Kesinlikle çok haklısın...İzahına gelince,bizim odamız çoktan hazırdı ve gerçekten buraya koyma taraftarı değildim insanların heveslenmesini istemediğim için...Ancak bazı arkadaşlar ve sevgili duru tarafından o kadar demoralize edildim ve ağır ithamlarda bulunuldu ki(nazar etme çalış seninde olur,senin için üzülüyorum v.s.) madem öyle dedim ve ben de buna gerek duydum.Ya birşey diycem siz geçen duru isimi bir bayana gösteriş abartı demişsiniz şimdi aynısını siz yapmışsınız bence dolapların içine kadar çekilmiş durumu pek müsait olmayanları düşnmüşsünüz fazlasıyla belli aslında bana sizin resimleri eklemeniz yanlış gelmedi yanlış anlamayın sadece kınayıpta aynı şeyi yapmanız çok saçma...
Çok çok harika canım
inşallah hayatıda böyle güzle olur Allahın izniyle
Sorması ayıp böyle bir oda ne kadara çıkıyor.
Sevgiler[/QUOT
Çok sağol canım aminn,özeline mesaj attım bu arada:CüvCüv:
Canım ablacım,kraliçermizin teyzesi çok teşekkür ederim emeklerine...yerimseniben
kaydirigubbakcemile5
41 kere maşaallah Allah güzel kraliçemizin küçük kraliçesinin sağlıkla odasına gelmesini nasip etsin inşallah
Haklısın deryacım haklısın...Allah razı olsun.:Saruboceq:Canım masallah subhanallah rabbım nazarlardan kem gozlerden korusun behdıda guzel olsun ınsallah mevlam hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın daha fazla resım koyma derım olurya bırının ıcı gecer kotu nıyetle olmasada nazar deger bol bol oku
Canım çok naziksin.Amin inşallah ben de senin gbi kavuşurum inşallah kızıma.:CüvCüv:odanız gibi cicilerinizde çok güzel cnm bende senin gibi hamileyken birsürü elbiseler filan almıştım doğunca insan çok asbırsızlanıyor hemen giydirmek istiyor güzel günlerde giysin hepsini bebeğin...
Herşeyi çok güzel olmuş. Allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah...
Meltoocum çok güzel olmuş odanız canım. Bayıldım. Allah içini kuzucuğunla doldursun inşallah. Sağlıklı olsun rahat uyusun odasında.
ay resmen rüya gibi :asigim:
ilk defa ağzım açık bir bebek odasına baktım delikafadulden
duvar kağıtları mobilyalar müthiş uyum içinde ve ihtişamlı:1rolleyes:
hele kıyafetlerine ayrı hayran kaldım :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?