• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar bugün planlar tamam
Akşam bakım yapmak ve kıyafet işi kalıyor

Yarına günlük işim kalmadı gibi
O yüzden yarın odak noktam oturma odası
3 çekmece 1 raf 1 sehba üstü var zaten

Köşe gelince koltukları o zaman silerim
Şimdi silersem baya zor oluyor

Ben bu gün
Oturma odasının koltuklarını sildim (sildikçe kirlendi baya uğraştırdı ama sonuç iyi oldu)
Duvarlarını sildim
Camını sildim
Koltuk altlarını sildim
Halıda lekeli yerler vardı onları sildim
Binyüzmilyon kere evi süpürdüm.
bulaşık topladım

çocuklar uyuyunca dolap kapaklarını sileceğim
Misafir tuvaletini yıkayacağım
Yarın komşum gelecek kek falan yaparım :confused:

Selamlar
Bugün eylülün yatak eşyalarını yıkadım
Oturma odasını kontrol ediyorum

Bir yandan da oyuncaklara el attım kaç günde biter bilmiyorum yıkama ayıklama yapacağım

Selam kızlar:36:
İki gündür cam kapı dolap beyaz eşya altları vs heryeri temizledim. Duvarlarımı bile sildim. Bu gün de arkadaşım geldi aşure yaptık beraber Allah kabul etsin. Şu kitaplık ve bizim dolap kaldı biraz karışık. Yarın da oraya el atacağım. Sonrası artık rutinler vs ile temizliği odak noktasından çıkaracağım inşallah.

Selam kızlar:36:
İki gündür cam kapı dolap beyaz eşya altları vs heryeri temizledim. Duvarlarımı bile sildim. Bu gün de arkadaşım geldi aşure yaptık beraber Allah kabul etsin. Şu kitaplık ve bizim dolap kaldı biraz karışık. Yarın da oraya el atacağım. Sonrası artık rutinler vs ile temizliği odak noktasından çıkaracağım inşallah.
Allah kabul etsin eline sağlık ankam

Selam kızlar
Bugün pikniğe gittik sonrasında annemler ablamlar bizde çay ictik
akıllı saat aldim onun ayarlarıyla uğraştım
Sabah ablama kahvaltıya gideceğim annemlerde orada kalıyor eylülde gitti yanlarında yarın geri dönecekler
Ev orta halli mutfağı toplamam lazım 😅

Selam kızlar
Bugün pikniğe gittik sonrasında annemler ablamlar bizde çay ictik
akıllı saat aldim onun ayarlarıyla uğraştım
Sabah ablama kahvaltıya gideceğim annemlerde orada kalıyor eylülde gitti yanlarında yarın geri dönecekler
Ev orta halli mutfağı toplamam lazım 😅
Hayırlı olsun saat in hangi marka model acaba uzun zamandır aklımda ama bir türlü karar veremedim

Selam kızlar 2 günlük gezmelerden sonra evin hali hal değil 😅
Birde geçenlerde alt kattakiyle konuştuk yalıtım için yaptirmayacagini söyledi oysa yıl başı herkes tamam demişti
Bizde bir usta bulup içeriden 2 odayı yalıtım yapacağız yatak odası ve çocuk odası
Yatak odası ve girişin yer döşemeleri yapılacak yine birsürü iş çıktı 🤦‍♀️
Bu sırada belki yatak odasının fazla eşyalarından kurtulabilirim 😂

Selam kızlar 2 günlük gezmelerden sonra evin hali hal değil 😅
Birde geçenlerde alt kattakiyle konuştuk yalıtım için yaptirmayacagini söyledi oysa yıl başı herkes tamam demişti
Bizde bir usta bulup içeriden 2 odayı yalıtım yapacağız yatak odası ve çocuk odası
Yatak odası ve girişin yer döşemeleri yapılacak yine birsürü iş çıktı 🤦‍♀️
Bu sırada belki yatak odasının fazla eşyalarından kurtulabilirim 😂
Böylece evin yenilenmiş olacak. Daha keyifle oturacaksın.

Gezmelerden sonra evin hali hep öyle oluyor. Bizde ani bir kararla yarım saat içinde kendimizi Eskişehir yolunda bulduk. Üstelik kışlık konserveler için alınan dünya domates vs nin üstüne kapıyı çekip çıktık :) bir gece kalıp kahvaltı sonrası döndük. Bozüyük'ü çok beğendik. Çarşıda konserve için kavanoz kapağı alalım dedik, dondurma yedik... bir dahaki gidişte Elmalı Barajına da gidelim diye konuştuk.. Eve döndüğümüzde işler bizi bekliyordu, kendiliğinden hallolmamış tabii :)

Böylece evin yenilenmiş olacak. Daha keyifle oturacaksın.

Gezmelerden sonra evin hali hep öyle oluyor. Bizde ani bir kararla yarım saat içinde kendimizi Eskişehir yolunda bulduk. Üstelik kışlık konserveler için alınan dünya domates vs nin üstüne kapıyı çekip çıktık :) bir gece kalıp kahvaltı sonrası döndük. Bozüyük'ü çok beğendik. Çarşıda konserve için kavanoz kapağı alalım dedik, dondurma yedik... bir dahaki gidişte Elmalı Barajına da gidelim diye konuştuk.. Eve döndüğümüzde işler bizi bekliyordu, kendiliğinden hallolmamış tabii :)
Bilseydik banyoyu yenilerdik
Dış yalıtım olcak diye bekledik eşim balkonları kapattiracakti belki 1 tanesini kapattiririz 🤔

Iyi olmuş ya arada değişiklik iyi geliyor kışın zaten çıkamıyoruz evden 😊

Selam kızlar bugün mutfağın raflarını ve dogalgaz borusunun tozunu aldim
Tezgah temizlendi
Yemek yaptım
Bazı dolapları ve kapakları sildim

Şimdi son kez topladım sil süpür yapicam çöp atılacak

1 eşya elendi
2 eşya çöpe gitti

Ihtiyaclar kupa bardak

Selam kızlar :36:
Bu gün emzirmeyi bırakmak için bir adım attık bakalım. Daha önce bir kaç kere denedim. Gündüz iyiydi ama gece çok ağladı ağlatmaya kıyamadım. Artık 21 aylık oldu daha iyi anlıyor ağlamaz inşallah. Çok zorlanıyorum artık sürekli emiyor.

Kızlar son zamanlarda baya vakit geçirdiğimiz bir oyun tavsiye ederim

Eklentiler

• 5A53170D-6DCE-4807-9C1E-C634F61353C5.jpeg
    5A53170D-6DCE-4807-9C1E-C634F61353C5.jpeg
    156,8 KB · Görüntüleme: 94
Back