- 5 Ekim 2016
- 2.700
- 7.710
- 39
Evet istanbuldaydım
Gerçekten insan sinir oluyor etkileniyor boşvermek en iyisi insan tam olarak yapamasa da..
Şuan yazlığımdayım
Bayram iznime yıllık iznimi ekledim
Haftasonu dönücem inşaAllah
Yazlığım 1+1 / 50 metre kare ,
oturduğum ev 3+1 / 130 metre kare
Ama şuanki huzurum kafa rahatlığım orada yok
Ben sıfırcı biriyim , burası ( yazlığım ) sıfır , tüm eşyalarımı a dan z ye , iğneden ipliğe sıfır aldım ..
Diğer ev 20 yıllık , hep kiracıların oturduğu bir ev . ( oğlum sitenin bahçesinde rahat oynayabilsin diye katlanıyorum ) . Mutfak yağ , banyo küf içindeydi tuttuğumda , o yüzden hiç ısınamadım sevemedim , hiç kendi evim gibi göremedim .. evliliğin ilk yıllarındaki sıkıntılar da eklenince yemek yapasım bile gelmiyordu, yaptığımı ben bile beğenmiyordum.
Oysa ki evlenmeden önce yaptığım her yemeği herkes bayıla bayıla yerdi . Şuan yazlığımda seve isteye yemek yapıyorum ve eski el lezzetim yerine geldi , kendimi buldum tekrar . 6 yıldır ilk defa kurban etinin lezzetini aldım . Oğlum da çok güzel yedi . Çok şükür . Elhamdülillah
Ayrıca boşanmayı düşünüyorum , İstanbulda saydığınız özelliklerde değil 2+1 , 1+1 ev bile bulsam o fiyatlara krediyle hemen alırım .. ( krediye karşı olmama rağmen )
Yani kafanıza takıp hiç üzülmeyin , çok da iyi yapmışsınız .. Güle güle huzurla oturun ..
Nice güzel yıllar keyfini sürmeyi nasip etsin Allahım
Oğlunuz ile beraber inşallah
Eşiniz ile umarım orta yolu bulur sorunlarınızı çözersiniz
Hayat kısa ve insan nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşayabilse keşke