İyi geceler hanımlar
Nasılsınız?
Ben pek bir keyifsizim. Annemin kalp rahatsızlığı başta olmak üzere bazı can sıkıcı durumlar yaşadım. 2020 olumsuzluklarıyla tam gaz devam ediyor diyebilirim. İnsanın canı sıkkın olunca da ne iştahı kalıyor ne kaliteli uyku uyuyabiliyor.

Geçmiş sayfalarda en yakınlarımıza ters davranmakla ilgili bir yazışma geçmiş. Konuyla ilgili ben de bir şeyler söylemek isterim.
Tabiki kaybetme korkumuz olmadığından rahat davrandığımız doğru. Fakat bir de haklı olduğumuz zamanlar var. Onları önemsiyoruz ve bize haksızlık yaptıklarında hazmedemiyoruz. Başkası olsa yapar ama en yakınım bunu yapmamalı diyerek çok daha fazla hiddetleniyoruz. Yakıştıramıyoruz. Çünkü insan en çok da sevdiğine kırılıyor..

Çok geçmiş olsun annene, olumsuzluklar olumsuzlukları çekiyor bu sene. Bir an önce feraha çıkarsın inşallah.
Yakınlarımız konusunda da haklısın beklentimiz büyük olunca hayalkırıklığımız da tepkimiz de büyük oluyor

Geçmiş olsun bellezam

Selam kızlar, geçen haftalarda kızların dolabından bayaa bi eleme yapmıştım, şimdi çamaşır yıkayıp kaldırma işim o kadar kolay oldu ki, gerçekten çok kıyafet olunca hem ne giyeceği hemde ortalık dağınıklığı da çok oluyomuş.

Çok geçmiş olsun. İnşallah bütün sıkıntılarınız geride kalır. Çok geçmiş olsun.

Eline sağlık bende kaliteli ve az kıyafet tercih ediyorum. Şu sıralar tabi kendi kıyafetlerini kendi seçiyor dolap aşırı dağınık

Günaydın herkese;
Yeni eve taşındığımızdan beri vestiyer ve banyo dolabı ihtiyacımız vardı. Sonunda beğendik. Hem daha uygun fiyatlı hem de istediğimiz gibi yaptırabileceğiz boyutlarını. Ancak Ağustos ortasına gün verdiler. Neyse geç olsun güç olmasın :)

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer.

Eline sağlık bende kaliteli ve az kıyafet tercih ediyorum. Şu sıralar tabi kendi kıyafetlerini kendi seçiyor dolap aşırı dağınık
Merhaba,
20 gündür yıllık izindeydim. Dönünce yazışmalarınızı okudum ama dükkanla ilgili bir gelişme oldu mu göremedim. Vazmı geçtin acaba.

Birde çalışmıyor olmak seni sıktı mı. Bende 25 yıllık çalışma sonrası ayrılırsam pişman olur muyum diye düşünüyorum. O sebeple soruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…