Anka sabah rutinine uydum bugün hem de spor ayakkabılarımla kendimi şu an çok enerjik hissediyorum diğerlerine yetişemesem bile sabah ve akşam rutinlerine uymayı düşünüyorum
Ben çok hastayım hiç bişey yapamadım
Diğerleri dediğin o haftaki bölgede 15 dakika iş yapmak zaten. Zamanlayıcıyı kur ve 15 dakik çalış mükemmel olması gerekmez takıntı yapma.

elecda almış. O topikte çok kullanan var.
bizim eve göre değil maalesef o. Hem dyson var neden zor geliyor ki sana.

Bacim istiyorum ki evi biri supursun ben hic ellemeyeyim. Derdim o yoksa dyson canavar. Bizim evde süpürme işi bitse cok bi iş kalmiyor kafamda. Süpürme işi cok gicik. Ama şu an alamam ama aklimda.

Aldım canım, 2 hafta oldu çok memnunum ben. Bir gün halılar dahil sadece süpürme yapıyor, diğer gün halıları topluyorum. Hem süpürme hem silme yapıyor. Özellikle yatak ve koltuk altları için çok iyi oldu. Bizim evde tüm mobilyalar yerden yüksek olduğu için baya verimli kullanıyoruz.
Yalnız biz de Dyson V8’de var. Koltuklar ve günde bir milyon kez süpürülen mutfak için kullanıyoruz onu.

Bacim istiyorum ki evi biri supursun ben hic ellemeyeyim. Derdim o yoksa dyson canavar. Bizim evde süpürme işi bitse cok bi iş kalmiyor kafamda. Süpürme işi cok gicik. Ama şu an alamam ama aklimda.
Linda ben de ev süpürüp silmekten hiç hoşlanmıyorum. Yerler temiz olsun istiyorum ama bu işi ben yapmak istemiyorum:)

Linda ben de ev süpürüp silmekten hiç hoşlanmıyorum. Yerler temiz olsun istiyorum ama bu işi ben yapmak istemiyorum:)
Aynu ben valla
Aslinda haftada bir yardimcim geliyor ama cidden temiz evi temizleyip gidiyor gibi hissettigimden çünkü bizim ev batmiyor aksama kadsr evde yokuz. Yardimci bayani 3 haftada bir alip geri kalanina ben bi düzen oluşturmak istiyorum onu her hafta alacagima makinanin parasini öderim ama senin aldigin 5 bin tl. Biraz arastirdim pilleri max 2 sene dayaniyor sonra yeniden pillerini almak lazım anladığım kadariyla. 5 bin degilde gene ayni markanin 2700 olanindan almayi düşünüyorum baktım cidden iş görüyor ilerde daha yüksek modelini alayim diyorum. Yoksa tek seferde mi iyisini alsam bilemedim.

Eşine süpürttür. :)
ben evi topladıktan sonra süpürmek zor gelmiyor. Akşama kadar 10 kez kesin süpürüyoruz zaten. En son akşam yemeğinden sonra eşim bi kere daha süpürüyor kapatıyoruz günü.

Eşine süpürttür. :)
ben evi topladıktan sonra süpürmek zor gelmiyor. Akşama kadar 10 kez kesin süpürüyoruz zaten. En son akşam yemeğinden sonra eşim bi kere daha süpürüyor kapatıyoruz günü.
Senin enerjine hayranim zaten. Bizim haftada 2 kere supurulse öp başına koy
Esime ittirmek istemiom ya kiyamam ben ona bana supurge alsin yeter

Bütün kemiklerim ağrıyor ayaklarıma zor basıyorum öksürüyorum nefesim yetmiyor sanki benden başka kimsede bişey yok, koku da alabiliyorum diye covid düşünmek istemiyorum ama korkuyorum
Kendine böyle canlandirici su falan yap icine at her seyden. Balkonda aksam serinliğinde otur ve ateşini kontrol et sürekli aman ihmale getirme sakin.

Bütün kemiklerim ağrıyor ayaklarıma zor basıyorum öksürüyorum nefesim yetmiyor sanki benden başka kimsede bişey yok, koku da alabiliyorum diye covid düşünmek istemiyorum ama korkuyorum
Ay Allah korusun Normal griptir inşallah. Çok çıkıyor musunuz dışarı daha doğrusu öyle bir ortamda bulundun mu

Bizim evde de bakıcı abla hallediyordu, yeni gelen yapmıyor. Bu nedenle aldım ben de. Evde iki küçük çocuk olduğu için haftalık temizlik bizi kurtarmıyor. Günlük hatta bazen günde 3-4 defa ev süpürülmesi gerekiyor

Bahsettiğin cihazla aradaki farkı bilmiyorum. Ben de tavsiye üzerine aldım. Acelen yoksa kara cuma indirimini bekleyebilirsin bence.

Ay Allah korusun ☹ Normal griptir inşallah. Çok çıkıyor musunuz dışarı daha doğrusu öyle bir ortamda bulundun mu
sadece yürüyüşe çıkıyorum onda da kimseyle görüşmüyorum. Bi de markete gidiyorum arada. Aprtmanımızda var sitede çok varmış. Eşim işe gidip geliyor. Değildir inşallah bakalım

Anka çok geçmiş olsun canım. Anne hastalanınca evdeki bütün sistem çöküyor.

Bu arada senin listeler ile kendi listelerimi kontrol ettim. İki haftadır da sabah ve akşam rutini uyguluyorum. Sabahları iş yapmaktan hoşlanmadığıma karar verdim:) Şu anki sistem şöyle oldu benim.

Akşam Rutini

- Kurutma makinesini çalıştır
- Akşam Yemeği
- Mutfak toplama
- Bulaşık makinesi çalıştırma
- Çamaşır makinesi doldurma
- Robot süpürge çalıştırma
- Çocuklar ile park
- İpek’i Uyutma
- Cilt bakımı
- Ebeveyn banyo temizliği
- Ela’yı uyutma
- Odaları sırayla toplama
- Bulaşık makinesini boşaltma
- Mutfak tezgahı ve dolapları silme
- Ertesi gün yapılacaklar planı

Sabah çöpü çıkartıp, çamaşır makinesini benim işten döneceğim saate ayarlıyorum. Sonra kızlar uyanmadan sakince kahvaltımı yapıyorum:)

Teşekkür ederim

Bizde de akşam ben çok aşırı yorulmuş oluyorum. Sofrayı zor topluyorum. Zaman içerisinde kendi ev durumumuza göre şekillenecek inşallah.

Teşekkür ederim

Bizde de akşam ben çok aşırı yorulmuş oluyorum. Sofrayı zor topluyorum. Zaman içerisinde kendi ev durumumuza göre şekillenecek inşallah.
Haklısın zira ben sabahları evden koşarak uzaklaştığım için işten eve döndüğümde enerjim yüksek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…