Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***Minik Kraliçemin Odası***

Odasıda cicileride çok güzel olmuş annesi. :ecrin_bebek:
Bahtıta güzel olur inşallah.
:Saruboceq:

oda çok zevkli döşenmiş ve prenseslere layık olmus, kıyafetler pembe pembe . maşallah .Allah nazarlardan saklasın . doğum yakın sanırım oda hazırlandığına göre .allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin . güzel günlerde kullanın . prensesinizle mutlu bir ömür geçirin inşallah.

tam prenseslere layık bir oda ve ciciler..
düşünüyorumda bebeklerimiz ne kadar şanslı..
Allah sağlıklarını eksik etmesinn

maşallah canım harika şeyler bunlar çok güseller güle güle kullan.....
benimde kızım olcak bayıldım odanıza tayinci olmasak senden kesin
adreslerini alır bu odadan yapardımm..
inş bebeğin dogduğunda bu eşyarın içinde resimlerinide görürüzzz..

Kızzlarr hepinize çok çok teşekkür ederim, Allah daha iilerini güzellerini sizlere nasip etsin inşallah. Güzel dilekleriniz için çokk mersiii

Allah sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip etsin.herşeyi çok güzel bahtıda çok güzel olsun inşallah..

çook güzel olmuş canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
salonunuda görmüştüm sitede zevklisin maşallah

çok tatlı yaa harika çok beğendim herşeyi uyum içinde yine yazmışmıydım bilmiyorum ama çok hoş gerçekten allah sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin bebeğine...
nekadar zaman önce hazırdı bebişinin odası canım biz de siparişi verdik 2 aya kadar gelicek doğumdan 2 ay önce elimde olucak çokmu erken olur acaba???

aaayyyyyyyyyyyy ne kedarrrr tatlııııııııı ne kadar zevkliiiii ne kadarrrrrrrrrrr huzur veren bi oda olmuşşşşş maşallaahh inanılmaz uyumlu herseyyy allah saglıklaa kullanmayı nasip etsinn:ecrin_bebek:

meltocum hersey super dort dortluk bır nahsuru yoksa halının ve perdenın markasını verebılırmısın???

Kıızlarr bugün yeni ciciler aldıımm,hastane çıkışı,altaçma battaniye

ya meltoo cıldırcam ne guzel seyler buluyorsun ya ne guzel bı hastane cıkısı bende aynen boyle beyaz bı sey arıyorum yok yok yok nerden aldın sole ya gercı sen ankaradasın ama belkı ınternet yada bılındık markadır kacpara ya ne guzelmıs yaa

çok teşekkür ederiz kızlarr.Halı Royal perdeyi diktirdim zevkime göre...
Hastane çıkışım sevibebe canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…