Popüler Konu Minimal Yaşam

ben de atmadım hamile kıyafatlerimi :) bi 10 kg daha verince hazır olacağım 2. bebek için. çocuk olunca ev kendiliğinden sadeleşiyor orta sehpa biblolar süsler hepsi yok oldu :halay:

aynen tv sevbasının üst rafına taşındı herşey.
orta sehba bile ortadan kalktı.
kitaplığımın alt rafları boş azcık daha boyu uzarsa diğer raftakilerde gidecek sanırım:)

Bugün ruhum daralıyor aslında.
İstediğim ev dizaynı
İstediğim hayat
Hiç olmıcakmış gibi geliyor.
Maaşımdan kalan azcık paraylamı olcak herşey diyorum.
zamana bırakıyorum.
İş stresi başlıyor.
keşke bırakabilsem işi diyorum.
Eee ev borcu ne olucak hayallerin...

Canım masan esya ların manzaran cok guzel. Uygun oldugunda evin içinden de foto bekleriz. Cok seviyorum bende dekorasyonu.
3 3gunlukdunya

Beğenmene çok sevindim :KK73:

Zaten ev 1+1 , eşya da yok denecek kadar az :)
Hem minimal yaşam için , hem şuan o kadar param olmadığı için :KK51: ( eşyaları kk ile aldım , çok borcum var :KK43: )

Fotoğrafı muhtemelen cmrtesi ekleyebilirim .. Belki de yarın :KK66:

Tam bana göre bir konuymuş bende 6 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var gözü kapalı almışız eşyaları ilk evimiz 150m2 idi hababam tıkmışız ne bulduysak üstüne 2 ev değiştik baya bir eledim 1 oda komple onun dışında da bir sürü ıvır zıvır attım verdim giysi sürekli eliyorum belediyenin 2.el esya kutuları yada cevreye dağıtıyorum oğlum doğduğundan beri az alıyorum onunda oyuncak giyim vs. Burdan satıyorum çoğunuda veriyorum beni çok rahatlatıyor şu an kazulet gibi bir büfe var salonda onu da atıcam her gün gözüme batıyor oğlum boyuyor her yeri sticker içinde aferin çocuğum diyorum :KK70: birde siyah salon mobilyamız amanın körmüydük alırken şimdi ki aklım olsa ikea tarzında azıcık eşya ile döşerdim evimi
En kısa zamanda tüm topiği inceliycem hoşçakalın

Evin düzenini güzel idare edebiliyorum artık.
mesela kuruyan çamaşır bekletmiyorum yıkananı asıyorum ertesi gün topluyorum.
çoksa tv önünde katlıyorum.
yemekten sonra mutfagımı topluyorum.
sabah kahvaltı ediyoruz acele ettiğim için sadece buzdolabına konulacakları kaldırıyorum.
yatmadan önce oyuncakları oturma odasını topluyorum.
wc ye çamaşır sulu yüzey temizleyici koydum
kullandıkça yıkıyorum.

Tam bana göre bir konuymuş bende 6 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var gözü kapalı almışız eşyaları ilk evimiz 150m2 idi hababam tıkmışız ne bulduysak üstüne 2 ev değiştik baya bir eledim 1 oda komple onun dışında da bir sürü ıvır zıvır attım verdim giysi sürekli eliyorum belediyenin 2.el esya kutuları yada cevreye dağıtıyorum oğlum doğduğundan beri az alıyorum onunda oyuncak giyim vs. Burdan satıyorum çoğunuda veriyorum beni çok rahatlatıyor şu an kazulet gibi bir büfe var salonda onu da atıcam her gün gözüme batıyor oğlum boyuyor her yeri sticker içinde aferin çocuğum diyorum :KK70: birde siyah salon mobilyamız amanın körmüydük alırken şimdi ki aklım olsa ikea tarzında azıcık eşya ile döşerdim evimi
En kısa zamanda tüm topiği inceliycem hoşçakalın

Ne güzel zamanla düzelticez evimizi ferah yapıcaz.
bende çok veriyorum ama bi sekilde kızıma yada eve birşeyler alınıyor hediye geliyor.
benim de evim 3+1 150 m2 ama 1 odası boş perdesi bile yok
orda çamaşır kurutuyorum.
mutfagım saklama alanım az
evle alakalı planlarıma ara verdim.
sadeleşme yolunda ilerliyorum.

bu aralar bakımlı ve iyi görünmek istiyorum.
karamsarlığı bırakmak istiyorum.

Evin düzenini güzel idare edebiliyorum artık.
mesela kuruyan çamaşır bekletmiyorum yıkananı asıyorum ertesi gün topluyorum.
çoksa tv önünde katlıyorum.
yemekten sonra mutfagımı topluyorum.
sabah kahvaltı ediyoruz acele ettiğim için sadece buzdolabına konulacakları kaldırıyorum.
yatmadan önce oyuncakları oturma odasını topluyorum.
wc ye çamaşır sulu yüzey temizleyici koydum
kullandıkça yıkıyorum.
Süpersin bide alışkanlık halime getirirsen tadından yenmez ne diyim darısı benim başıma bulaşık makinesini boşaltmaya üşendiğimden lavabo içindekiler sabahı bekler artık ahhh bu üşengeçlik:sinirli::kızgın:

Süpersin bide alışkanlık halime getirirsen tadından yenmez ne diyim darısı benim başıma bulaşık makinesini boşaltmaya üşendiğimden lavabo içindekiler sabahı bekler artık ahhh bu üşengeçlik:sinirli::kızgın:

Pazar gününden beri düzenliyim. maşallah bana
dün bavul hazırladım
annemler geldi
kızımı yıkadım duş aldım.
yemegi geç yedik derken camasır katlama işi kaldı.
sabah yıkananları serdim ben eve gidene kadar kururlar.
son 2 mak çamaşır kaldı. yıkanıcak.
ütü hala yapmadım. bu konuda bende üşengecim.
tatile giderken evi temiz bırakmak istiyorum.

Bu aralar alışveriş yapma isteği var bende
almak istiyorum birşeyler.

önce ihtiyaç olanlardan başlayayım.
belki zamanla geçer isteğim.

ve maddi olarak baya zorlanıcam.

Beğenmene çok sevindim :KK73:

Zaten ev 1+1 , eşya da yok denecek kadar az :)
Hem minimal yaşam için , hem şuan o kadar param olmadığı için :KK51: ( eşyaları kk ile aldım , çok borcum var :KK43: )

Fotoğrafı muhtemelen cmrtesi ekleyebilirim .. Belki de yarın :KK66:

Borcu dert etme. Bir sekilde ödenir. Önemli olan psikolojin kesinlikle. Burası sana cok İyİ gelmiş... Evin içine aldıklarını biliyorum o yuzden merak ediyorum :)
1+1 olması hiç sorun değil bekarken evliyken cok ev değiştirdim ve fark ettimki 1odada yasıyorum... Hem yazlık ya cok kişi gelmez:)))
Sevgiler

Pazar gününden beri düzenliyim. maşallah bana
dün bavul hazırladım
annemler geldi
kızımı yıkadım duş aldım.
yemegi geç yedik derken camasır katlama işi kaldı.
sabah yıkananları serdim ben eve gidene kadar kururlar.
son 2 mak çamaşır kaldı. yıkanıcak.
ütü hala yapmadım. bu konuda bende üşengecim.
tatile giderken evi temiz bırakmak istiyorum.
Tatile giderken evi temiz bırakmak çok iyi oluyor çünkü gelince yine çamasır üyü seni bekliyor olacak

Borcu dert etme. Bir sekilde ödenir. Önemli olan psikolojin kesinlikle. Burası sana cok İyİ gelmiş... Evin içine aldıklarını biliyorum o yuzden merak ediyorum :)
1+1 olması hiç sorun değil bekarken evliyken cok ev değiştirdim ve fark ettimki 1odada yasıyorum... Hem yazlık ya cok kişi gelmez:)))
Sevgiler

Borcu hiç sevmiyorum ve uykularımı kaçırıyordu
Şimdi bir de boşanırsam maddi olarak nasıl olacak düşüncesi sardı ..

İstanbulda doğdum bu yaşıma kadar istanbulda yaşadım , istanbulu çok seviyorum ve başka bir yerde yaşamayı asla düşünmem diye şehirdışı ve yurtdışı evlilik tekliflerini daha hiç görüşmeden hep reddetmiştim
1 haftalık tatil dönüşlerinde hep özleyerek dönüyordum İstanbul'a..
Ama bu yıl , ilk kez yazlığımda vakit geçirdikten sonra "niye bu yıla kadar istanbulda yaşayıp bu trafiği çektim ki" diye düşündüm.
Hep istanbula ait olduğumu düşünürken aslında yazlığımın olduğu yere ait olduğumu anladım..
İnsanın düşünceleri ne değişken ..

Daha kışını görmedim tabi ama inşaAllah bu fikrim değişmez de boşanınca oraya yerleşirim çünkü maaşımla istanbulda hem kira verip hem geçinmek çok zor olur

Hepimiz için herşeyin en hayırlısı ..

Ayrıca salon ve yatak odamın fotoğraflarını az sonra özeline atacağım inşaAllah
Yorumunu merak ediyorum

Özel mesajın kapalıymış

Bu arada oranın bana çok iyi geldiğini nereden anladın ? A aydogdu06
Canım özelim kapalı değil.
İyİ geldiğini anladım cunku seni yazdıklarından tanıyorum. Hani birçok yere yazmasam da okuyorum. Bi kendine geldin hava aldın sanki.
Bu durum dahada ıyıy gidecek inşallah...

X