Şu an kirli sepetim boş, katlanacak çamaşır yok bir makine çalışıyor
Bütün ev toplu
Hiç bulaşık yok makine boş

güne böyle başlamak inanılmaz enerji verdi.
normalde her yeri dağınık eve Uyanırdım. Enerjim olmaz bu çocuklara da yansırdı. Onlar da mutlu ben de mutlu. kendimi uzayda yeni bir gezegen bulmuş gibi hissediyorum

Anka selam
Rutinlerini paylaşabilirsen çok sevinirim. Ben de kendiminkileri hazırladım. Senin listelerine göre atladığım bir şey var mı bakayım. Bizim bakıcı abla değişti, temizlik işleri bize kaldı da

Aynen bugün enerji tam

Hoşgeldin o zaman aramıza
Yazım çok kötüdür benim okuyamadığın yerde yardımcı olurum.
Bunlar flylady den hazırladığım rutinler. Zaman içerisinde kendi evimize göre değişiklikler olur illaki. Sen de siteden bakabilirsin diğer ayrıntılara. Flylady.net

Eklentiler

• 123C7ED0-5475-49CD-9B97-ABD7A459F0E4.jpeg
    121,2 KB · Görüntüleme: 134
  • 6213220D-4B33-4480-9EFB-EB803FFF7D25.jpeg
    146,1 KB · Görüntüleme: 120
  • 4CE7A223-C9E3-44B0-B4BF-F16D42CC8FAC.jpeg
    140 KB · Görüntüleme: 117
  • FDC80FB9-E6AB-4C88-8ADD-200E1CB59029.jpeg
    129,6 KB · Görüntüleme: 104
Bu Notlar bir Harika dostum

Kendime uyarlamaya çalışacağım ama evde ayakkabı giyemem

Bende bel ve boyun fıtığı olduğu için spor ayakkabı olmadan iş yaptığım zaman belim çok ağrıyor. Çok farkediyor ayakkabı dene bence.
Yarın bir deniyim bakalım. Şimdi kendime uyarladım senin listeyi. Sabah ve akşam rutinlerini post it lere yazıp buzdolabına yapıştırdım. Bakalım uyabilecek miyim? Küçük oğlumun engel olma ihtimali var. Ama olduğu kadar yine uymaya çalışacağım.

Ekran görüntüsü aldım. Çok teşekkür ederim

Evet fly lady de notlar yazıp asmamızı yazıyordu. Onları da yazacağım boş zaman bulunca. başlangıç için bebek adımları bütün olay lavabo parlatmada

selam kızlar... herkes iyidir umarım. pandemi, karantina, işe dönüş, içe dönüş derken bir türlü dönemedim buralara, özledim sizi
flylady le bu kadar uğraştığınızı bilmiyordum hiç ya, onunla sormabulmadunyası ile tanışmıştım ben uzun zaman önce:) bilsem haber verirdim, site tamamen Türkçe çünkü keyifle okumuştum çok.

sade bir hayat üzerine düşünmeler, fikir teatileri devam ediyor bende... en son maksimalist olmaktan mutlu olduğuma karar verdim amaminimalist fikirleri yaşam felsefesi ve pratiklik açısından tercih etsem de, ruhu olan eşyaların, mekanların da hayatımda yeri olduğunu farkettim bu süreçte. bir de çok düşünmeden yaşayabilsem en iyisi bu olacak sanırım, şair diyor ya 'yaşa gitsin işte'!

Ben de beynimi hiç boş bırakmadığımı fark ettim. Yorucu ve yıpratıcı aslında ama nasıl beyin boşaltılır bilmiyorum sanırım

Ben de ordan gördüm ama kendi sitesinde daha detaylı. Yeni değil zaten yıllar yıllar önce gördüm ama ev işleri artık tamamen çıkmaza girince ilgilenndim konuyla

Benimde şuan duruşum maksimalistle minimalist arasında ince bir çizgideyim
Artık aldığım herşey sevdiğim ürünler
Az ve öz
Kendimi kısıtlamıyorum
Ama bir dengesi var

Şu aralar sosyal medya olayını abarttım
Kafam acayip karıştı yoruldum
Sakinlik için biraz durmak gerekiyor bazen

Anka sabah rutinine uydum bugün hem de spor ayakkabılarımla kendimi şu an çok enerjik hissediyorum diğerlerine yetişemesem bile sabah ve akşam rutinlerine uymayı düşünüyorum

Merhabalar evde 2 takim granit tencere setim vardi 5 yillik. Eskimis ve çizilmişti Hepsini attım yenisini aldim. Dolapta yer acildi sadece 1 takim aldim ki bana yetiyor kesinlikle.
Kizimin elektirikli ana kucagini sattim giyinme odam su an bomboş eskisi gibi. Ama oyuncaklari da artmaya basliyor yavastan.
Salonda oturma odasinda yatak odasinda ve giyinmd odasinda gram fazla esyam yok.
Benim derdim ev süpürmek cok zoruma gidiyor bu ara ev süprülmemis olunca evi pis hissediyorum niyeyse. Kiz hic biriniz almadiniz su robot supurgeden bi öncülük yapin alin gaza gelim bende
Düzen konusunda baya iyiyim bu ara. Yarim zamanli calismaktan kaynakli. Tum güne dönünce yine düzen şaşar saglik olsunda napalim.

Slm, İmkanın varsa al bence alıp memnun olmayan duymadım. Ben çocuklardan dolayı alamam şimdi çünkü rahat bırakmazlar zavallı robotu tabi eşimi de ikna etmem lazım, şu an önyargılı ama işliyorum yavaştan

Ben dun aksam üzgün üzgün durdum böyle boynum bükük küçük emrah misali. Bizimkisi de yedi noldu askim falan dedim robot supurgemiz bizim de bi gun olacak demi dedim. Al ya al da kurtulak dedi gülerek
Al dedi de bu ara kredi kartim fena patlak 11 bin borcu var onu kapatmadan ya da az yer açmadan alamam ki. Valla her gun iki oda süpürse Allah razi olsun derim makinaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…