Çok hızlı karar vermişsiniz maşallah miacım, çok merak ettim bende, inşallah paylaşırsın buradanSelamlar
Bugün Öğlene kadar evdeydik
Sonra hazırlanıp köşe koltuk için çıktık yola
Birkac mağaza gezdik ama ilk beğendiğimiz koltuğu sipariş ettik
Sonra annemlerde oturduk biraz eve geldik
Çok yorulduk
Benim en büyük eksigim bakım noktasında.Ev işleri ile sorunumu çözdüm ama işte bakım eksik.Şu durumda tatil kararı çok zor tabi kişinin bireysel kararı
Ama gün içinde o kadar çok dışarıda vakit geçiyor ki tatil niye olmasın diye düşündük bizde
Evde temizlik yapmak artik kolay geliyor
Geçen hafta tüm gün iş bitmez gibi geliyordu ev baya karışmıştı
Şimdi belli rutinlere uyunca aralarda temizlik yapıp fazlaca dinlenmiş oluyorsun
Sabah uyanmak
Bakım yapmak
Kahvaltı
Çamaşır varsa mak atmak
Yatağı düzeltmek
Çay içmek
Sabah rutinim oldu
Öğlen
çamaşır katlama
Akşam yemeği hazırlama
Şöyle bir odaları dolaşmak yetiyor
1 tane de düzen görevi var çekmece veya dolap hafta ici sadece
Akşamda sadece yemek hazırla topla çay demle ve meyve çerez oluyor
Uyumadan önce yine dolanıyorum evi
Bakım yap
Bitti gitti
Tabi bazı günler Exra görevler oluyor
Bunlarda ileride iş birikimini önlüyor
Hayırlı olsun güle güle kullanınSelamlar
Bugün Öğlene kadar evdeydik
Sonra hazırlanıp köşe koltuk için çıktık yola
Birkac mağaza gezdik ama ilk beğendiğimiz koltuğu sipariş ettik
Sonra annemlerde oturduk biraz eve geldik
Çok yorulduk
Kullandığın sabun ve kremin markalarını yazabilir msn canım ne kullanacağım bilmiyorumMia- hayırlı olsun
S Salty bakım konusunda aynı dediğin gibiyim. 2 haftadır sabah yüzümü çay ağacı özlü sabunla yıkayıp yüz kremi sürmeye başladım. Gece yatmadan da yüz yıkama jeli ile yıkıyorum :) umarım istikrar sağlarım bu konuda. Evde de en azından pijamalarımı çıkarıyorum artık
2 gün önce arkadaşlarla pikniğe gittik. Ve ben bir kez daha anladım ki kamp tatili falan hiç bana göre değil. Konfor benim için önemli. Bütün gün piknik bile beni aşırı yordu. Küçük oğlum da 2 gündür ateşli. Güneş’ten mi etkilendi yoksa dişlerden mi bilmiyorum. Diş diye düşünüyorum. Köpek dişleri patlamak üzere. Bi de ateş dışında keyfi yerinde. Umarım düzelir bir an önce
TeşekkürlerKullandığın sabun ve kremin markalarını yazabilir msn canım ne kullanacağım bilmiyorum
Ama sabun benim cildimi kurutuyor kaç kere yüz için doğal farklı sabun aldıysam iyi gelmedi,cilt analizi yaptrmistim bana köpük temizleyicilerin cildime uygun olduğu söylenmişti .
Küçük oglusa çok geçmiş olsn çocuklarla kamp piknik gerçekten zor oluyor hiç birseyle değil sadece çocuklarla ilgilenirsen ancak olur
İnşallah hemencecik atlatır kuzucuk
Mrb bulaşık tabletini gayet uyguna almışsınız nereden aldınız acabaBulaşık tabletim bitti. Toplu alıyorum adet fiyatı hesaplayarak. Finish 3in1 (280 adet) - 160 TL
Farmasinin bir çok ürünü var elimde bunları da camlandrdm şimdi gözümde çok teşekkür ederimTeşekkürlerAynen bebekle özellikle hiç akıl işi değil.
Valla ben de bu konuda çok bilgisizim.
Farmasinin ürünlerini aldım. Sabundan sonra hemen yüz kremini sürüyorum. Çünkü hangi marka olursa olsun sabun kurutuyor. Arkadaşıma bebek şampuanı önermişti cilt doktoru. Jel ise dr. C. Tuna nın gül özlü yüz yıkama jeli. O da farmasi istersen fotolarını atarım :)
Senin tavsiyelerine uydum zorluk çekmedimÇok hızlı karar vermişsiniz maşallah miacım, çok merak ettim bende, inşallah paylaşırsın buradan
Evde bakım çok önemliBenim en büyük eksigim bakım noktasında.Ev işleri ile sorunumu çözdüm ama işte bakım eksik.
Evde rahat giyinmeyi seviyorum ama ev giyimime daha dikkat etmem lazım galiba,anladınız siz
Ayrıca temel bakımlar hariç hiç bişey yapmıyorum şuan ,iki gün önce sacimi boyadim , dış fırçalama ve duş dışında yaptığım birşey yok bu konuda kendim için ekstra bir şeyler yapmak istiyorum.Bu konuda seni taktir ediyorum.En önemli şey kendimize yaptigimiz yatırım aslında.
Mia- hayırlı olsun
S Salty bakım konusunda aynı dediğin gibiyim. 2 haftadır sabah yüzümü çay ağacı özlü sabunla yıkayıp yüz kremi sürmeye başladım. Gece yatmadan da yüz yıkama jeli ile yıkıyorum :) umarım istikrar sağlarım bu konuda. Evde de en azından pijamalarımı çıkarıyorum artık
2 gün önce arkadaşlarla pikniğe gittik. Ve ben bir kez daha anladım ki kamp tatili falan hiç bana göre değil. Konfor benim için önemli. Bütün gün piknik bile beni aşırı yordu. Küçük oğlum da 2 gündür ateşli. Güneş’ten mi etkilendi yoksa dişlerden mi bilmiyorum. Diş diye düşünüyorum. Köpek dişleri patlamak üzere. Bi de ateş dışında keyfi yerinde. Umarım düzelir bir an önce
SağolHayırlı olsun güle güle kullanın
TeşekkürlerSağol canım
Çocukla piknik çok zor oluyor
Güneş uyku tuvalet yeme içme hep sıkıntı
Kısa gezintiler çocuklarla daha verimli geçiyor
Umarım Iyilesir kuzucuk
trendyoldu galiba.Mrb bulaşık tabletini gayet uyguna almışsınız nereden aldınız acaba
Teşekkür edrimtrendyoldu galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?