• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar
Altın ne oldu öyle? Neysesakinim Neysesakinim iyi ki seni dinlemişim :KK36:
Yeni risk açıklıyorum ay sonuna kalmadan 500tl olacak gr.
Yine söylüyorum TL de tuttuğunuz her an zarardasınız uzun vadede her zaman kardasınız tek altın değil arada dolarda al. Allah bereketini versin canım ❤️

Evet beferim neler yapıyor acaba imkanım olsa bol bol birikim yapsaydım ama birikim işleri beni zorluyor :KK48:
Valla canım giremiyorum işler çok yoğun alışama sürecindeyim. Birikim bir anda olmaz gel her ay benim gibi yarım gr al o zaman yıl sonu 6gr olur iki yıl sonu12gr olur. 🤗
Evde işler yolunda temizlik te sıkıntı yok tek sıkıntı ütü 😎

Hakkaten altına neler oluyor? Bi el atıp düşürürler mi acaba ki ya? Resmen bi önceki gün için bile ne düşükmüş der oldum.
Düşmez altın gördüğü yeri unutmaz 500tl olacak sonra az ateşi diner ama üç aya kalmaz aynı yeri görür

Yeni risk açıklıyorum ay sonuna kalmadan 500tl olacak gr.
Yine söylüyorum TL de tuttuğunuz her an zarardasınız uzun vadede her zaman kardasınız tek altın değil arada dolarda al. Allah bereketini versin canım ❤
bende biraz vardı dolar aldık eşimle.altın alasım var ama ayın 15 ine daha var puff.kurbandan çıktık bide

Merhaba,
Misafir varken temizlik yapılamıyor zaten :) sonrasında şart.
2 Hafta şu an için uzun bir süre. Ben önümü göremiyorum. Sanki covid artacak ve yine belli bir kısıtlama gelebilir diye düşünüyorum. Eğer bir şey olmaz ise internette iyice araştırıp daha küçük kasabalara tatile gidilebilir. Ben karadenize hiç gitmedim. Aslında çokta merak ediyorum. Gitmiş olsaydım oralarda kuytu köşe bir yer bulmaya çalışırdım :)
karadenize bende gitmedim.çok istedim turla falan gitmeyi.iki çocukla zorlar beni gibi geliyor

Datça'da gönlüm kaldı. Çadır kamp yapmıştık.
Marmaris'in her köşesi de keza öyle. Otelde kalarak geçirdik çevreyi aracımızla gezmiştik.
Plan yapsam bir de Fethiye taraflarını görmek isterim.
ege tarafını kaç yıldır düşünmez oldum niyeyse.yollar beni zorluyor sanki iki bıdıkla.az daha kendi işleri pratiğe dökseler müthiş olacak.

Benim de aklımdan sen ve Psidan Psidan geçiyordu yoklar diye. Kaç aylık oldu bebiş 😊
Teşekkür ederim Mikan Mikan merak etmene sevindim 😍 günler o kadar hızlı geçiyor ki anlamıyorum bile, tam 6 aylık oldu artık, taşındık yeni yere alışıyoruz derken corona çıktı, hem lohusalık hem eve kapanma baya zorladı beni, yeni yeni kendime geliyorum 🙈 kaldığım yeri bulursam sizi okuyacağım inşallah, herkes iyidir umarım 😘
Evi elden geçirmeyi düşünüyorum yavaş yavaş, bu zamana kadar pek düzenimiz yoktu, büyüdükçe alışıyoruz gibi, zormuş bu çocuk işleri yaa Allah kolaylık versin hepinize

Teşekkür ederim Mikan Mikan merak etmene sevindim 😍 günler o kadar hızlı geçiyor ki anlamıyorum bile, tam 6 aylık oldu artık, taşındık yeni yere alışıyoruz derken corona çıktı, hem lohusalık hem eve kapanma baya zorladı beni, yeni yeni kendime geliyorum 🙈 kaldığım yeri bulursam sizi okuyacağım inşallah, herkes iyidir umarım 😘
Evi elden geçirmeyi düşünüyorum yavaş yavaş, bu zamana kadar pek düzenimiz yoktu, büyüdükçe alışıyoruz gibi, zormuş bu çocuk işleri yaa Allah kolaylık versin hepinize
Oyyy büyümüş senin minnoş da. Yavaş yavaş düzen oturur ama küçüklerle tam bir düzen oturmuyor da olduğu kadar. Eviniz hayırlı olsun 😊

Salgın hepimizi vurdu. Tam park zamanları tıkıldık eve. Sağlıkla atlatalım da telafi edilir herşey. Uzak kalma artık arada yaz 🤗😘

Back