Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oda çok zevkli döşenmiş ve prenseslere layık olmus, kıyafetler pembe pembe . maşallah .Allah nazarlardan saklasın . doğum yakın sanırım oda hazırlandığına göre .allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin . güzel günlerde kullanın . prensesinizle mutlu bir ömür geçirin inşallah.
maşallah canım harika şeyler bunlar çok güseller güle güle kullan.....
benimde kızım olcak bayıldım odanıza tayinci olmasak senden kesin
adreslerini alır bu odadan yapardımm..
inş bebeğin dogduğunda bu eşyarın içinde resimlerinide görürüzzz..
çok tatlı yaa harika çok beğendim herşeyi uyum içinde yine yazmışmıydım bilmiyorum ama çok hoş gerçekten allah sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin bebeğine...
nekadar zaman önce hazırdı bebişinin odası canım biz de siparişi verdik 2 aya kadar gelicek doğumdan 2 ay önce elimde olucak çokmu erken olur acaba???
aaayyyyyyyyyyyy ne kedarrrr tatlııııııııı ne kadar zevkliiiii ne kadarrrrrrrrrrr huzur veren bi oda olmuşşşşş maşallaahh inanılmaz uyumlu herseyyy allah saglıklaa kullanmayı nasip etsinn:ecrin_bebek:
ya meltoo cıldırcam ne guzel seyler buluyorsun ya ne guzel bı hastane cıkısı bende aynen boyle beyaz bı sey arıyorum yok yok yok nerden aldın sole ya gercı sen ankaradasın ama belkı ınternet yada bılındık markadır kacpara ya ne guzelmıs yaa