Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***Minik Kraliçemin Odası***

Kesinlikle çok haklısın...İzahına gelince,bizim odamız çoktan hazırdı ve gerçekten buraya koyma taraftarı değildim insanların heveslenmesini istemediğim için...Ancak bazı arkadaşlar ve sevgili duru tarafından o kadar demoralize edildim ve ağır ithamlarda bulunuldu ki(nazar etme çalış seninde olur,senin için üzülüyorum v.s.) madem öyle dedim ve ben de buna gerek duydum.

Güzel bir oda olmuş dekor sevimli. Allah bebeğini sağlıklı odasında uyutmayı nasip etsin maşallah :)

canım benim özelimede yazabilirmisin eşyalarınızın ne kadara malolduğunu? odasını çok beğendim. bahtıda hayatıda odası gibi güzel olsun inş. güleee gülee büyüsün odasında inşallah. fotoğrafları koyman bence iyi olmuş fikir oluyor bizlerede. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin şekerim

odanız gibi cicilerinizde çok güzel cnm bende senin gibi hamileyken birsürü elbiseler filan almıştım doğunca insan çok asbırsızlanıyor hemen giydirmek istiyor güzel günlerde giysin hepsini bebeğin...

Haklısın deryacım haklısın...Allah razı olsun.:Saruboceq:

ayyy çok şeker ya tam bir prenses odası.....
Iyi günlerde otursun güzel meleğin

Herşeyi çok güzel olmuş. Allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah...

odanız gibi cicilerinizde çok güzel cnm bende senin gibi hamileyken birsürü elbiseler filan almıştım doğunca insan çok asbırsızlanıyor hemen giydirmek istiyor güzel günlerde giysin hepsini bebeğin...
Canım çok naziksin.Amin inşallah ben de senin gbi kavuşurum inşallah kızıma.:CüvCüv:

Meltoocum çok güzel olmuş odanız canım. Bayıldım. Allah içini kuzucuğunla doldursun inşallah. Sağlıklı olsun rahat uyusun odasında.

Giysileride çok güzel.Üzerindede görelim inşallah.

...............................................................................

Son düzenleme:
ay resmen rüya gibi :asigim:
ilk defa ağzım açık bir bebek odasına baktım delikafadulden
duvar kağıtları mobilyalar müthiş uyum içinde ve ihtişamlı:1rolleyes:
hele kıyafetlerine ayrı hayran kaldım :asigim:

Editörümmm ihya ettiniz benihihoyyyt
Beğenmenize çok sevindim:CüvCüv:

Allah iyi günlerde sağlıkla kullandırsın eşyalarını.harika olmuş ellerine sağlık.işallah bebişin hayat boyu sağlıklı ve şanslı olur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…