Ben de iyiyim çok şükür Uğruyorum aslında ama konuyla alakam olmuyor bölmek istemiyorum
Sen böl yine de arada ya biz böldüğün yerden bağlarız modum düşük bu aralar memleketten dönünce böyle oluyorum uyum sağlayamıyorum tempoya çocuklar çok erken uyanıyor gece de defalarca uyanınca verimli uyuyamıyorum gündüz de gergin oluyorum bi de bi duygusallık var gözlerim doluyor durup durup.. seni yakalayınca niye döküldüm bilmem

Olur öyle sana iyi gelecek şeylere odaklan sadecebana özelden veya instagramdan mail adresi atsana. Sana e kitap göndereceğim. Benim bebekonun uykusunu düzene sokmak üzereyim sen de oku sana da faydası olur belki.
bu pandemi herkesin dengesini bozdu.
ben şu arkadan ittirmeli bisikletler var ya onlara atıyorum çocukların ikisini birden 1 saat falan yürüyüş yapıyorum her gün çok iyi geliyor. Sen de kapatma kendini eve açık havada vakit geçir.

Teşekkürler ig den atayım. Nasılbir kitapmış o merak ettim. Her gün yürüyüşe çıkıyoruz ailecek. Arada denize gittik ama çok kalabalık sahiller gitmek istemiyorum artık. Okulların açılacak olmasının stresi de var. Çok özledim iple çekiyorm aslında ama kafam rahat olmayacak git gel yapınca o canımı sıkıyor bi de

Uyku eğitimi kitabı canım. İçindeki uyku saatlerine göre uykusunu düzenledim eskisinden daha iyiyiz çok şükür. Okulu ben de düşünüyorum. Nasıl bir süreç bizi bekliyor. belirsizlik kafamı yoruyor. Allah büyük diyorum sonra. Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Feraha çıkarız inşallah en kısa zamanda

İnşallah, haklısın her şeyin hayırlısı

Selam kızlar
Evdeki pc zor açılıyor artik
O yüzden buraya giremedim
Tel yazmaya da henüz alışamadım.
Idare edeceğim
Güzel bir temizlik ve rutin programı olusturdum
Temel alt yapısı Anka sayesinde oldu. Güzel fikirler ve konuyla alakalı yazılar okudum.

Sizinlede paylaşacağım mutlaka

en kısa zamanda bekliyoruz paylaşımı

Okul olayı gerçekten tüm velilerin kafasını meşgul ediyor İnşallah biran önce tüm sıkıntılar geride kalır ve dediğin gibi feraha çıkabiliriz.

Bekliyoruz :)

temizlik sonrasındaki hafifliği düşün, bir duş sonrasında çay yada kahve keyfi. Ohhh. Kolay gelsin
sağol canım koltukları sandalyeleri sildim oğlan bi yandan isteklerini sıralıyo bitmiyo istekleri kan ter içinde kaldım şimdi kapıları silmeye başlıycam daha mutfakta bulasik akşam yemeği de yok

sağol canım koltukları sandalyeleri sildim oğlan bi yandan isteklerini sıralıyo bitmiyo istekleri kan ter içinde kaldım şimdi kapıları silmeye başlıycam daha mutfakta bulasik akşam yemeği de yok
Oğlum uyursa ben de banyoyu ve yatak odasını temizleyeceğim. Büyüğü babaannesine gönderdim onun istekleri şu an beni bağlamıyor neyseki

Önce yemek işini halletseydin keşke. Kapıları akşam oğlun uyuyunca da yapabilirdin, çok yorma kendini. İnsanın çocuğa tahammülü kalmıyor sonra.

sizin tadilat ne durum da yeni fotolar paylaşmadın değil mi kaçırmadım
Boya ve mobilya değişimi vardı bitti çok şükür :) sadece evden gitmeyi bekleyen bir aynalık var satılmasını bekliyoruz. Foto koyamadım. Bir iki eksik var bir de çocukların yatakları ile oda güzelliğini göstermiyor. Salonu paylaşacağım mobilyacı eski yatak başlığını alınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…