Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***Minik Kraliçemin Odası***

maşallah canım41 kere maşallah
çok güzel odası bebişinin
inşallah meleğini sağlıkla kucağına alırsın
bahtı da bu oda kadar güzel olur inşallah

odası da giysileri de harika:nazar: Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... bence de koyun fotoları arkadaşlar fikir sahibi oluyoruz sayenizde. ben de oda yapıcam kısmetse kızıma ve showroomlarda görmektense gerçek mekanlarda görmek daha iyi fikirler veriyor...

Canım meleğinin herşeyı cok ama cok guzel maşallah..Allah kullanmak nasip etsin inşallah

gerçekten büyük bir zevkle döşenmiş. hele kıyafetleri harika. ama en beğendiğimde patikler oldu. çok şirinler. allah sağlıklı bir bebek versin. hayırlısıyla kucağına al gülüm.

MAŞAALLLAAAAAH öncelikleee ,çook güzel olmuuş bayıldıııım zevkinee..bu güzel odada gülücükler eksik olmasın hayatıda herzaman toz pembe olsuun herşeyi dilediği gibi olsuuun.çok şanslı bir bebek olucak hem anneside zevkliii:))

aman yarabim hepsi çok güzel bin kere maaşallah ee darısıda bekarlara inşş :)))

haklısın deryacım haklısın...allah razı olsun.:saruboceq:
canımcım cumlemızden allah razı olsun doguma az kalmıs benım ıcınde dua edermısım bebısım yok hamılelerın duası kabul olurmus rabbım sanada bır avazda dogurmayı nasıp etsın

canım bende merak ettim bütün bunlar sana ne kadara maloldu?
bende kızım için düşünüyorum şimdilik tayinimiz çıktığı yerde yaparım diyorum yani ertelenmiş durumda ama çok beğendim hakikaten
mahzuru yoksa öğrenebilir miyim?

canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ..okadar güzelki herşeyi bahtı şansıda okadar güzel olsun inşallahh..bu arada banyo süngerimiz aynı renkte aynı şampuan ve vücut şapmuanıda aynı benim oğluşaa..herşey çok güzel...

dduvar kağıdı mobilyas tek tek sayarsam uzun olur hiç bişeyde kuru göremedim.

bu arada ay hesaplaması yapıp mevsimlere göre al canım kıyafetleri vee hesapladığından 2 ay büyük al çünkü genelde ay olarak giyemiyorlar 2 ay büyük giyiyorlarr..

ankaranın neresindesin canımm..
sevgiler

oy oyy bayıldım ben bu minişin odasına yaaa süper...ALLAHIM nazarlardan korusun inşallah canım...
banada bu güzel duyguyu yaşatır inşallahda ben de paylaşırım sizlerle burada.....

inşallah canımm dört gözle senin bu haberini bekliyorum inan..her daim takvimine bakıyorumm.allahım sanada nasip etsin inşallahh..

Meltooo tam prenses odası olmuş.. Ve zevkle döşenmiş. Allahım sağlıklı mutlu günlerde büyütmenizi sağlasın. Yuvanızdan mutluluk eksik olmasın..

hersey cok guzel canım.duvarlar avıze ve halılar ayrıca cook guzel.allah saglıkla kullanmayı nasıp etsın

canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ..okadar güzelki herşeyi bahtı şansıda okadar güzel olsun inşallahh..bu arada banyo süngerimiz aynı renkte aynı şampuan ve vücut şapmuanıda aynı benim oğluşaa..herşey çok güzel...

dduvar kağıdı mobilyas tek tek sayarsam uzun olur hiç bişeyde kuru göremedim.

bu arada ay hesaplaması yapıp mevsimlere göre al canım kıyafetleri vee hesapladığından 2 ay büyük al çünkü genelde ay olarak giyemiyorlar 2 ay büyük giyiyorlarr..

ankaranın neresindesin canımm..
sevgiler
Amin güzel anne teşekkür ederim güzel dileklerin için. Haklısın genelde hep büyük alıyoruz zaten.Bu arada Balgattan

oy oyy bayıldım ben bu minişin odasına yaaa süper...ALLAHIM nazarlardan korusun inşallah canım...
banada bu güzel duyguyu yaşatır inşallahda ben de paylaşırım sizlerle burada.....
Seninde güzel haberlerini umutla bekliyoruz. Çok teşekkür ederim.Dualarım seninle:CüvCüv:

MAŞAALLLAAAAAH öncelikleee ,çook güzel olmuuş bayıldıııım zevkinee..bu güzel odada gülücükler eksik olmasın hayatıda herzaman toz pembe olsuun herşeyi dilediği gibi olsuuun.çok şanslı bir bebek olucak hem anneside zevkliii:))

Çok çoook teşekkür ederim canım anneannemizin zevki tasarım ve dekor.Amin inşallah hepimizin

ayy bebişinin odası çok güzel güle güle kullan bebeğinle.ya bişey sorcam oda takımı kaça maal oldu size çok merak ettim.bende ikiz bebek bekliyorum allahımın izniyle iki kızım olcak bana bilgi verirsen sevinirim.

Back