpüreceğim
Misafir WC yıkanacak
Çamaşır asılacak.

Bi de İzmir bombası yapasım var. İlk defa deneyeceğim, hiç yemedim inşallah Güzel olur 😅
Niye gidiyorsunuz ki okula🤔 canlı ders yok mu?

İnşallah canım. Dün mutfağı topladım ocak kaldı sadece bu gün de Onu silerim ayrıntılı.
geçenlerde hayy kitapta %50 indirim vardı bir sürü kitap sipariş ettim :D bu gün onlar gelecek yeni kitaba başlarım inşallah. Okunacak çok bilgi var vakit yok ya.

storytell kullanan var mı kızlar aramızda.
Süper okursun mutlaka 😊

Eve gidince:
Evi süpüreceğim
Misafir WC yıkanacak
Çamaşır asılacak.

Kabak efsanedir 😊 çok severim
Izmır bombası yemiştim güzel ama çok ağır 1 tanesi yetiyor 😁

Bebek adımlarıyla ilerliyorsun aslında onda. Ben sadece saatleri ona göre ayarladım daha iyi uyuyordu geceleri.ama benim kızıma hala ara ara gece terörü geliyor. Gece yarısı çığlık çığlığa kalkınca bebeği de uyandırdı her şey başa döndü.
Aynı odada mısınız? Ya şöyle benim oğlan hala 2 kere uyuyor. Erken uyanıyor. Uyutmamalı denedim ama olmuyor, yada tembellik ediyorum bilmiyorum 🤷‍♀️

Geçen de ezgiloji bi kabak tarifi paylaşmış onu da deniycem.

Kabağı halka halka doğruyoruz.
Kaba bol miktarda un ve içine biraz tuz atıyoruz.
Kabakları una buluyoruz.
Kasede 2 yumurta çırpıyoruz.
Una buladığımız kabakları yumurtaya batırıp az yağladığımız tavada kızartıyoruz.

Ben ilk fırsatta deneyeceğim belki denemekte istersiniz :)

Çamaşır mak temizleyici almıştım onu yaptım
Inş mak temizlenmiştir
Her ay yapacağım
Birde sodamatik aldim beyazlara deneyeceğim
Şu markın 3 ayda 1 kullanılanı aldım ama daha kullanmadım inşallah işe yarıyordur

Eylül ayı hedefleri:

1- 1 kitap bitir

2- çocukların her biri ile günde en az yarım saat kaliteli vakit geçir

3- haftada en az 3 gün egzersiz yap

Instayı telden sildim. Etkinlik paylaşma olayını sonlandırdım. Çünkü sıkıldım 🙈

Bu kadar işte. Bi de yeni hobi edindim. Yakında paylaşacağım 🤣
Hadi yaa instadan severek takip ediyorduk oysaki:işsiz:

Rutin asilari one cekmisler okullar kapali olabilecegi icin
Benim kızım korkar aşıdan yandık şimdi:olamaz:
4-6 yaş arası yapılan aşı için erken değil mi? Kendiniz mi yaptırmak istediniz?

Son düzenleme:
Hadi yaa instadan severek takip ediyorduk oysaki:işsiz:

Benim kızım korkar aşıdan yandık şimdi:olamaz:
4-6 yaş arası yapılan aşı için erken değil mi? Kendiniz mi yaptırmak istediniz?
Doktorumuz aradı aynı zamanda eşimin arkadaşı zaten önceden olan aşıların pekiştirmesi dedi daha az doz olacak dedi
Bizde onay verdik
Benden çok eşim pimpiriklidir herşeyi sordu

Back