• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okul için ne düşünüyorsun.gönderecekmisin.
Mia ya ya sormuşsun ama bu konuda ben de kararsızım. Sezon sonunda seneye okulda giyer diye bi sürü alışveriş bile yapmıştım. Ama galiba yollamayacağım ya zaten kardeşine bakmaya gelecekler o da dursun diyorum bu süreçte

Mia ya ya sormuşsun ama bu konuda ben de kararsızım. Sezon sonunda seneye okulda giyer diye bi sürü alışveriş bile yapmıştım. Ama galiba yollamayacağım ya zaten kardeşine bakmaya gelecekler o da dursun diyorum bu süreçte
bende aynını düşünüyorum.hastalığın biteceği yok alınan önlemler çok yetersiz.zaten kış dönemine denk geliyor bağışıklıkları yerlerde oluyor pofff ki poff ben küçüğüde kreşe yollamayı düşünüyordum ama zor görünüyor.

çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın.keşke yitik şifa adlı bir topik olsada orda uzun uzun daha çok konuşsak.bilgilerimizi karşılıklı paylaşsak.hacamatın hem bedeni hem ruhi temzilik yaptığına inancım tam.evet şuan hastalelerde vs yapılıyor bu işlemler.bakalım ben nezaman yaptıracağım.bu arada kaç kilo verdin
Bende baskül yoktu. "Sende olmayınca kimsede olmaz." meselesinden apartmanda sorduğum kimsede yoktu. 😄 59-60 civarından 54.5 a düşmüşüm. Bugün itibariyle "anne yemekleri" etkisiyle 57.5 um bugün.

Doktorumla da görüştüm. İnşaallah enerji çalışmaları uygulayacak bana. Meraktayım bakalım neler olacak?

Dün hacamatın "iyi günleri"nden biriydi ancak bana hacamat yapacak bayanın babası vefat ettiğinden memleketinde. Nasip değilmiş dedim. Ama vücudumun ihtiyacı var. Bunu hissediyorum. Bu ara anlamsız bir şekilde gerginim.🙄 Rabbim selamet ve sükûnet versin.

Ben semt polikliniğinde yaptırdım ama -tabii Rabbim daha iyi bilir- şifa göremedim. Daha başka 3 ayrı kişi de yaptı. Biri de bende faydalı olmadı. Dediğim gibi işlem aynı işlem ama karşıdakinin niyeti, senin niyetin, onunla senin uyumun etkili. Benim tecrübelerim bu yönde oldu.

Rabbim senin de karşına hayırlı insanlar çıkarsın.

Selam kızlar dün okul görüşmesine gidemedim ev toparladıktan sonra misafirim geldi oturduk onunda kızı vardı baya oynadılar iyi oldu. sonra parka gittik.

bugünde ev topladı dinlenmeli bir gün geçti.

Bu ay biraz alışveriş yapacağım
çöp kovası alınacak
2 veya 3 tane eşortman altı alacağım parka markete giderken iyi olacak
üst alacağım
seramik kili
eşime çorap
bir kaç tane canlı çiçek alacağım.
muhabbet kuşu alacağız.

Back