• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun, yediği bir şey etkilemiş olabilir. Bolca ev yapımı yoğurt yedir. İshale iyi gelir. Haşlanmış patates, pirinç lapasını söylemeye gerek yok sanırım. bütün anneler biliriz :)
Teşekkür ederim, fıstıktan oldu.
Keşke yoğurt yese maalesef süt ürünleri tüketmiyor. Patates haşladım zorla Kandırarak yedirdim. Çok şükür bugün iyi 😊

Bugünün planı😊 kahvaltıyı erken yaptık şükür. Yoğurt için süt aldım onu halledeceğim. Kaç gündür bekleyen ütüleri yapmam lazım pazartesiye lazım çünkü. Market alışverişi için çıkacağım. Akşama köfte patates gibi pratik bişeyler yapmayı düşünüyorum. Dün kitabımı bitiremedim. Bugün bitirmeye çalışacağım. Bir de temizlik var ama onu hiç sevmiyorum yapmayı😬

Bugünün planı😊 kahvaltıyı erken yaptık şükür. Yoğurt için süt aldım onu halledeceğim. Kaç gündür bekleyen ütüleri yapmam lazım pazartesiye lazım çünkü. Market alışverişi için çıkacağım. Akşama köfte patates gibi pratik bişeyler yapmayı düşünüyorum. Dün kitabımı bitiremedim. Bugün bitirmeye çalışacağım. Bir de temizlik var ama onu hiç sevmiyorum yapmayı😬
Temizliği sevip, temizliği yapmayı sevmeyen bir ben var benden içeri 😄
mia mia duymasın. :KK45:Yalnız değilsin.:KK49:

Dünkü planlar tamam
Bugün
Ütü yapacağım azken yapayım bitsin
2 veya 3 mak çamaşır yıkanacak
2 mak çamaşır katlanacak inş birkaç gün çamaşır işi olmaz artik

Dün köyden domates biber patlıcan turşu ve reçel getirdik dolapta yer ayarlayacağım
Akşam menemen yaparim 😁

Günaydınlar,
Okula gelmeden bulaşık mak. Boşalttım. Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı.
Yataklar düzeltildi.
Lavabo WC ovuldu.
Çamaşır toplandı.

Katlamaya vaktim kalmadı. Bir mak. Çamaşır yıkanıyor.
Maşallah diyelim :) enerjin yüksek bu aralar

Ve planlamamizin son görevi haftalık 1 oda odak noktası olması yada her gun 1 çekmece veya dolap düzeni
Odadan fazlalıkları uzaklaştırmak detaylı temizlik sizi bahar temizliğinden kurtaracaktır
Ayrıca her dışarı çıktığınızda çanta temizliği kontrolü size çok fayda sağlayacaktır

Ve planlamamizin son görevi haftalık 1 oda odak noktası olması yada her gun 1 çekmece veya dolap düzeni
Odadan fazlalıkları uzaklaştırmak detaylı temizlik sizi bahar temizliğinden kurtaracaktır
Ayrıca her dışarı çıktığınızda çanta temizliği kontrolü size çok fayda sağlayacaktır
Ben 1 Eylüle kadar bi temizlik planı yapmıştım ama hastalık, diyet vs derken Ağustos kötü geçti. 1 Ekime kaydırdım bütün planlarımı inşallah yavaş yavaş yapacağım.
Hedefim
Temiz, huzurlu mis kokan bir ev. Ama yorulmamış ve çocuklarının vaktinden çalmamış bir anne😬

eylül ayındaki 2. hedefim bebeğe emzirmeyi bıraktırma. ağlamalarına kıyamıyorum hiç bakalım ağlatmadan başarırım inşallah

Ben 1 Eylüle kadar bi temizlik planı yapmıştım ama hastalık, diyet vs derken Ağustos kötü geçti. 1 Ekime kaydırdım bütün planlarımı inşallah yavaş yavaş yapacağım.
Hedefim
Temiz, huzurlu mis kokan bir ev. Ama yorulmamış ve çocuklarının vaktinden çalmamış bir anne😬

eylül ayındaki 2. hedefim bebeğe emzirmeyi bıraktırma. ağlamalarına kıyamıyorum hiç bakalım ağlatmadan başarırım inşallah
2. Hedef okey de 1. Hedef otobüste Yanyana koltuk olsun ama ikisi cam kenarı olsun gibi bir istek 🤣

Okuldan gelince pilim bitmiş oluyor ama,
Kayınvalidem çamaşırları sermiş ben de toplayıp yerleştirdim.

Yemek vardı yanına sadece çorba ve cacık yaptım. Yenildi, mutfak toplandı.

Çocukları yıkadım. O kadar başka bi şey yapmadım.

Çay içeceğim birazdan. Sabah demlemiyorum. Kahvaltıdan hemen sonra içiyoruz normalde. Okula gideceğimiz için zaman kalmıyor.

Back