Mia ya ya sormuşsun ama bu konuda ben de kararsızım. Sezon sonunda seneye okulda giyer diye bi sürü alışveriş bile yapmıştım. Ama galiba yollamayacağım ya zaten kardeşine bakmaya gelecekler o da dursun diyorum bu süreçteokul için ne düşünüyorsun.gönderecekmisin.
Sadece dolaplar 8-9 bin arası tutmusturselam mia nasılsınız?
mutfak dolaplarinizi ne kadar mal olmuştur.??? öğrenebilir miyim?
bende daha karar vermedim ama çok ılımlı baktığım söylenemezGörüşeceğim ne gibi önlemler alınıyor
Sonra karar verecegim
bende aynını düşünüyorum.hastalığın biteceği yok alınan önlemler çok yetersiz.zaten kış dönemine denk geliyor bağışıklıkları yerlerde oluyor pofff ki poff ben küçüğüde kreşe yollamayı düşünüyordum ama zor görünüyor.Mia ya ya sormuşsun ama bu konuda ben de kararsızım. Sezon sonunda seneye okulda giyer diye bi sürü alışveriş bile yapmıştım. Ama galiba yollamayacağım ya zaten kardeşine bakmaya gelecekler o da dursun diyorum bu süreçte
sağol mia.gerçekten öyle koptumu kopuyor toparlamak zor oluyor.kışın hayatımız daha düzenliKolay gelsin çalışınca eve adapte olmak zor oluyor
Bende baskül yoktu. "Sende olmayınca kimsede olmaz." meselesinden apartmanda sorduğum kimsede yoktu.çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın.keşke yitik şifa adlı bir topik olsada orda uzun uzun daha çok konuşsak.bilgilerimizi karşılıklı paylaşsak.hacamatın hem bedeni hem ruhi temzilik yaptığına inancım tam.evet şuan hastalelerde vs yapılıyor bu işlemler.bakalım ben nezaman yaptıracağım.bu arada kaç kilo verdin
Sesim yine yankı yapmaya başladı nerdesiniz
Kolay gelsinBu ay biraz alışveriş yapacağım
çöp kovası alınacak
2 veya 3 tane eşortman altı alacağım parka markete giderken iyi olacak
üst alacağım
seramik kili
eşime çorap
bir kaç tane canlı çiçek alacağım.
muhabbet kuşu alacağız.
Kolay gelsin çok güzel olacaktır mutlakaBiz de balkon için bur şeyler düşünüyoruz
Yapay çim var yerde
Duvarda 2 sıra ahşap raf
Kapı yanındaki duvarda monteli saksılar var, çiçekler büyüyor sarmaşık tarzı ve sarkan tarz
Iyi ne olsun aynı birazdan annemler gelecek köye gideceğiz.Aynı be ya iş güç
Sen nasılsın
Ooooo sen evden gidince bizim evde bir sürü iş birikiyorIyi ne olsun aynı birazdan annemler gelecek köye gideceğiz.
Ooooo sen evden gidince bizim evde bir sürü iş birikiyorkaç gün kalacaksın
Oooo çok iyi olmuş eğlenmişsinizdirpiknik için gittik geldik cook yoruldum
Banyo yaptık havlular falan etrafta gücümü toplayınca evde toplanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?