İnşallah değildir iyi düşünelim iyi olsunsadece yürüyüşe çıkıyorum onda da kimseyle görüşmüyorum. Bi de markete gidiyorum arada. Aprtmanımızda var sitede çok varmış. Eşim işe gidip geliyor. Değildir inşallah bakalım
Eşim işe gidip geldiği için test yaptırmamız lazım sanırım off çok korkuyorumİnşallah değildir iyi düşünelim iyi olsun
Çok doğal böyle hissetmen ama erken teşhis edilirse toparlanman da kolay olur. Evde de ona göre önlem alırsın. Değilse de için rahatlamış olur en azındanEşim işe gidip geldiği için test yaptırmamız lazım sanırım off çok korkuyorum
sadece yürüyüşe çıkıyorum onda da kimseyle görüşmüyorum. Bi de markete gidiyorum arada. Aprtmanımızda var sitede çok varmış. Eşim işe gidip geliyor. Değildir inşallah bakalım
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar
Merak etmişsiniz teşekkür ederim giremedim kusura bakmayın. Boğaz enfeksiyonu gibi duruyor benim durumum test yapmadılar. Çevremde de bir çok kişiyi test yok diye göndermişler. Özelde kan testi yapılıyormuş test kiti getireceklerdi ama onlar getirene kadar ben iyileşicem sanırım :)
Çok şiddetli başım ağrıyor. Beynimde basınç var patlayacak gibi. Öksürüğüm azaldı çok şükür biraz yorulunca baya öksürüyorum. Yani önceden hiç hastalanmıyor gibi şimdi bişey olunca hemen covid geliyor akla
Bu kış her gripte, Boğaz ağrısında acaba olacağızSelam kızlar
Merak etmişsiniz teşekkür ederim giremedim kusura bakmayın. Boğaz enfeksiyonu gibi duruyor benim durumum test yapmadılar. Çevremde de bir çok kişiyi test yok diye göndermişler. Özelde kan testi yapılıyormuş test kiti getireceklerdi ama onlar getirene kadar ben iyileşicem sanırım :)
Çok şiddetli başım ağrıyor. Beynimde basınç var patlayacak gibi. Öksürüğüm azaldı çok şükür biraz yorulunca baya öksürüyorum. Yani önceden hiç hastalanmıyor gibi şimdi bişey olunca hemen covid geliyor akla
Ben de dondurucuya kek atarım tadı aynı kalıyor kesinlikleSelamlar herkese
Annemler gelecek 1 ay sonra.buzluga bi seyler atmak istiyorum gecen gün gül böreği sarip attim. Haftaya da kek yapip atacagim. Çıkarınca ilk günkü gibi oluyor dedi kizlar hic denemedim buzluga atmayi keki.
Bu ara yardimci bayani almiyorum kendim cevirmeye calisiyorum ama baya kosusturdugumu farkettim. Her gun her odaya 2 dk ayirmaya karar verdim ki benim evde pek eşya yok kesinlikle toplamak icin yeterli bi sure sanirim.
Kendime vakim olarak maske ve manikür pedikur disinda bi sey yapmiyorum.
Ev duzenini iyice sagladim gibi. Ama bi yandan alindikca bi yandan atilmazsa ciddi anlamda birikme yapiyor.bu yaz kendime 3 elbise aldim döndürüp döndürüp onları giyiyorum. Iyi de oldu yetiyor valla.
Bu hafta bi de evde baget ekmegi yapicam kepekli ya da cavdarli. Disardan 5 tanesine 10 tl vermekten biktim. Kendim yaparim daha ucuza mal olur diye düşündüm.
Vallahi yaBu kış her gripte, Boğaz ağrısında acaba olacağızneyse bir an önce toparlanırsın inşallah
Sade yaşamı ne guzel anlatmışsın hem zamandan hemde maddi olarak rahatlık oluyorMinimal yaşamımdan minik bir not.
Evdeki tüm fazlalıklardan arınmak ruhumu arindirdi.Aksesuar dahil evde ana esyalar dışında birşey yok diyebilirim.
Küçük bir çocuğum olduğu için ona oyun ve yaşam alanı olarak kullanışlı bir mekan sunmuş oldum böylece.
Detaylı bir temizlik dolap içleri hariç bir saat dolmadan bitiyor .
Uzun zamandir ev eşyası aksesuar mutfağa ekstra alet edevat tabak çanak bir şey almıyorum,kendime de lüzumsuz hiç birşey almadım.Minimal yaşam ev ekonomisine de katkı yaptı.
Kendime ve yeni anılar biriktirmeye alan açtığım için mutluyum
Anka
Allah korusun canim, Allah acil sifalar versin.
Sanirim ikinci dalga dedikleri sey basladi.
Hollandada vakalar artti.
**
Dip kose temizlik yapma zamani geldide geciyor.
Koronadan dolayi esim hala haftanin 4 gunu evden calisiyor.
Evde oldugu icin hergun kahvalti sofrasina baya zaman harciyorum gibi hissediyorum.
O olmasa ekmek arasi biseyler yer gecistirdim.
Bebegimle sonunda bir rutin olusturabildik.
Tatil plani yapmak istiyoruz ama korona elimizi kolumuzu bagliyor.
Dedem Turkiyede Alzheimer hastasi, beni suan taniyor ama seneye taniyabilecekmi bilmiyorum.
Son zamanlar havalar cok sicak ve hic bir sey yapasim gelmiyor.
Siz sicaklarda is yapabiliyormusunuz?
Eline sağlık çavdarlı ekmek sadece ben yedigimden 3 gün yetiyorSelamlar herkese
Annemler gelecek 1 ay sonra.buzluga bi seyler atmak istiyorum gecen gün gül böreği sarip attim. Haftaya da kek yapip atacagim. Çıkarınca ilk günkü gibi oluyor dedi kizlar hic denemedim buzluga atmayi keki.
Bu ara yardimci bayani almiyorum kendim cevirmeye calisiyorum ama baya kosusturdugumu farkettim. Her gun her odaya 2 dk ayirmaya karar verdim ki benim evde pek eşya yok kesinlikle toplamak icin yeterli bi sure sanirim.
Kendime vakim olarak maske ve manikür pedikur disinda bi sey yapmiyorum.
Ev duzenini iyice sagladim gibi. Ama bi yandan alindikca bi yandan atilmazsa ciddi anlamda birikme yapiyor.bu yaz kendime 3 elbise aldim döndürüp döndürüp onları giyiyorum. Iyi de oldu yetiyor valla.
Bu hafta bi de evde baget ekmegi yapicam kepekli ya da cavdarli. Disardan 5 tanesine 10 tl vermekten biktim. Kendim yaparim daha ucuza mal olur diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?