Bizde o kahve durumu şu şekilde, kuru türk kahvesine limon damlatılıp yenir :)Ben sabah uyanınca sirkeli su içmeye başladım ama çok da hoşuma gittiği söylenemez.
Bir de haşlanmış patatese Türk kahvesi döküp yedirme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde o kahve durumu şu şekilde, kuru türk kahvesine limon damlatılıp yenir :)Ben sabah uyanınca sirkeli su içmeye başladım ama çok da hoşuma gittiği söylenemez.
Evet bugün daha iyi çok şükür, nane-fesleğen-kekik üçlüsünü kaynattım iyi geldiGeçer inş canım yarın daha iyi olur inşallah
Azıcık nane limon içse bulantiyi keserdi
Teşekkür ederim, fıstıktan oldu.Çok geçmiş olsun, yediği bir şey etkilemiş olabilir. Bolca ev yapımı yoğurt yedir. İshale iyi gelir. Haşlanmış patates, pirinç lapasını söylemeye gerek yok sanırım. bütün anneler biliriz :)
Ben onu limonu Türk kahvesine batırma diye biliyorumBen sabah uyanınca sirkeli su içmeye başladım ama çok da hoşuma gittiği söylenemez.
Temizliği sevip, temizliği yapmayı sevmeyen bir ben var benden içeriBugünün planıkahvaltıyı erken yaptık şükür. Yoğurt için süt aldım onu halledeceğim. Kaç gündür bekleyen ütüleri yapmam lazım pazartesiye lazım çünkü. Market alışverişi için çıkacağım. Akşama köfte patates gibi pratik bişeyler yapmayı düşünüyorum. Dün kitabımı bitiremedim. Bugün bitirmeye çalışacağım. Bir de temizlik var ama onu hiç sevmiyorum yapmayı
![]()
Maşallah diyelim :) enerjin yüksek bu aralarGünaydınlar,
Okula gelmeden bulaşık mak. Boşalttım. Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı.
Yataklar düzeltildi.
Lavabo WC ovuldu.
Çamaşır toplandı.
Katlamaya vaktim kalmadı. Bir mak. Çamaşır yıkanıyor.
Okul açılınca bi enerji geldiMaşallah diyelim :) enerjin yüksek bu aralar
MaşallahOkul açılınca bi enerji geldi![]()
Ben 1 Eylüle kadar bi temizlik planı yapmıştım ama hastalık, diyet vs derken Ağustos kötü geçti. 1 Ekime kaydırdım bütün planlarımı inşallah yavaş yavaş yapacağım.Ve planlamamizin son görevi haftalık 1 oda odak noktası olması yada her gun 1 çekmece veya dolap düzeni
Odadan fazlalıkları uzaklaştırmak detaylı temizlik sizi bahar temizliğinden kurtaracaktır
Ayrıca her dışarı çıktığınızda çanta temizliği kontrolü size çok fayda sağlayacaktır
2. Hedef okey de 1. Hedef otobüste Yanyana koltuk olsun ama ikisi cam kenarı olsun gibi bir istekBen 1 Eylüle kadar bi temizlik planı yapmıştım ama hastalık, diyet vs derken Ağustos kötü geçti. 1 Ekime kaydırdım bütün planlarımı inşallah yavaş yavaş yapacağım.
Hedefim
Temiz, huzurlu mis kokan bir ev. Ama yorulmamış ve çocuklarının vaktinden çalmamış bir anne
eylül ayındaki 2. hedefim bebeğe emzirmeyi bıraktırma. ağlamalarına kıyamıyorum hiç bakalım ağlatmadan başarırım inşallah
2. Hedef okey de 1. Hedef otobüste Yanyana koltuk olsun ama ikisi cam kenarı olsun gibi bir istek![]()
Başarırsan formülünü isterim
1 Ekim de görüşürüz
O altta gülen arkadaşa da geçerli bu
![]()
![]()
![]()
Bilemiyorum artık o zaman düşünürüzBaşarırsan formülünü isterim![]()