- 23 Eylül 2013
- 24.556
- 50.446
- 798
Merhaba,
20 gündür yıllık izindeydim. Dönünce yazışmalarınızı okudum ama dükkanla ilgili bir gelişme oldu mu göremedim. Vazmı geçtin acaba.
Birde çalışmıyor olmak seni sıktı mı. Bende 25 yıllık çalışma sonrası ayrılırsam pişman olur muyum diye düşünüyorum. O sebeple soruyorum :)
İstediğimiz yerde hala dükkan bulamadık sezonda geçiyor açıkcası ev hayatına alıştım.
yani dükkan açsam yine eylüle bakıcı bulmak durumunda kalacağız yada dükkana birini bulacağız bu da sil baştan yoğun tempoya dönmek demek. eşimle konuştuk o parayı eve harcayalım dedik. Çok şükür maddi durumumuz iyi. kötü olsa mutlaka iş bulurdum.
Ev hayatına alışmak kişisel bir durum.
Mesela geçenlerde aynı iş yerinde çalıştığım abla vardı onunla görüştük. 2 yıl geçmiş hala orayı düşünüyor. bütün hayatı o iş yeri olmuş evde çok bunalmış.
bana göre evde çok çabuk zaman geçiyor.kızımla ilgileniyorum, ev işleri, bakımlar, yemekler, hobiler, arkadaşlarla aile ile görüşme derken bakıyorum hafta bitiyor.
birde iş yeri çok stresliydi hakkımı alamıyordum böyle etkenlerden dolayı benimseyememiştim orayı.
tabi çalışmak güzel birşey her kadın ayakları üzerinde durmalı. Yaptığı işi seviyorsa hakettiği gibi maaşı saygıyı görüyorsa çok şanslılar. Çalışanlara saygım sonsuz onuda ayrıca söylemek isterim.