Selam kızlar nasılsınız
Benim emzirme işi baya zor geçiyor. Bebek emmeden uyumayı bilmediği için uyuyamıyor. Uyuyamadığı için sürekli kucağımda. Bi yandan göğüslerime süt birikti çok ağrı acı yapıyor eşim ilaç aldı geldi inşallah keser de rahatlarım

Geleceğimi gördüm bu cümlelerinde benimki de emerek uyuyor, kaç aylık şu an? Allah yardımcın olsun

Eylül ayı hedefleri:

1- 1 kitap bitir

2- çocukların her biri ile günde en az yarım saat kaliteli vakit geçir

3- haftada en az 3 gün egzersiz yap

Instayı telden sildim. Etkinlik paylaşma olayını sonlandırdım. Çünkü sıkıldım

Bu kadar işte. Bi de yeni hobi edindim. Yakında paylaşacağım

22 aylık olduk canım. Diğerinde bu kadar zorlanmamıştım sanki ya da unuttum bilmiyorum. 2. gece bitti bakalım yarına Allah Kerim
20 aylıkken bıraktırmıştım ben de . Hiç zorlanmadım ve süt falan da birikmemişti. Ama kolay kolay çok Yorgun olmadıkça emerek uyumazdı. Tırstım ya

20 aylıkken bıraktırmıştım ben de . Hiç zorlanmadım ve süt falan da birikmemişti. Ama kolay kolay çok Yorgun olmadıkça emerek uyumazdı. Tırstım ya
İnşallah bunda da zorlanmazsın canım. Zaten çalışıyorsun kademeli bırakabilirsin sen. Benimki sürekli beni görünce gördükçe emmek istiyordu. En sonunda yeterrrr dedim milletin içinde ister, gece gündüz ister, ağzından çıksa uyanır feryat figan falan baya tiryakiydi yani.

Inşallah bugün kolay geçer atlatırsın ankam

Bugün
Çamaşır yika as isim var
Yemek yapılacak
Pasta yapacağım

Mutfakta eleme işi yapiyorum eylülün bebek kaşiklarini ve su biberonunu vs ayikladim
Son 2 dolap kaldı
Bu hafta mutfaktayim
Yarın turşu yapacağım
Diğer yerleri sadece üstten topluyorum

Inşallah bugün kolay geçer atlatırsın ankam
İnşallah canım. Dün mutfağı topladım ocak kaldı sadece bu gün de Onu silerim ayrıntılı.
geçenlerde hayy kitapta %50 indirim vardı bir sürü kitap sipariş ettim bu gün onlar gelecek yeni kitaba başlarım inşallah. Okunacak çok bilgi var vakit yok ya.

storytell kullanan var mı kızlar aramızda.

Hayırlısı ile atlatırsınız inşallah bu süreci :) bilmiyorum emmeye düşkün ama beni korkutan uyku meselesi. Yolladığın kitabı da okudum ama o ciddi bi psikolojik ve fiziksel dayanıklılık istiyor yapamam sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…