SüperEvet bir minimal hareket daha!
Kızımın beşiğini sattık.
Gerçi yerine compact bir genç odası gelecek ama olsun yine de değerlendirmiş olduk.
Kışlık hazırlık en sevdiğimSelam kızlar
Dün buzdolabını kontrol ettim
köyden sebzeler gelmişti
dolma biberleri temizledim buzluga attım
taze fasulyeleri temizledim.
biberleri kurutmak için balkona astım
patlıcanları kızarttım
dolabı temizledim
böylece kışlık hazırlığımın büyük kısmı bitmiş oldu
ilerleyen zamanlarda patlıcan közleyip dondurucuya koyacağım.
kırmızı biber mezesi yapacağım
acı biber sos yapacağım.
Evet eve dönünce ben yine günlük gibi kullanıcam, motivasyona ihtiyacım olacakGünaydın kızlar,Anka arada bi görünüp kaçıyo musun ne? Özledim ya hu Eskiden burayı daha günlük gibi kullanıyorduk sanki dimi?
Kışlık hazırlık en sevdiğim
Ben de hazır memleketteyken yaptık annemle bişeyler.
Bamya, yeşil fasülye, börülce, közlenmiş patlıcan ve biber koyduk. Patlıcan oyup koyduk. Domates doğradık buzluğa. Eve dönünce domates biraz daha koyarım. Çocuklarla zor olacaktı böyle iyi oldu.
Afiyetle yemek nasip olur inşallah hepimize
Günaydın kızlar,Anka arada bi görünüp kaçıyo musun ne? Özledim ya hu Eskiden burayı daha günlük gibi kullanıyorduk sanki dimi?
Evet eve dönünce ben yine günlük gibi kullanıcam, motivasyona ihtiyacım olacaksen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
dediğim gibi miacım herkes çok yazmayınca bende yazmayım bari diyorum :)Günaydınlar sende az uğruyorsun artık yazın dağılıyoruz malesef :)
Yoğun bir yıl seni bekliyor, Allah kolaylık versin. Zor ama keyifli olacaktır, destek şart tabiya bende günlük gibi kullanıp şunları şunları yaptım dediğimiz günlerde daha bi gaza gelip bişiler hallediyordum sanki, şimdi bakıyorum pek yazılmıyor olunca bende ses etmiyorum :) hamilelik iyi canım şükür, bayram sonrası pandemi iznine ayrılıcam, kızım ilk okula başlayacak onunla ilgileneyim, bebiş gelmeden diğer kuzuyla vakit geçirelim sonra beni ne bekliyor bilmiyorum valla. bu sefer zaman çok hızlı geçiyor sanki.
dediğim gibi miacım herkes çok yazmayınca bende yazmayım bari diyorum :)
Bi kaç güne döneceğiz. Evde iş çok mutlaka her gün yazarım o zamanMikan siz ne zaman dönüyosunuz evinize?
Olsun yazın destek olalım birbirimizeya bende günlük gibi kullanıp şunları şunları yaptım dediğimiz günlerde daha bi gaza gelip bişiler hallediyordum sanki, şimdi bakıyorum pek yazılmıyor olunca bende ses etmiyorum :) hamilelik iyi canım şükür, bayram sonrası pandemi iznine ayrılıcam, kızım ilk okula başlayacak onunla ilgileneyim, bebiş gelmeden diğer kuzuyla vakit geçirelim sonra beni ne bekliyor bilmiyorum valla. bu sefer zaman çok hızlı geçiyor sanki.
dediğim gibi miacım herkes çok yazmayınca bende yazmayım bari diyorum :)
Yoğun bir yıl seni bekliyor, Allah kolaylık versin. Zor ama keyifli olacaktır, destek şart tabiçalışma durumu ne olacak?
Bi kaç güne döneceğiz. Evde iş çok mutlaka her gün yazarım o zaman
tamam canım yazarız tabiki de.Olsun yazın destek olalım birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?