Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım cumlemızden allah razı olsun doguma az kalmıs benım ıcınde dua edermısım bebısım yok hamılelerın duası kabul olurmus rabbım sanada bır avazda dogurmayı nasıp etsınhaklısın deryacım haklısın...allah razı olsun.:saruboceq:
Amin güzel anne teşekkür ederim güzel dileklerin için. Haklısın genelde hep büyük alıyoruz zaten.Bu arada Balgattancanım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ..okadar güzelki herşeyi bahtı şansıda okadar güzel olsun inşallahh..bu arada banyo süngerimiz aynı renkte aynı şampuan ve vücut şapmuanıda aynı benim oğluşaa..herşey çok güzel...
dduvar kağıdı mobilyas tek tek sayarsam uzun olur hiç bişeyde kuru göremedim.
bu arada ay hesaplaması yapıp mevsimlere göre al canım kıyafetleri vee hesapladığından 2 ay büyük al çünkü genelde ay olarak giyemiyorlar 2 ay büyük giyiyorlarr..
ankaranın neresindesin canımm..
sevgiler
Seninde güzel haberlerini umutla bekliyoruz. Çok teşekkür ederim.Dualarım seninle:CüvCüv:oy oyy bayıldım ben bu minişin odasına yaaa süper...ALLAHIM nazarlardan korusun inşallah canım...
banada bu güzel duyguyu yaşatır inşallahda ben de paylaşırım sizlerle burada.....
MAŞAALLLAAAAAH öncelikleee ,çook güzel olmuuş bayıldıııım zevkinee..bu güzel odada gülücükler eksik olmasın hayatıda herzaman toz pembe olsuun herşeyi dilediği gibi olsuuun.çok şanslı bir bebek olucak hem anneside zevkliii:))