Selam kızlar memleketten döndük kardeşim eşi yeğenimde bizle geldi. 6 gün kaldılar İzmire gidip geldik. Çok güzeldi
Dün döndüler onlar bende dolabı döktüm oğlumun nerdeyse bütün kıslıklıkları küçüktü hepsini onlarla gönderdim benim sacimi boyarken giydiğim tişörtler vardi onları attim
giyerim dursun dediklerimin hepsini ayirdim ohh mis gibi oldu
Günaydınlar, çocuklarla evdeyiz, sanırım mutlular, oynuyoruz sabahtan beri
Yaşıyor mu bi sor helelindalinda neler yapıyor acaba?
Hakkaten altına neler oluyor? Bi el atıp düşürürler mi acaba ki ya? Resmen bi önceki gün için bile ne düşükmüş der oldum.
Benim de aklımdan sen veYaşıyor mu bi sor hele
Yaf öğlene kadar is yerindeyim. Öğlen cikip eve gidiyorum. Evi topla az dinlen yat. Sonra bakici gidiyor 5 gibi. Bizde kızımla oynuyoruz vakit geciriyoruz. O yatıyor bizde onla beraber yatıyoruz. Tv olayi tamamen kalmadi hatta film seyretmeyi özledim kesintisiz.
Aktivitemiz ev toplamak çamaşır bulaşık bebek bakmak
Sizler nasılsınız ev duzenine alisabildin mi mia. Kafamda bu aralar maddiyatla ilgili bütçe yapmaktan allak bullak benimde. Koronadan dolayi tatile gidip gitmemekte kararsizim bebisten ötürü korkuyorum. Bunaldimda. Off uzun yazdim sanirimm.
7.ay bitiyor teyyzesi.
Zor dönemler gerçekten kolay gelsinYaşıyor mu bi sor hele
Yaf öğlene kadar is yerindeyim. Öğlen cikip eve gidiyorum. Evi topla az dinlen yat. Sonra bakici gidiyor 5 gibi. Bizde kızımla oynuyoruz vakit geciriyoruz. O yatıyor bizde onla beraber yatıyoruz. Tv olayi tamamen kalmadi hatta film seyretmeyi özledim kesintisiz.
Aktivitemiz ev toplamak çamaşır bulaşık bebek bakmak
Sizler nasılsınız ev duzenine alisabildin mi mia. Kafamda bu aralar maddiyatla ilgili bütçe yapmaktan allak bullak benimde. Koronadan dolayi tatile gidip gitmemekte kararsizim bebisten ötürü korkuyorum. Bunaldimda. Off uzun yazdim sanirimm.
2. Soranlara ayrıca çok seviyorum7.ay bitiyor teyyzesi.
Vallaha o kadar hızlı geciyor ki zaman artik. Tek cocukla boyleyse vallaha. Hayatta yapmam ikinciyi
Oy maşallah7.ay bitiyor teyyzesi.
Vallaha o kadar hızlı geciyor ki zaman artik. Tek cocukla boyleyse vallaha. Hayatta yapmam ikinciyi
Memlekette dayımın eşi dedi ki 3. De erkek olacak 3. Yü yap yeter2. Soranlara ayrıca çok seviyorumiyiki varlar
Benide bayramda ayrıca sabrımı zorladilarMemlekette dayımın eşi dedi ki 3. De erkek olacak 3. Yü yap yeteroldu o zaman dedim bir sonraki bayrama kadar görüşmeyi düşünmüyorum
Hayır ben kız istiyorum da kız olacak demiyor dese belki deneyeceğimBenide bayramda ayrıca sabrımı zorladilar
2. Erkek olur diyorlar
Hayır erkek çocuk istiyorumda haberim mi yok
Tek yeterHayır ben kız istiyorum da kız olacak demiyor dese belki deneyeceğimmillet böyle erkek konusunda ama belki senin kızın var çeşit olsun diye demiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?